Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Hase

Hase зайчик

Це була така спроба мене опустити :) На тобі, абись знала? :)
    Ви вроді би львівянин??? То впринципі мусили б знати, як у Галичині жартують, не тільки дІалектом, а ще і русизмами??? Хіби не так???

• Смішно Смішно x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пруф? а нет ... тогда зачем нам Библия: Сеаранхелия - третья дочь Адама и Евы, о которой в библии ничего, пошла на запад, там построила город, изобрела мужзвездный челнок и чухнула к Альфоцентавре, просто Библия про это не говорит, она не об этом ... зато Библия довольно придирчиво объясняет кто кому чего должен если случайно заморил соседскую овцу ...

• Смішно Смішно x 2
  3. artobstrel

пруф ? кому вы верите Богу или чуваку который сказал что ему чего-то Бог поручил???

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

навіть не думав опускати. і ніколи подібного бажання по відношенню до вас немав.

• Подобається Подобається x 1
    • ... ... x 1
  5. vasnas

vasnas Well-Known Member

а как насчет касты дураков?

6. Robert

Robert Well-Known Member

Да... основного Ви так і не побачили...

7. artobstrel

почему же : ваше предложение начинается с "Да" ваше подсознание со мной соглашается, но не может пробиться через вами же возведенные барьеры, "основного" вы чувствует шаткость своей позиции ищете твердую основу, "Ви" с большой буквы, просто вежливость?, нет - все тоже, подтверждение верховенства моей мысли, "так" - и снова согласие, "і" - перевернутый воскл. знак - вам грустно, "не" - внешнее отрицание, очевидного ... "побачили" - скрытая потребность в визуализации ваших убеждений .... .... ну как? нормально знаки читать? и видеть того чего нет??? так и Вы, и в очередной раз вместо доказательств, христианские закидоны: "ты не поймешь/ не понял/не увидел", "это не для таких как ты", "потому что не хочешь" и т.д. нет, просто ваша позиция без неадекватной убежденности шатается как одноногий табурет ...

8. Robert

Robert Well-Known Member

Шкода, що Ви не бачите те, що є.

Позиція, якої я дотримуюсь, зберігається тисячі років. При чому твердо, незважаючи ні на що.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В джунглях Амазонки живуть дикі племена. Тисячі років, незважаючи ні на що.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. artobstrel

выше дан исчерпывающий ответ .... и вы опять сочиняете, христианская мораль, понимание Бога и т.д изменяется каждые сто лет ...

11. Robert

Robert Well-Known Member

Християнська мораль, Божий Закон, Божі заповіді незмінні. Тільки деякі люди їх собі трактують по-своєму, так, як їм вигідно. Але таке спотворення не дає права судити про християн в цілому.

Останнє редагування: 25 бер 2016
    • Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви тут розпоряжаєтесь давати право чи ні?
    Людина вбила когось, відсиділа за це - їй більше ніхто не довірятиме, крім таких самих.
    Церква вбила море людей (навіть першу заповідь не в спромозі була дотримуватись), не понесла за це ніякого покарання, ще й далі треба довіряти.
    Ні, ну зараз виправились звичайно - так, по-дрібному грішать, блуд і корупція. Трошки випити, трошки наліво сходити, з ким не буває, всі ми люди. Нє?;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що цікаво, пане Роберт...

Наші опоненти мені нагадують мусульман-радикалів: Католицизм - море крові, християнство - опіум для народа, вбивці, збоченці і т.д.

Але, якщо взяти звичайне життя, реальне життя - всі би хотіли жити в Європі, США, Канаді - тобто серед християн. (РПЦ - не рахую за церкву). Мусульмани - та сама історія. Вони би тих християн живцем з'їли, АЛЕ переїхати жити до кровопролитних католиків, протестантів - хоть вже. Свобода слова, цінність людського життя, повага ближнього - те, що ми називаємо європейські цінності, те, чого ми хочемо і прагнемо. А Європа вихована на християнстві, з покоління - на покоління. Ясно, процес був нелегким, як і будь-яке виховання, але той стан речей моралі насамперед, який приніс добробут європейцям, є результатом християнського виховання. Не треба чогось доводити, просто порівняти: безбожний совок, мусульманство, індуїзм і т.д. в питанні моралі на сьогоднішній день і більше нічого.

Нє!!! Таки люди будуть молитися за Кіріла... будуть з мекки культурного центру Миколаєва розповідати про людські цінності...і хто такі християни.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По данным Всемирной книги фактов ЦРУ на 2007 год, 51,3 % населения США считают себя протестантами.

25,3 % — баптисты (15,9 млн)
    8,9 % — пятидесятники (13,6 млн)
    лютеране — 5,1 % (7,8 млн)
    кальвинисты — 3,8 % (5,8 млн)
    методисты — 3,6 % (5,4 млн)
    англикане — 1,5 % (2,3 млн)
    адвентисты — 1,4 % (2,2 млн)
    движение святости — 1,4 % (2,1)
    прочие — 0,9 % (1,3 млн))
    23,9 % — католики
    12,1 % не принадлежат к какой-либо конфессии
    1,7 % — мормоны
    1,6 % — члены другой христианской конфессии
    1,7 % — иудеи
    0,7 % — буддисты
    0,6 % — мусульмане
    2,5 % — другое или не указано

Скласти все разом і заокруглити - виходить приблизно 50 млн. Населення США - понад 300 млн. Хто всі решту 250 млн.?

Я вже не кажу шо перелічені конфесії з точки зору вашого ксьондза не мають права на існування.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навів конкретні цифри - скільки людей загинуло поки християнська церква переросприділяла ринки.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Останні теорії розвитку Всесвіту твердять, що ДО Великого вибуху не існувало нічого. Бо не існувало Часу. І своє життя Всесвіт закінчить нічим, бо розпадеться на однорідну субстанцію, в результаті чого Час зникне.
    В такому Всесвіті немає місця для Бога.

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

те, що я й сказав.

а скільки загинуло поза тим?

18. wlad

wlad Well-Known Member

Ви християнин?

19. artobstrel

да вы что? Бог сказал - "режь писюн", Павел сказал - "не режь, ну на фиг - больно", Моисей сказал - "выбили глаз, выбей и ты глаз", Исус сказал - "дали по морде, жди новой подачи" ... надо наверно особое строение мозга, чтоб в этом не видеть неких противоречий при условии одновременной святости этих заявлений ... но это все нормативная база, что же касается неизменной морали христиан: то это точно, на протяжении всей своей истории т.н. христиане убивали, пытали, мучили, воровали и т.д. ни одно христианское государство никогда не придерживалось номенклатурных христианских принципов ... я думаю можно миллион примеров привести, во выше деревце не плохо иллюстрирует ...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви сказали що це християнська країна. А виходить що там всього віруючих тільки чверть населення. Від них католиків 23% - тільки чверть від чверті. Католики всіх решту не визнають. Виходить це і є вся кількість християн. Шось слабенька християнська країна. Нє?

І до чого тут взагалі віра до рівня життя? Ми теж християнська країна, в нас теж всі хочуть жити?

а де твій аватар? :)