Миху зачьот - по європах давно визнали пересмикування фактів, очорнення, перебільшення та безмірне навішування собак на інквізицію. Просто смисла не бачу доказувати це тут вкраїншьким запрограмованним совкам-комсомольцям. Але як міхаіл має час та натхнення переливати з пустого в порожнє - тільки респект, так тримати мишко! Гляди, оно пастрєл як перекрасився, хто би колись подумав.
Ой, місю - а до польщі на тижні так хоренький і поїхав, візу перевітрити? Певні йно до найближчого костьолу і назад.
я не можу довго бути на дворі, на перетязі. В машині - можу, в приміщенні можу. В церкві таки перетяг... на дворі - ще холодно.
головне, ніхто не бачить скільки є мучеників церкви, зате захисників відьом, підарасів, магів і всякої нечесті - пруд пруди.
ця фраза на мільйон доларів які критерії мучеництва? і хто заставляє мучитись? І чи можна вас вважати мучеником церкви на цьому форумі?
Такі самі "дослідження" читав, шо Сталін лиш 10% розстріляв від тих, кого йому приписують, і те - по ділу.
Ги-ги фільозофф, ти би тижня в клініці з онкохворими діточками чи даунами прости Господи не протримався, а сотні монашок та монахів католиків роблять це КОЖНИЙ день на протязі ДЕСЯТИЛІТЬ. Чим тобі не "мучеництво", чи тобі зразу св. Франциска подавай, форумний прохвесор? Ги-ги, а смайликів наліпив, дотепник.
«Огромная масса населения России — крестьяне, неграмотные, жадные и политически пассивные. Они суеверны, постоянно крестятся и прикладываются к иконам — особенно это заметно в Москве,— но они далеки от истинной религии. Политические и социальные вопросы интересуют их только, поскольку дело идет об их собственных нуждах. В основном большевиками они довольны». Герберт Уэллс Ну і України ясна справа стосується так само.
ми говоримо про мучеництво за церкву, а сидіти з хворими дітьми може і атеїст. І культура спілкування на форумі з незнайомими людьми передбачає звертання на "ви".
То я 68-й раз питаю - в чому тоді унікальність задумки під назвою "християнство"? Ти розумієш шо я питаю? Verstehst dumichgut?
Напиши нормально, не каліч шикарну і багату німецьку мову. Дурне питання... виглядає на то, шо вся наша Цивілізація, принаймі "цивілізована" її частина, замішана саме на засадах Християнства західної Європи, і думаюча людина не може це не помічати і, тим більше, ставити під сумнів заслуги Християнства.
Ігорцьо, сам того можливо не знаючи, озвучив один з доказів існування Бога ще з часів томи аквінського чи навіть зачатків фільозофії.
Західна Європа замішана на засадах стародавніх Риму і Греції, які мали політеїстичну релігію. І римляни абсолютно не бачили проблеми що їхній Юпітер в греків називається Зевс. Це християнам просто критично як їхнього бога звати - Єгова чи Яхве. За таке і голову не гріх розбити. А Середньовіччя під проводом католиків - навпаки занепад мистецтва, науки і гуманізму, темні віки.