Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Миху зачьот - по європах давно визнали пересмикування фактів, очорнення, перебільшення та безмірне навішування собак на інквізицію. Просто смисла не бачу доказувати це тут вкраїншьким запрограмованним совкам-комсомольцям.
    Але як міхаіл має час та натхнення переливати з пустого в порожнє - тільки респект, так тримати мишко! Гляди, оно пастрєл як перекрасився, хто би колись подумав.

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хватить хворіти, вже тре бульбу садити ;)

3. Samojlovu4

Ой, місю - а до польщі на тижні так хоренький і поїхав, візу перевітрити? Певні йно до найближчого костьолу і назад.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не можу довго бути на дворі, на перетязі. В машині - можу, в приміщенні можу. В церкві таки перетяг... на дворі - ще холодно.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

головне, ніхто не бачить скільки є мучеників церкви, зате захисників відьом, підарасів, магів і всякої нечесті - пруд пруди.

• Смішно Смішно x 1
  6. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

ця фраза на мільйон доларів :))):clapping:
    які критерії мучеництва? і хто заставляє мучитись?:lol:
    І чи можна вас вважати мучеником церкви на цьому форумі? :girl_angel:

7. kym

kym Well-Known Member

Так Бог є чи нема....))))))

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба в комуністичній партії і комсомолі не було хороших людей? Вона вам подобається? Я вже питав.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такі самі "дослідження" читав, шо Сталін лиш 10% розстріляв від тих, кого йому приписують, і те - по ділу.

10. Samojlovu4

Ги-ги фільозофф, ти би тижня в клініці з онкохворими діточками чи даунами прости Господи не протримався, а сотні монашок та монахів католиків роблять це КОЖНИЙ день на протязі ДЕСЯТИЛІТЬ.
    Чим тобі не "мучеництво", чи тобі зразу св. Франциска подавай, форумний прохвесор? Ги-ги, а смайликів наліпив, дотепник.

• Тупо Тупо x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

«Огромная масса населения России — крестьяне, неграмотные, жадные и политически пассивные. Они суеверны, постоянно крестятся и прикладываются к иконам — особенно это заметно в Москве,— но они далеки от истинной религии. Политические и социальные вопросы интересуют их только, поскольку дело идет об их собственных нуждах. В основном большевиками они довольны».

Герберт Уэллс

Ну і України ясна справа стосується так само.

12. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

ми говоримо про мучеництво за церкву, а сидіти з хворими дітьми може і атеїст. І культура спілкування на форумі з незнайомими людьми передбачає звертання на "ви".

13. ІгорМ

Все сі причина знайде, йно би на відправу не йти, шо нє? ;)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для прикладу - атеїсти не сидять з з онкохворими діточками КОЖНИЙ день на протязі ДЕСЯТИЛІТЬ?

15. Samojlovu4

Ага, є й таке, любий друже. Тоді вони святіші за чисельних фарисеїв від церкви і релігії.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То я 68-й раз питаю - в чому тоді унікальність задумки під назвою "християнство"? Ти розумієш шо я питаю? Verstehst dumichgut?

17. Samojlovu4

Напиши нормально, не каліч шикарну і багату німецьку мову.
    Дурне питання... виглядає на то, шо вся наша Цивілізація, принаймі "цивілізована" її частина, замішана саме на засадах Християнства західної Європи, і думаюча людина не може це не помічати і, тим більше, ставити під сумнів заслуги Християнства.

18. ІгорМ

Є, бо якби не було, то про нього би стільки не говорили :)

• Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  19. Samojlovu4

Ігорцьо, сам того можливо не знаючи, озвучив один з доказів існування Бога ще з часів томи аквінського чи навіть зачатків фільозофії.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Західна Європа замішана на засадах стародавніх Риму і Греції, які мали політеїстичну релігію. І римляни абсолютно не бачили проблеми що їхній Юпітер в греків називається Зевс. Це християнам просто критично як їхнього бога звати - Єгова чи Яхве. За таке і голову не гріх розбити.
    А Середньовіччя під проводом католиків - навпаки занепад мистецтва, науки і гуманізму, темні віки.

а де твій аватар? :)