Мушу погодитися з тим, що на восьмому дні робили обрізання. Визнаю - помилився. А про медицину тут до чого? Навіть не хочу коментувати. А тепер про "Контракт" і про свідоме. Ви ж суперечите самі собі. Ну вдумайтеся. Обрізання здійснюється у 8-ми денної дитини. І вас не турбує вільний вибір дитини. Потрібна йому свідомість у плані підтримування контракту між Богом і Авраамом, чи ні. Ну а хрещення, тут вже не так. Хіба ні?
Пані Hase, я без всякого наговорювання на когось, тим більше на вас, бо дійсно поважаю, але насамперед для мене важлива істина. Так от, про хрест. Не буду багато сперечатися. Ось вам таке зображення: Це з обкладинки вашого журналу багато років тому назад. Вгорі зліва зображений хрест. Вікно башти - теж хрест. Можете пояснити?
Дзеко, ви сприймаєте речі ТАК, як хочете, чи так, як написано? Якщо так, як хочете - мовчу. Якщо так, як написано, кажу: "рідко" не означає "ніякого".
поджигай було тоді, коли "наука" мала окультний характер. а чому не спалили монаха, який довів, що рік має не 365 днів, а 365,25 днів?
Мені - людині з відсутністю базових шкільних знань - незручно пояснювати Вам - з академічною системою логіки, що символ християнства не міг стати хрест ДО розпяття Ісуса Христа на хресті.
а че нет? групка лиц монополизировала право на огненные столбы и развержение хлябей небесных ??? ну ты согласен что те кто поджигал и давал команду поджигать не христиане?