Чи є львів'яни ідолопоклонниками?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Inkiss, 26 вер 2008.

1. rallyфан

rallyфан New Member

чекайте, а хто був архітектором будинків австрійських у Львові??? дядя Валєра з Турки???

2. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Шо то за один?Звідки в Турці Валєра? Ще б написали Карп Панкрат"євіч з Радехова

3. грішна

грішна Well-Known Member

всі християни є ідолопоклонниками!бо поклоняються іконам!хоча в Біблії чітко сказано ,не робити собі подоб того,що є на небі,під землею,та під водою!

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вотакво... Але беріть ширше... Весь рід хомо є ідолопоклонниками... В кожного народу,в кожної релігії є свої святині...

• Подобається Подобається x 4
  5. Bear

Bear Well-Known Member

О так. Саме й іудеї теж ідолопоклонники. Бо чи не Аарон вкланявся вилитим ангелам на ковчезі? Та що там. Навіть самий запекліший протестант теж ідолопоклонник, бо при привітанні іноді киває башкою!

• Подобається Подобається x 1
  6. грішна

грішна Well-Known Member

я не говорю суто про християн!і те,що вони не дотримуються слів Біблії!

та всі повинні дотримуватись одного,єдиного Біблії!

Останнє редагування модератором: 20 кві 2009
  7. Bear

Bear Well-Known Member

Угу.. вирвати око або руку відрізати якщо вони спокушають... цікаво, скільки свідків відтяли собі рук.. чи їх спокуси не торкаються?

8. грішна

грішна Well-Known Member

хм ...я навіть відповіфсти вам нічого не можу,адже те ,що ви говорите -просто нісемітниці!

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нічого..трохи потренуєтесь,навіть спеціяльні програмки є...для тих,хто друкувати вчиться...:sorry:
    Все у Вас вдасться,побачите!;)

• Подобається Подобається x 6
  10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ми намагаємося бути християнами , це важко ( Джихад Холівар з собою) Тому всілякі розмови про неоязичництва до Пьоруна .... ми залишилися ними на 90%, немає чого нам возраждати.:)
    Ксьонз казав.

11. Bear

Bear Well-Known Member

"Если же рука твоя или нога твоя соблазняет тебя, отсеки их и брось от себя; лучше... войти в жизнь без руки или без ноги, нежели с двумя руками и с двумя ногами быть ввержену в огонь вечный. И если глаз твой соблазняет тебя, вырви его и брось от себя; лучше... с одним глазом войти в жизнь, нежели с двумя глазами быть ввержену в геенну огненную" (Мф 18:7–9)

Ну.. якщо це нісенітниці..

А вже ділите християн на справжніх та несправжніх...

• Подобається Подобається x 2
  12. Яро

Яро Well-Known Member

Що і я теж?!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Висновок: СЄ - не християни.

• Подобається Подобається x 3
  14. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А Карфаген повинен бути зруйнованим!

15. Bear

Bear Well-Known Member

Я бачив дві листівки свідків.. різних дат - різниця, десь, рік-два. Нажаль не зберіг. В одній наголошувалося що свідки не є християни.. в іншій що свідки - християни.
    Цікаво, яка зараз у башті позиція щодо цього?
    Судячи з останніх постів - християни, але найсправжнісінькі, не те що деякі )))

16. Якщо вони самі не можуть визначитися, то що вже казати...

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

та у них повно протиріч, які з часом виявлені, де у тих самих питаннях думка мінялася на 180 градусів.

18. юстас

юстас Well-Known Member

Всё зависит от "полноты налитого стакана", тобишь финансирования. Кто платит, тот и девушку танцует:english_en:

• Подобається Подобається x 5
  19. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

дивно.. Ісус не в прмому розумінні сказав відсікти руку чи око вирвати. Це гіпербола, шановний.

люди недосконалі. у всіх з часом думки міняється. думаю, не треба згадувати ту ж католицьку церкву

20. Bear

Bear Well-Known Member

Так? То виходить деякі слова Біблії можна сприймати буквально, а деякі - ні?
    Так чого ж християн тут звинувачують у нехристиянскості тільки з-за того, що вони визначили для буквального наслідування не ті місця аніж свідки...?

а де твій аватар? :)