Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще співають!:))):))):)))

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що тут незрозумілого? Організація під назвою "християнська церква" сформована внаслідок рішень, які приймали її керівники. Бог сказав їм що служити службу треба саме з кадилом, а не чимось іншим?
    Декілька десятків вселенських соборів пройшло, це як з'їзди КПРС для партії, які ви любите згадувати. На них і формувався "стратегічний курс", рішали що в Біблії правильно, що ні, і т.д.

Але це чисто адміністративні проблеми. Ці всі кардинали і патріархи просто отримали спадок і так склалося що передавали цей спадок далі. І з часом все стало формальним.

Прогресивність в релігії почалася на Заході в 50-60-х роках 20 століття, коли хіппі стали їздити в Індію і привезли звідти східні вчення. І Стів Джобс також був хіппі і був в Індії в свій період становлення. Християнство - це давно буденно, передбачувано і рутинно. А вони відкрили зовсім інший світ, практично безмежний, який до речі існував задовго до християнства, ненав'язливо, без мети експансії.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо іще?

Тобто ви не вважаєте що в інших конфесіях є духовні люди?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зло, що є довкола - це те, що людина зробила сама собі. От чого ми погано живемо зараз на Україні? Вистарчає виконання однієї заповіді і питання якості життя виросло б до неба. Все дуже просто: "не вкради". А яка у нас корупція? А корупція - це крадіжка. От і пожинаємо плоди. Ми хочемо красти, але Бог нас повинен любити і давати якісне матеріальне життя, так? За два тижні у Львові мама вбила свою дитину - 2 випадки. Думаєте, це є фігня? За все тре платити. Закон що говорить? Не вбий. А воно повертається. А ми дивуємося: а чому жіека вкалічіла і мучиться, а ми не знаємо що вона зробила. В одного чоловіка хвора дитина. Ніякі лікарі не допомагають де тільки не возили. Чому? А в того чоловіка батько покінчив життя самогубством, і дідо - теж покінчив своє життя сам. Не знаю, але причина дуже реалістична. Хтось легковажить, потім розплачується.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

опять 25 .... "все по воле божьей", "людина зробила сама собі" .... а где грань того что по воле (хотя первоисточник говорит что ВСЕ) а где то что придумали люди? мы сейчас дорассуждаемся до того что Моисей чето придумал, и кто-то с єтим че-то до сих пор носится

6. artobstrel

и че мы видим? ОБОЧИНУ, а наличие оной исключает понятие свободы ... просто же ...

7. artobstrel

как насчет того что брюнетку рожденную на Хелоуин уже можно не сжигать? а гомосека не побивать до смерти камнями ? как по мне вполне себе прогрессивные веяния в религии ...

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

це все окремі поняття
    Бог існував до появи церкви і релігії і існуватиме без них так само і надалі
    але церква того боїться визнавати, бо то означатиме втрату влади

а я думаю, що Христос, який прийшов сказати людям, щоб вони не створювали ідолів, дуже засмутився б дізнавшись, що з нього самого зробили ідола :)

Але то таке...
    Відомо, що суперечки політичні і релігійні не є конструктивними і не приводять ні до чого, окрім сварок.
    Тому, я, як християнка, погоджусь з Вами і скажу - Нехай буде по-Вашому :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, рішення прийняв і озвучив Сам Ісус Христос.

По-друге, після вознесення Христа, як було обіцяно, зійшов Святий Дух на учнів та апостолів. Святий Дух провадить Христову церкву.

Так, з кадилом. Коли формувалась перша юдейська церква, було чітко вказані речі, які потрібно для Богослужіння.

незабуваймо, що на учнів зійшов Святий Дух, який провадить, навчає....

язик без костей - можна говорити що завгодно.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

там, де ти сам собі придумав.

покажи пєрвоісточнік про "всьо", я покажу тобі грань!:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

любите фантастику, що я можу сказати?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та далась вам та церква, господи. Не в церкві ж справа, а в ідеї. Не озвучував він нічого про церкву, просто давав ідеї.

Ким вказані?

Це він їх навчив палити єретиків? Як там єпископ казав? "Вбивайте всіх. Бог на небі розбереться хто свої хто чужі".

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.
    не зрозумів, яким чином буде втрата влади і чому.

Та ні. Христос не для цього прийшов. Христос прийшов для спасіння.

та таке... ми ж не сваримося, просто обмінюємося думками. Без образ і без злості, нє?:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це факт. Чим цікавляться молоді, продвинуті, креативні люди? Йогою, махаяною, дзеном, тантрою. І не дарма, це просто цікаво.
    Плюс на основі цього ще скільки методик створено для особистісного зросту, людьми які до релігії не мають стосунку.

15. artobstrel

если я и ты себе чего-то придумали, это конечно имеет право быть, но это никак не христианство,
    ну во-первых это сказал - ты , про ВСЬО, во-вторых - про ВСЬО - это основной догмат твоей церкви или мы чего-то не знаем и Бог уже не всемогущ, всевидящ, всепредрекающий и всемуправляющий ? давай нам Евангелие от Миха )))

16. artobstrel

ага, и Молот Ведьм я написал, как чтиво?

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Христос прямо говорить про церкву. Шукати цитату не буду, але звучить вона приблизно так: Збудую Я церкву і ворота адові її не візьмуть. А ще є місце, де Ісус говорить до ап. Петра: на тобі збудую церкву. Віруючі не можуть ігнорувати слова Божого Сина, чи не так?

Мойсеєм, який спілкувався з Богом.

не знаю такого єпископа. Якщо знаєте - скажіть, чи це таємниця слідства?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене є питання по християнству і я знайшов для себе відповіді, але в основному, я нічого сам не придумував. Є Біблія, є передання, є богослови. Нащо придумувати те, що вже давно вивчено і досліджено? Придумай ще раз ровер, багато придумаєш?

догмату такого нема, але сам вислів справедливий лише для віруючих. Якщо людина віруюча і повністю покладається на Бога, тоді вже все залежить від Бога. Якщо людина не покладається на Бога, нею може керувати хто завгодно. Свідомо, и несвідомо.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я би міг відповісти просто на твоє запитання, у твоєму стилі: Не бачив - не було. Правильно?

Але якщо ти хочеш поговорити про інквізицію, то я готовий.

20. vasnas

vasnas Well-Known Member

что-то все растекаются белкой по древу, забыли о чем вопрос!

Отправлено с моего W63 через Tapatalk

а де твій аватар? :)