Чи є Папа Римський намісником Бога ?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем SatYr, 15 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Папа римський - це абсолютне зло, антихрист і Безбожник.
    Давайте 3абаньте мене, бо мени вже набридло сюди писати.,.
    Тай вам всі м Буде легше, нихто вас не зводитиме з истинного щляху погибелі...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

справді? Так пише Вартова Башта? Бо я чогось думав, що слово "абсолютний" відноситься лише до Бога.

3. Зануда

Зануда така зануда

Є хороший варіант - НЕ ПИШІТЬ!
    Бо все частіше і частіше згадується:
    "Я вас прочел и огорчился. Зачем я грамоте учился?" (с)

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Спитайте у Бога. Нащо сперечатися?

6. Oxid

Oxid Well-Known Member

Ви неправі... :)Через папу римського церква якраз і є апостольською, бо всі папи римські є наслідниками апостола Петра, першого з апостолів...

7. plastic

plastic Well-Known Member

Ісус Христос сказав:
    13 А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам.
    14 Він прославить Мене, бо Він візьме з Мого та й вам сповістить.
    15 Усе, що має Отець, то Моє; через те Я й сказав, що Він візьме з Мого та й вам сповістить(Ів 16/7)
    Дух Святий "замінив" зараз Христа на землі. Нащо нам ще один "намісник-папа?"

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно, і ап. Петро "не потрібен", на якому Ісус збудував церкву...

9. plastic

Церква будується на скелі-краєугольному камню.
    Не можна применшувати і роль інших апостолів. Вони працювали думаю не менше Петра.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так сказав Ісус?

Та ніхто не применшує.

11. plastic

Ісус промовляє до них: Чи ви не читали ніколи в Писанні: Камінь, що його будівничі відкинули, той наріжним став каменем; від Господа сталося це, і дивне воно в очах наших(Мт 21/42)

21 вище від усякого уряду, і влади, і сили, і панування, і всякого ймення, що назване не тільки в цім віці, але й у майбутньому.
    22 І все впокорив Він під ноги Йому, і Його дав найвище за все за Голову Церкви,

бо чоловік голова дружини, як і Христос Голова Церкви, Сам Спаситель тіла!(Еф 5/23)

18 І Він Голова тіла, Церкви. Він початок, первороджений з мертвих, щоб у всьому Він мав першенство.(Кол 1/18)

(1 еф 1/21,22)

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

18 І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.
    19 І ключі тобі дам від Царства Небесного, і що на землі ти зв'яжеш, те зв'язане буде на небі, а що на землі ти розв'яжеш, те розв'язане буде на небі![/I][/B]

В оригіналі: " І кажу я тобі, що ти петрос (камінь), а на цій Петра (Скелі, тобто на Собі) я побудую церкву..." Чому саме Ісус Христос є Скелею, в Біблії неодноразово Господь виступав у символі скелі. Наприклад "Господь моя скеля й твердиня моя, і Він мій Спаситель! Мій Бог моя скеля, сховаюсь я в ній, Він щит мій, і ріг Він спасіння мого, Він башта моя!" (Пс. 17:3

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зупинятимуся над тим, з чим я погоджуюсь, а лиш те, що викликає у мене, мяко кажучи здивування.

"І кажу я тобі, що ти петрос (камінь), а на цій Петра (Скелі, тобто на Собі) я побудую церкву..."

Зупинемось на тому. Отже запитання: Ісус каже Сам до Себе(?), називаючи Сам Себе "Ти" (тобі), чи я щось не так зрозумів?

Останнє редагування: 11 кві 2010
  13. ABDURAKHMAN

Через папу римського церква якраз і стала Відступницькою, бо всі папи є послідовниками Констянтина, першого божественного імператора.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

:nea::nea::nea:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вартова Башта "рулить"........

15. Oxid

Oxid Well-Known Member

Можете називати церкву Христову як хочете, та тільки іншої нема,або сприймаєте її у повноті, або відкидаєте, а то що різні люди попридумумали свої вчення, перекручуючи біблію, наприклад Лютер чи Рассел, це ж не церква, а так собі... Організації, придумані людьми...:dntknw:

16. ABDURAKHMAN

Христова Церква це та яка виконую настанови Христа, а саме - Новий Заповіт. іншого немає, і байдуже як ви то називаєте...
    Так дуже багато ким було придумано багато чого, але біблія залишається одною і тою ж і при навіть неглибокому, але обширному ознайомлені відмінності між тим щл є і тим , що має бути - стають очевидними..

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, назвіть хоть одну церкву, яка каже, що не виконує Новий Завіт.

18. ABDURAKHMAN

багато хто говорить, але мало хто виконує...
    це і є проблема

19. Зануда

Зануда така зануда

Ну от чому всі, кому не ліниво, просто таки вважають своїм обов"язком висловлюватись з приводу віри, релігії та філософії при будь-якій нагоді? Головне, чим менше компетенції, тим голосніше дисуктують.
    Чому наприклад не з приводу високих технологій, астрофізики чи імпресіонзму?
    Я ж не вчу інженера професійним премудростям, але мало не кожний інженер вважає, що "всі розуми поїв" і знає що собою являє папа, Церква, віра та релігія і намагається інших навчити.
    Питання риторичне.

• Подобається Подобається x 3
  20. ABDURAKHMAN

Бо це не однозначна річ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)