Комунізм був хорошою ідеєю - свобода, рівність, братство. Сучасні комуністи нікого не заганяли в ГУЛАГ і не розстрілювали - просто світла сторона. Вони вам подобаються?
это как история про дорого и отважного НКВДшника? или полуправедного ССовца?? это както меняет характеристики НКВД и СС ???
я вам схемку набросаю, чтоб вы поняли всю степень своего безумия: 1. вы сказали что не поняли что я написал 2. в ответ я расписал полностью не понятый фрагмент с комментариями 3. следует нелепый ваш вывод о том что я сдулся ..... вы нормальный? ладно бы я не ответил, ладно бы я ушел в так любимый християнцами стиль оскорблений, #тынепоймешей, #почитайсначала и т.д, нет, так с какого я сдулся ??? да и как я могу сдуться в разговоре с верующим в прямоходящего , пушистого, змея ?
Церква-це лікарня. Я вже про це писав. В лікарні є люди з різними хворобами з різною тяжкістю. Хтось вмирає, хтось лікується, хтось виліковується, навіть будучиприсмерті. Хорошу цитату знайшов: "не шукайте святих у церкві". Церква це добрО? А Лікарня - це добрО? А якщо лікар - любить випивати, то лікарня - це добрО?
Не влізаючи в деталі... Де сьогодні церква і де комунізм? А є таке народне прислівя: скільки в шило мішку не ховай, воно вилізе. Брехня довго не живе. Це вірна ознака.
не міняє. Так само у середовищі церкви. Були відступники. Скажімо, серед апостолів був Юда Іскаріоцький...
да ничего подобного, церковь это организация, в которой кроме всего прочего, на местах формируются финансовые потоки идущие к центру, я понял твою мысль, да для некоторых людей это может быть и больницей, и психотерапией, и просто клубом по интересам, но в первую очередь - это заработок на символическом канибализме.
так сколько ее повылазило от шалостей инквизиции и веселья Пап до педоскандалов с реальными сроками ?
Шо ви говорите? Ви можете нормально відповісти на вами ж почату розмову - якщо Ісус прийде зараз - православні не об"являть його сектантом? А як, на ваш погляд, православні віднесуться до Христа?