А яке більше може бути щастя, ніж бути з своїм Творцем? Рано, чи пізно, всі підемо на цвинтар. І настане інше життя, якість якого в прямому залежить від життя сьогоднішнього.
Вони описують відвідини на кілька хвилин, а не життя. Це раз. Друге - що описують мусульмани і язичники, які мали клінічну смерть? Часом не те саме?
Я перепрошую, шо сі вмішую... Але я давно хотів когось сі спитати... От розповіді тих людей, які мали клінічну смерть - то таке буде зі всіма людьми, чи тільки з віруючими?
Ну я би сказав, що не у всіх ТАМ є позитивне бачення. Є свідчення, що людина потрапляє не у світло, а в темряву.
Так я з вас витягую плоскогубцями той факт, і не витягується він. У "Свідків Єгови" по крайній мірі чітко все описано - всі мертві воскреснуть, всі повністю, всі родичі, і всі об'єднаються - всі раси, народи, тварини, рослини, і будуть щасливо жити. Навіть дадуть журнальчик і книжку де все конкретно намальовано. А у вас шо? Ви навіть ніякого уявлення не маєте про той Рай, а це основна ідея християнства. Вам навіть нецікаво шо там конкретно має бути - аби не до чорта на пательню.
Пропоную подивитися відео. Пастир не є з моєї церкви, але його свідчення достатньо цікаві. View: https://www.youtube.com/watch?v=h0cY6rx4Q7Y
то неправда. У СЄ наступна позиція: 1. всі помирають разом з тілом, душею, свідомістю. Тобто НЕМА нічого. 2. під час Страшного суду Бог воскресить тільки тих, кого захоче. А моя церква каже - всі воскреснуть.