Правда. Зате дуже зручний "тачпад". Набагато кращий, ніж у звичайних ноутбуках. І права кнопка є, якщо двома пальцями по ньому легко вдарити. Постійно так роблю на ноутбуку і не розумію, чому не працює (у перший момент). І ще зручно прокручувати сторінку, просто водячи двома пальцями вниз чи вгору. Не мають. Я взагалі тою мишею не користуюся. Пупер правду каже, що сенсу в ній нема. О, це теж супер!!!
можна і описати.... наприклад, стандартна для лінухів "примочка" -- кілька робочих столів.... для віндовсів також є така сама тільки додаткова програма....
По темі... Продаю ноут Apple MacBook MB063 black, новий, на гарантії... Віндуос теж є Детальніше в приваті...
В чоловіка іМак. До того був ноутбук маківський. Залізо глючило - один слот на память не працював, гніздо на живлення барахлило, нагрівався дуже сильно - на колінах не можливо було втримати. Продав, щоб докласти грошей на іМак (24'). Хардвар ніби ок, якщо не враховувати того, що сам комп'ютер зроблений з пластику (чи чого там), який викликає алергію. В мене ні, а от коли чоловік проведе рукою по ребрах компа, то на шкірі лишаються червоні смуги на кілька годин.. Про софт. Багато чого дратує, з роками відчуває, що Мак - це просто понти. Тому при виробі наступного ноутбука Маки навіть не розглядались. Переплата того не вартує, як він каже. Тому купив звичайний ноут (але поставив Убунту).
а я в захваті від свого лонер-експі... не розумію фанатизму від макінтоша... так само глюче, так само висить...
Користувався Маком пару років нарікань жодних залізо чудове хоч і дорожче та проте продуктивність суперова на повербуці G3 з частотою всьго 500 працював в редакторі відео монтажу і паралельно на другому моніторі дивився фільм, спробуйте таке втілити на ПС. Що до миші то є там і прокрутка і дві клавіші це самі перші маки цього не передбачували зарах все є. Софт дійсно не дешевий та якщо купили залізячку не з рук а в офіційного представника то все гарно з нету оновлюється і вантажиться + є маса ломаного софта. На нових моделях можна тримати як віндовс та і мак ос працюють на ура. Дизайн і нові рішення тримають бренд ще раз згадаю де Ви бачили ПС в 500 Гц з файрваре чи блютузом. А на старих моделях мака це було. Переваги є тому і бренд ще досі цікавий для покупця. Як альтернатива щоб дешево і сердито купуємо мак і ставимо Linux, та насолоджуємося життям. Та хоч і Linux ближче до душі та ще жодний не похвастає таким дизайном і продуманістю інтерфейсу як мак ось. Коротенька моя така думка.