Частково ти правий, ніде правди діти. Просто той весь асортимент ідолопоклонства викристалізувався в більш досконалу релігію, яка мала і має просто ГІГАНТСЬКИЙ вплив на всю планету. І дякувати Богу. А Середньовіччя - нам просто так змалку в голову вбили, шо воно чорне і страшне. Без періоду занепаду не було би періоду розквіту. А католики твої - все ще живі-здорові, зверни увагу. Це як вічні кацапські казочки про "загнівающій запад". Мусліми всякі, буддисти-кришнаїсти ото без періоду занепаду на якісь хоч трошки подібні Культури і Мистецтва спромоглися? Ото ж бо і воно. І не забувай пліазе, що науки і мистецтва часто з монастирів в "чорному Середньовіччі" повилазили, як і тисячі інших речей.
Я тебе 75-й раз питаю. В ЧОМУ вона більш досконала? Це тобі в голову просто таке вбили. Вони ж. Твої, а не мої. Повернися назад, знайди статистику наскільки зменшилась кількість людей, які вважають себе віруючими тільки в одній Чехії. Церква взагалі не має ніякого стосунку до "загнивання", чи навпаки - розвитку. Хіба шо до власного загнивання, тобто корупції. Ну познайомся мінімально з історією мистецтва і зрозумієш. А християнська культура і мистецтво базуються на давньогрецькій і давньоримській. А це шо таке? Як ото недавня розмова про Джордано Бруно, шо "виліз з монастиря" в Оксфорд, а його спалили за це. Коротше, ти неук натуральний, Самуїлко. Натуральний птушник. Не ганьбися перед людьми своєю недолугістю.
Ось джекі і проявив свої таємні схильності, та й призначення химер в середньовічній архітектурі не знає, ратушну цивільну порнуху за кьольнский собор видає, кажу ж - давайте завісу, не дайте розгулятись його чорній душонці.)
По-моєму це культура, яку ти розхвалював пару дописів зверху. Ти б хоч набрав кривими пальцями те-во шо там написано. Архієпископа кельнського назвав химерою.Ну що й вимагалося. Не собор, а магістрат. Та вже розгулялася католицька культура. За 500 років до мене. Це ти там насолоджуєшся.
Ти тут порнуху на ратуші наміренно постиш - щоб недалекі камсамольці, як от пастрєл нікалаєвскій приміром, це зразу за кьольнский собор сприймали і далі "продавали". Це малось на увазі. Друге. Про призначення химер в середньовічній цивільній та церковній архітектурі хоч погугли, кієвскій мальчішка с дома с хімєрами. Третє - повиставляй ще скульптурки з камасутровського того храму зі своєї хворої кришнаїто-буддистько-індуської супер пупер культури, джекі. Кіко там насправді позицій, задротику?)
Всьо бідилько кієвскій, я на двір грилити, погодка шикарна, ща пастрєл нікалаєвскій тобі підможе, не бійсь. Бувай.)
Хіба може існувати розумна мураха величною як оті істоти яких дехто з нерозумних мурах називає людьми??? Ні!!! Лище ми мурахи є розумним істотами, я б сказав більше – богами!!! Незважаючи на гарні теорії нижчих істот, вищі істоти таки існують.
Насправді це не доказ а тема для обговорення... От людство уже 5000 свідомих років товче цю тему і так і не прийшло до однієї думки. Існування чогось є тільки тоді коли це існування можна підтвердити реальними доказами більше як два рази. Наприклад подія воскресіння була тільки один раз за останні 3000 років... другої такої події зафіксовано не було. Через те сам факт воскресіння під великим питанням.
у вас "глибокі" знання... напишіть краще "я не чув", " я не знаю"... "якщо я не знаю, значить небуло".