По-моєму вам голі історичні факти здаються далекими від суті і смішними, а оповідки "Старого заповіту" - навпаки. Це дуже дивно.
ахахаха, АХАХАХАХХА, пошутил как Господь, сотни тысяч - в смятку - обосраться весело .... забавно, как же весело, это просто праздник веры: " Одно сохранившееся письмо испанца гласит: …когда я вернулся из Картахены, я встретил португальца по имени Рохе Мартин. На крыльце его дома висели части разрубленных индейцев для кормежки его собак, как будто они были дикими зверьми…[7] " Аве! католики такие няшные ...
Арт, що до гугенотів - мушу поцікавитися, бо чув дзвін, але не знаю де він. Ну а Америка тут при чому? Був Колумб католиком, чи не був - не знаю. Не знаю тих іспанців-колонізаторів. Воювали за золото і землю. А при чому тут християнство і церква? Це колонізація не мала виражений релігійний характер.
Підняли на сміх геноцид. Догматики падають все нижче. Християнська церква любить показувати з себе жертву, а насправді як тільки видавалася нагода - займалася точно тим же.
Ну ясна справа. Панотець таке не розкаже на проповіді. А в школі Мих уроки історії прогулював. А зараз його в Гуглі забанили.
Шо на совкових уроках можна було нового придумати на додаток до релігійної колотнечі. Там роботи ніякої немає, суцільна самодескридетація, як оце ви зараз. Хм, цікаво, чому саме католика, а не "Дао-сяо-мао".
интересно Античные атеисты знали что они последователи марксистского учения? не? ржать над геноцидом, браво .... ну голодомора не было, цифры - брехня (ведь советы цифры ныкали будь здоров) смайлик воткнуть? а че? давай ржать - брехня. Акция - почувствуй себя христианином, поржи над геноцидом. не, ну конечно врагов у нас тут нет, можно подхватить веселый тон християнцев (до христиан пока не доросли). поклонники поедания тела своего бога и испития его крови, верящие в пушистых, розовых, прямоходящих змей, произошедшие от инцеста двух протоиудеев вообще ребята веселые.
не знаю вашого віку, але відчуття, що життя в совку вас не зачіпило. Але кожна система має інерційність... нічого не поробиш.