Чи є Папа Римський намісником Бога ?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем SatYr, 15 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

Лицемірю немає межі. Як може бути єдина церква, коли ви перехрещуєте католиків і православних?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді чому ви перейшли у пятидесятники, якщо церква одна?
    Щось знову не вяжеться... і знову Мих фарисей...

3. yasam

yasam Well-Known Member

Хіба ви не бачите що це лицеміря. Я повторююсь, що ми більше визнаємо п'ятидесятників за християн ніж вони нас. Адже приймаючи до себе пятидесятника ми їх НЕ ПЕРЕХРЕЩУЄМО, а вони приймаючи католика чи православного обов'язково перехрестять.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене найбільше гнітить отакий базар, вибачте на слові, типу:

оцей народився згори, а ці - ні, а я спасенний, а я досліджувала свою вулицю і прийшла до висновку, що зі 100 чоловік спасеться троє, від сили шестеро, а я лікую всіх підряд, а вони ходять до церкви, а там мертва віра, я теж був такий колись... і т.д.

течія, збудована на прелесті. Хіба вони, як діти? Вони вже, як боги. Я вражений, наскільки такі течії відрізняються від традиційного християнства.

Або, що можна сказати про людину, яка скриває в яку церкву ходить і при тому намагається щось доводити? Це в крайній мірі є нещиро.

• Подобається Подобається x 3
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Примітивна форма вивищитись на фоні приниження опонентів.

• Подобається Подобається x 1
  6. Зануда

Зануда така зануда

Позиція якраз дуже зрозуміла. Просто треба було читати те, що сказав сам папа, не інтерпретацію жадних до сенсацій ЗМІ. Бо виходить, як в анекдоті:
    -І що це всі так тим Карузо захоплюються? Він же картавить і фальшує страшно!
    -О! Ізя, ти слухав Карузо?
    -Мені Мойша по телефону наспівав.
    Папа сказав, що кожна людина, яка хоче жити по вірі у злагоді з Богом заслуговує на те, щоб бути прийнятою, бо треба бути милосердним в першу чергу. Засуджувати гріх, то не те саме, що засуджувати людину. І будь ласка, не переповідайте і не розносьте пліток, в які перетворилися останнім часом новини. Роширяйте кругозір, як кажуть рекламщики відомого автоконцерну: больше обзора - меньше драми!

• Подобається Подобається x 4
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

8. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

100 разів в тому переконуюсь.

а ще джерела з закінченням на крапка-ру.

10. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Позиція зрозуміла - європейців проповідь проти контрацепції, гомосексуалізму, абортів і дошлюбного сексу дістала. Що б людей не дратувати, церква вирішила менше говорити про ці речі.
    Допустимо ваша дитина не любить чистити зуби, а нагадування про необхідність цієї процедури її дратує. Ви вирішуєте закривати очі на те що дитина зуби не чистить, що б її не дратувати. Питання часу кои у вас почнуться проблеми із зубами. Застосуйте цю аналогію до КЦ, і подумайте, які будуть наслідки.

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Ви так ставитесь до новин тільки про КЦ, чи про всі інші конфессії?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут ваше словоізвєрженіє до того, що написала Зануда?

12. Сергій аспірант

Мих, вам питання задали. Чи ви його сприйняли як риторичне?

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

• Подобається Подобається x 5
  14. Сергій аспірант

І деж я тролю? Га?

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

У традиційному християнстві людина і повинна стати богом по благодаті.

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Так поводять себе практично всі постпротестантські течії.

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Що для вас означає хрещення?

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Папа Франциск: Необходимо быть толерантнее по отношению к извращенцам, абортам и разводам
    http://apologet.in.ua/apologetika/i...niyu-k-izvrashhentsam-abortam-i-razvodam.html
    Що ви думаєте про цей православний ресурс?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Маю десь цей православний ресурс. Написала б "в сраці", але виховання не дозволяє.

16. Сергій аспірант

Ну в ж таки написали-)))). Як мило католики мають православних в... .

17. Un.Known

Брешете, і перекручуєте, як завжди. Ібо на більше нема потенціалу.

18. Сергій аспірант

Ну ви ж написали де маєте православний ресурс, створений за благословення шанованого єпископа УПЦ МП. Отже ви маєте між сідницями благословенний і освячений сайт. А отже чините богохульство і ображаєте освячену нематеріальну власність яка на лежить сестринській церкві.
    Слово з російського арго для означення сідниць ви таки вжили. А потім ще й мене звинувачуєте в брехні і перекрученні.

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Не знаю, хто такий Ібо. але від вас рідко можна прочитати щось вартісне.

19. Un.Known

Саме там я його й маю. Сайт - це не православна церква, це такий самий ресурс, як багато брехливих ресурсів. Яке це відношення має до православних?

Я вже Вам писала - читайте першоджерела, не перекручену брехню, яку Ви потім ще раз перекручуєте.

Та ну. А це хто писав?
    Йдіть проспіться.

Хоча... проспиться п'яничка, виполосканому мозку це не загрожує.

20. Сергій аспірант

Пряме відношення - це сайт Апологетичного центру створеного при УПЦ МП з благословення церковної влади. Так що це один з офіційних сайтів УПЦ МП.

Ви людина розумна, але вредна. І розумні дописи пишете справді рідко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)