Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давай поговоримо про мученика Степана, або про Василія Великого, отця Піо.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

хто такие?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

теж церква. ти ж тільки чорну сторону знаєш.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Шо, прошу пана, вже здулися? :)
    Шось толкового сказати не получається? ;)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Комунізм був хорошою ідеєю - свобода, рівність, братство. Сучасні комуністи нікого не заганяли в ГУЛАГ і не розстрілювали - просто світла сторона. Вони вам подобаються?

6. artobstrel

это как история про дорого и отважного НКВДшника? или полуправедного ССовца?? это както меняет характеристики НКВД и СС ???

7. artobstrel

я вам схемку набросаю, чтоб вы поняли всю степень своего безумия: 1. вы сказали что не поняли что я написал 2. в ответ я расписал полностью не понятый фрагмент с комментариями 3. следует нелепый ваш вывод о том что я сдулся ..... вы нормальный? ладно бы я не ответил, ладно бы я ушел в так любимый християнцами стиль оскорблений, #тынепоймешей, #почитайсначала и т.д, нет, так с какого я сдулся ??? да и как я могу сдуться в разговоре с верующим в прямоходящего , пушистого, змея ?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церква-це лікарня. Я вже про це писав. В лікарні є люди з різними хворобами з різною тяжкістю. Хтось вмирає, хтось лікується, хтось виліковується, навіть будучиприсмерті. Хорошу цитату знайшов: "не шукайте святих у церкві".

Церква це добрО? А Лікарня - це добрО? А якщо лікар - любить випивати, то лікарня - це добрО?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не влізаючи в деталі...

Де сьогодні церква і де комунізм?

А є таке народне прислівя: скільки в шило мішку не ховай, воно вилізе. Брехня довго не живе. Це вірна ознака.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Лікарі лежать лікуються в одних палатах з хворими, лікувати толком не вміють.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

не міняє.

Так само у середовищі церкви. Були відступники. Скажімо, серед апостолів був Юда Іскаріоцький...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де?

13. artobstrel

да ничего подобного, церковь это организация, в которой кроме всего прочего, на местах формируются финансовые потоки идущие к центру, я понял твою мысль, да для некоторых людей это может быть и больницей, и психотерапией, и просто клубом по интересам, но в первую очередь - это заработок на символическом канибализме.

14. artobstrel

дык, еще не вечер ...

15. artobstrel

очень хорошую, но оооочень противоречащую твоей концепции про святую церковь

16. artobstrel

так сколько ее повылазило от шалостей инквизиции и веселья Пап до педоскандалов с реальными сроками ?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

це тому, що у нас різні поняття про термін "церква".

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо вірити Кураєву з РПЦ, то 3000 чоловік за 300 років. Серед 3000 тисяч, більшість - церковники.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Шо ви говорите?о_О

Ви можете нормально відповісти на вами ж почату розмову - якщо Ісус прийде зараз - православні не об"являть його сектантом?
    А як, на ваш погляд, православні віднесуться до Христа?

20. artobstrel

объявят

а де твій аватар? :)