Наука -це концентрований у формулах і законах досвід поколінь. Коли ви включаєте світло то працює закон ОМА. Ом свою формулу довго винаходив.Для того спочатку вчився потім експериментував. А сьогодні в школі за пять хвилин розказують про формулу і пояснюють як нею користуватись. Все уже дійсно є. І завдання науки вивчити те що є і використати для того щоб людині легше жити, або і взагалі вижити в навколишньому середовищі. Без здатності вчитися і використовувати знання для свого виживання людина можливо б перестала існувати як вид ще в часи динозаврів, бо динозаври були явно фізично сильніші за тогочасну людину. Через те наука не вивчає звідки все пішло - тоб то не доказує чи заперечує існування Бога - це не є завдання науки. Наука вивчає все що є навколо нас - ближче чи дальше і дивиться як це використати для нас. В принципі колись вивчаючи всякі природні явища, як побічний ефект може буде вставовлено звідки все пішло, а може і не пішло а було завжди, тільки переходило з однієї форми до другої. Такий варіант вповні реальний. Не обовязково мала бути спочатку абсолютна пустота, а потім щось створилось. Це і до Бога відносится - а хто створив Бога...
Навіщо люди це роблять? Яка в тому логіка? Хіба це не принижує людину, яка створена на подобу Бога? Якщо це справді так проявляється Бог, тоді чому він робить це у такій сумнівній підозрілій формі? Чому не зробити це у вигляді вогняної хмари, щоб люди одразу повірили, і не було жодних сумнівів, що це хтось просто напісяв на стіну? Яка логіка священиків, які це підтримують? Ну припустимо що це дійно проява Бога. Тоді яка в цьому логіка? що він хоче цим сказати? Декому може видатись іронією чи навіть знущанням, але я справді не розумію цього. Може хтось пояснити?
Хочу знати логіку поведінки цих людей. Намагаюсь зрозуміти чим вони керуються, коли ідуть поклонятись склу.
Ігоре, пан дуже добре розуміє, що ми добре розуміємо беззмістовність і фанатичність. Але якось же треба об католиків і православних ноги витерти. Пам'ятаєте аспіранта? Тепер маємо професора ))
Мені здається, чи ви до мене якось вороже налаштовані? І хто вам дав право мені хамити, і трактувати мої слова в контектсті власного примітивного розуміння? Я такого там не говорив. Я лише задав питання, і попросив людей, які можливо краще за мене розуміють ту ситуацію, мені її пояснити. Це форум, і тут люди спілкуються на різні теми, в тому числі і релігійні. Ви як модератор, ведете себе упереджено і неадекватно.
мене більше цікавить інше. Нащо обсирати те, у чому нібельмесу? Можна по-різному ставитися до цього: вірити/невірити, бути байдужим. Все це не є гріхом. Але для чого розкидатися гавном?
я колекціоную наліпки на холодильники і люблю фарбувати лавочки в зелений колір. Яке питання така і відповідь.
Де ви бачите обсирання? Я хочу щоб ви мені пояснили поведінку цих людей, бо я серед них живу і її не розумію.
Сьогодні державний РОБОЧИЙ день. ВСІ люди працюють, кожен на своїй роботі. Будівельники будують, водії їздять, продавці продають, модератори на львівському форумі хамлять (це теж їхня робота). Ви мабуть мали на увазі домашню робту, яку людина може відкласти на інший день. Тут я не спорю, в цей день краще собі нічого не планувати до роботи.
Вам здається. Процитуйте, де я Вам хамила. А от це хамство. Я оцінок Вашій особі не даю. І не прикидайтесь дурником, пане Федоришин, "у мєня всє ходи запісани".
Якби ви пішли сьогодні до церкви, то побачили би там дуже багато віруючих - будівельників, водіїв, продавців, модераторів... зі @Pan profesor, Як часто ви ходите до церкви?
Ви справді не бачите різниці між "ви дурник" і "не прикидайтесь дурником"? Пане Федоришин, Ви помітили, що усі теми, куди Ви заходите, перетворюються в срач? А до речі, Ви що, не в курсі, що клонування в нас заборонено? Зараз будете в курсі.
Я на цьому форумі всього місяць, і складається враження що тут між собою спілкуються 10 людей. Якщо задавати питання на форумі, по-вашому це некоректно, тоді я не буду сюди заходити, і не буду тут нічого писати. Чесно кажучи коли я реєструвався, то думав що тут більше народу, і ведуться більш жваві дискусії, без жодних упереджень. Якщо цей пост набере 3 лайки, я більше тут писати не буду. Поїхали...