Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не так, що я можу сказати - говорю, а що невідомо - не вигадую, нічого не говорю. От ви кажете: Бог створився сам по собі. Звідки ви таке взяли? Про Бога сказано одне в тому питанні: був завжди. Як це розуміти - не знаю. Там не пояснюється і більше джерел нема. Ви теж не знаєте як це і не знаєте як Він з'явився.

2. vasnas

vasnas Well-Known Member

в современном мире, то , что идет в СМИ, то религия, как ее не назови... она конечно прячется, за разные названия и отговорки... то , что управляет массами - религия по сути

попы стоят на подхвате

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де ви таке вичитали? Нема такого.

можна подумати педофілією займаються виключно нежонаті. :scratch_one-s_head:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну "сам по собі створився" чи "був завжди", чи
    це все одне й те саме різними словами.
    "Там" - це я так розумію в Біблії. Але це тільки для вас найдостовірніше джерело, ви ніяк не зрозумієте цього. А джерел немає в принципі ніяких. Є тільки теорії.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це глибоке запитання...:)))

6. vasnas

vasnas Well-Known Member

не буду отвлекать от разведения разнообразной "пены"
    отписываюсь

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не запитання, далі написано чим.
    а це якраз було запитання. Якшо нема, то шо їм так захотілося?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і є.

Хай собі будуть, а в мене є джерело, якого немають теорії.

Необовязково лягати під камаз, щоб переконатися, що це боляче.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що так запропонував апостол Павло. Він сказав, що краще бути нежонатим, як я. Але разомз тим нема строгої заборони. Церква ж вирішила піти шляхом "як краще".

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну можна знайти чоловік сто які побували під камазом і можуть це підтвердити. А не 2000 років тому це хтось зробив і записав нащадкам.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перш, ніж говорити про релігію, почитайте вікіпедію.

Що таке релігія.

Релі́гія (від лат. religio — зв'язок) — віра, особлива система світогляду та світосприйняття конкретної людини або групи людей, набір культурних, духовних та моральних цінностей, що обумовлюють поведінку людини[1].

Релігія - це віра..... звязок між ким? людиною і Богом. Твердження релігія - ні, віра - так... виглядає дивно.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісуса бачили і були свідками Його чудес більше 100 осіб. А те, що вони вже померли - обєктивно. Зате залишился папіруси, де виложені свідчення.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так, релігія - зв'язок людини з Богом. А церква - посередник. Посередників не всі люблять.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церкву не люди придумали. Але є багато людей, які використовують її. Церква не є посередником. Я б сказав, вона є лоном, середовищем віруючих людей. самі віруючі є церквою.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зовсім так.

Віра - це пропозиція. Хочеш - вір, не хочеш - не вір. В одному випадку - одні наслідки, в іншому - інші. Вибирати кожному, а поінформувати людину потрібно, щоб потім не казала: я не знав і не чув.

Віруючий насильно нікому непотрібний. То має бути власний вибір. Віра - те, що йде з середини, а насильство йде зверху. Я думаю і Богові непотрібно насильно віруючих.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Люди.
    Це вже стандартні проповіді почалися.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну те кто по настоящему веруют и опираются на единственный источник знания - Библию, так и думают, но твои единомышлинники могут быть исключением, потому что для вас (прости за обобщение) вера это какаято дикая смесь Библии, учебника по Физике и Истории Древнго мира, ты помнишь наш разговор про "защиту с оружием в руках" ? где твоя веар это вполне позволяла, а вот Библия какбы нет, совсем нет, так и тут ...
    .

18. artobstrel

э не, люди видели книжку в которой написанно что были люди которые видели ... ни ты ни остальные из верующего мира не видели, НО! при этом утверждают на 1000% что так и было, с фигаль?

19. artobstrel

ну лилось на всех одинаково, для Ноя тоже был определенный спортивный момент, вообще милая история "Бог дал людям свободу, а потом увидел что они живут не так как ему хочется и утопил их ..." занавес ....

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

З таким успіхом беремо будь-яку книгу з історії і кажемо:"э не, люди видели книжку в которой написанно что были люди которые видели ... ни ты ни остальные из верующего мира не видели, НО! при этом утверждают на 1000% что так и было".

Виходить нема жодної правдивої інформації, якщо ти не видів. Як висновок?

а де твій аватар? :)