Чи є Папа Римський намісником Бога ?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем SatYr, 15 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Я такого не казала. Людина має сама звертатися до Бога.
    Моя думка: хай будуть священики, але без якогось верховного, бо це несправедливо. Кожна країна чи регіон хай мають свою церкву і свого патріарха. Чому, приміром, українській церкві мають вказувати з Москви чи Ватикану, що робити? Чим вони вищі за нас?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вірити у щось - гріх, вірити тре у Бога, а Він є "Хто", а не "що".

3. "Вища сила" - це "що".

4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Не сперечайтесь з цього приводу. Як би люди Його не назвали, Він понад усім. Головне щоб звернення до Нього йшло від душі.
    Я б додав, що церква втрачає духовність, а набуває матеріально-комерційних рис. Про Папу я, як не католик, не можу судити об"єктивно. Але думаю, що він не потрібен як і величезна корпорація, що працює під виглядом церкви.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Те саме можна сказати про будь якого патріарха правосланих церков або протестантських. Вам християнам вирішувати. Мій Бог Аполон дивиться на вас християн і сміється без перестанку. А його ви заперечити не можете бо ми всі ходимо під сонцем і без Аполона життя на цій планеті не можливе. Але скубіть один одному бороди християни. Потішно це бачити збоку. :mocking:

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Рація...:cry:

7. А якої ви віри? Невже грецький язичник?

Тому й треба звертатися до Бога безпосередньо.

8. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А Ви, я бачу, як справжній українець по доброму ставитесь до своїх земляків-християн. :)))

9. Нецікавий

Нецікавий Well-Known Member

а що про непомильність Папи скажете?

10. Нецікавий

вірите в "що", хотячи бути "хто" в очах "що" .

відповім викриваюче, по Писанню.

1Кор 12:15 -17

12. Если же о Христе проповедуется, что Он воскрес из мертвых, то как некоторые из вас говорят, что нет воскресения мертвых?

13. Если нет воскресения мертвых, то и Христос не воскрес;

14. а если Христос не воскрес, то и проповедь наша тщетна, тщетна и вера ваша.

15. Притом мы оказались бы и лжесвидетелями о Боге, потому что свидетельствовали бы о Боге, что Он воскресил Христа, Которого Он не воскрешал, если, [то есть], мертвые не воскресают;

16. ибо если мертвые не воскресают, то и Христос не воскрес.

17. А если Христос не воскрес, то вера ваша тщетна: вы еще во грехах ваших.

і ще

1Кор. 15:33-34

33. Не обманывайтесь: худые сообщества развращают добрые нравы.

34. Отрезвитесь, как должно, и не грешите; ибо, к стыду вашему скажу, некоторые из вас не знают Бога.

і ще , щоб ваше бачення християнської віри не перетворювалось у бачення якогось культу язичників, і подавленої релігії, бо ні один с філософів і з мудреців , не міг заявити такі речі..:

2 Кор.13: 5-9
    5. Испытывайте самих себя, в вере ли вы; самих себя исследывайте. Или вы не знаете самих себя, что Иисус Христос в вас? Разве только вы не то, чем должны быть.
    6. О нас же, надеюсь, узнаете, что мы то, чем быть должны.

7. Молим Бога, чтобы вы не делали никакого зла, не для того, чтобы нам показаться, чем должны быть; но чтобы вы делали добро, хотя бы мы казались и не тем, чем должны быть.

8. Ибо мы не сильны против истины, но сильны за истину.

9. Мы радуемся, когда мы немощны, а вы сильны; о сем-то и молимся, о вашем совершенстве.

і прошу вас во імя Господа почитайте книгу "Екклесиаста"( можна на російській) а потім будете говорити про "вищу силу". ( а потім почитаєте Евангелие , якщо Бог вразумить..)

вам ніхто не навязує ніякого культу, а ось Істина зробить вас вільною, від звичок , проблем, страху, обману, гніву і всякого роду зла.

і ще " той хто ні разу не попробував кататись на велосипеді і говорить що ніколи не навчится--- "розводить" сам себе"

Нехай Господь вас благословить і пренесе ту безумовну радість і любов у ваше життя, яку приніс багатьом людям на цій планеті.

11. Нецікавий

новичок)))) а якого віросповідання?

12. Зануда

Зануда така зануда

Гітлерюгенд, це як совєцькі піонери. Хочеш чи нє, а членом бути мусиш. Ви мабуть ті часи вже не застали.Крім того, члени організації не воювал. Фашисти своїх дітей на смерть не посилали.
    А що стосується святості папи Бенедикта, то я щось не пригадую обставин, за яких його причислили до лику святих. Перш, як кидатись фразами такого типу, може варто щось більше взнати про предмет суперечки? Успіхів!

Все що мала, вже сказала. Розумному мало би бути достатньо...

• Подобається Подобається x 1
  13. Нецікавий

християни поклоняються Богу в Дусі істини..... а ви Ворон???

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

одна из причин не доверять католичеству, Папа - человек от которого исходит воля божья ........

• Подобається Подобається x 1
  15. Нецікавий

хорошая лаконичиская и правдивая мысль....:)

16. Зануда

Зануда така зануда

А як на рахунок патріархів всєя Русі, України і інших географічних точок земної кулі?

17. Патріарх керує лише частиною церков.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що скажете що до фрази: "що завяжете на землі - завяжеться на небі........"? і як це може співіснувати з помильністю?

19. Зануда

Зануда така зануда

А вас не турбує відсутність єдності в межах однієї конфесії?

20. Я вже казала, що мені до вподоби, коли кожна країна чи край матиме свого патріарха. Чому патріарх має керувати церквами з усього світу? Це справедливо? Чим його країна краща? Звичайно, треба, щоб патріархи якось узгоджували свою діяльність, але між ними не повинно бути головного. Немає ж чомусь всесвітнього президента, то чому має бути всесвітній патріарх?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)