Чи є тут користувачі Mac?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Ashen, 5 жов 2008.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Клавіатура не така, як для PC.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дивно. А покажіть свою. От моя:
    Цікаво просто.

В мене на ній чотири розкладки - у всіх все на місці.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така сама, лиш з кирилицею ще, там І є, И, хай вона западеться, крапка на клавіші 7. Вона мене кумарить.

4. Un.Known

Це обходиться встановленням української розкладки клавіатури з символами Unicode для систем Unix (X.org), Mac OS X та Windows XP/Vista/7.

Шукайте наступний текст:
    Хоча не впевнена, що Уці допоможе, якщо в неї ОС нижче Mac OS X (але вона вже від 2005-го року, здається, на макбуках, навряд чи в неї старіший).

І не мучтеся.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вона ж додає символи, а не міняє розташування?

В любому випадку в МacOS є розкладки для всіх мов на світі, а на совок вони традиційно підзабили.

6. Un.Known

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А толку що воно мені поміняє, якщо в мене клавіші підписані? Це раз, а по-друге, кажу ж, якимсь самопалом користуватися, бо мегакорпорація Apple як завжди все по-своєму зробила.

8. Un.Known

Гм. Як я вже казала, в мене на цій клавіатурі чотири розкладки. А клавіатура непідписана. Вона така, як на фото. Я пишу "насліпо", пардон

Вам важко запам'ятати, що у Вас відтепер замість "и" буде "і"?
    Це ті ж динамічні бібліотеки, які використовує Епл. І не виключаю, що в Епплі навіть не підозрюють про існування іншої української розкладки крім тої, що є в них.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та вже, я сподіваюся шо розпрощаюся з Маком.

Скоріш всього, а все тому, що їх мало хвилює.

10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А де у Львові ремонтують макбуки? В мене згорів блок живлення :sad:
    Отакий: 60W MagSafe power adapter

Потрібен ремонт або заміна
    На амазоні вони по 20 баксів, але не знайшла з нашим штепселем...

11. Chiropractor

Chiropractor Well-Known Member

http://www.ebay.com/itm/APPLE-MAC-A...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item4168c39e93
    http://www.ebay.com/itm/APPLE-MAC-N...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item4168c2fb72

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ----------

Є такі накладки:
    http://www.kbcovers.com/servlet/Categories

12. Un.Known

Дякую, але я все одно на клавіатуру не дивлюсь... )

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аби вони тримали 240 Вольт (240 V DC)- а штепсель будь-який умілець перепаяє.
    Це з запасом на наші "скакові" мережі.

14. Ука

халепа в тому, що то все час, а тут робота стоїть :sad:
    новий 967 грн!!!! я прозріла...
    Ще мені дали техвончик дядечка, який їх (саме такі) успішно розпорпує і ремонтує, але поки що він поза зоною.
    У мене вчора світло блимало як раз під час роботи - от думаю, чи не було стрибка напруги, бо я не помітила, коли він перестав заряджатися. Інша техніка жива...

15. Replace

Replace Member

Я програміст і у мене MacBook. Дивовижна штука. Не скажу, що фан Mac OS X. Є свої плюси та мінуси. Найбільший мінус мабуть те, що софт, який йде під Windows скоріше за все не підтримується Mac OS X.
    Хоча насправді найбільше мені подобається якість корпусу та дисплей. А те що ноут тримається 5 годин без підзарядки після 2 років активного використання взагалі важко повірити. :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Ука

і після 6 років теж.
    то справді найбільший його позитив.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це, мабуть, одне зі слабких місць в Маках :sad: В мого чоловіка теж згоріла. Користується від другого макбука (який теж зіпсувався). Та і теперішній ноут теж зіпсувався. І айпод швиденько гавкнув.. А мій аймак ледве дихає (хоча йому вже 4 роки). Ех..

18. Chiropractor

19. Chiropractor

Mac OS X Mavericks

20. Chiropractor

ОС доступна для скачування з AppStore (або через автооновлення) - безкоштовно.

а де твій аватар? :)