чо завыкал опять? да хоть сто мильенов, т.е. ты допускаешь существование чего то не описаного Библией? Божье слово которое постеснялось описать некоторые этапы своей же деятельности .... ну-ну
Мих, вам лишній ноль не вискочив? Якщо то правда 1000 років, то тоді скільки ж той хлоп мав за своє життя побудувати хат? Мих, а цемент тоді вже був, чи будували з глини?
А нашо йому мова як він переїхав з половиною села. Там кум, там сват. Певно з іспанцями і не зустрічається.
@Мих, ви сі не гнівайте, але дивіться шо я знайшов (правда, на язикє) Люди в древности жили до 1000 лет? @Мих, во ви в тому всьому розумієтеся - то правда чи нє?
Арт. Якщо в Біблії написано про двох синів, які мали Адам і Єва, то це не означає, що у них не було ще дітей. Біблія не є книгою родоводу людей.
Я таке вперше чую. І сумніваюся. От дивіться. Перше, в рамках Старого завіту, починаючи від Мойсея, точно рік був роком, а місяць місяцем, бо юдеї мають 5тисяч з копійками рік. Ніде про перехід не написано. Припустити, що це було коли? До всесвітнього потопу? Я не зустрічав такого переходу. І взагалі, який зміст термін "місяць" переносити на рік, якщо для року можна було б придумати новий термін?
Як так, то доки люди жили 1000 років? Коли в них то скінчилося? зі ну і ви напевне не побачили мого допису, то я його продублюю
на зыбкую почву ступаешь, оказывается есть часть бытия о которой Библия умолчала, вполне вероятно что именно там бегают динозавры, живут ацтеки, эскимосы, североамериканские индейцы - это удобно. вот правда еще нюанс: 16. И пошел Каин от лица Господня и поселился в земле Нод, на восток от Едема. (Книга Бытие 4:16) что значит пошел Каин от лица Господня? как по мне, только то что свалил с глаз долой, в некую землю Нод на коию твой создатель сущего не взирал ...
Читайте оригінал, пане Дзеко, в уставі все давно написано. Саме цим і займаюся вже з рік. Практично всі біженці у Європі є мусульманами.
Не погоджуюся з Робертом, вони не діти одного Бога, оскільли ОДИН БОГ- відповідно - ОДНА РЕЛІГІЯ (іншого бути не може). Проте, кожен має перед собою "досконалий матерял", АЛЕ кожен починає моделювати сам собі, в більшості для власної користі, нового ровера. При чому забуваючи, що ровер давно зроблений. Всі розбіжності з оригіналом, являються людською доробкою, для особистих цілей. Звідти тисячі релігій. До Бога. Вся Біблія переповнена саме тим, що говориться про СПРАВЖНЄ ПОКЛОНІННЯ, СПРАВЖНьОМУ БОГОВІ. Всі відмінності від справжнього поклоніння ЗАВЖДИ каралися, при чому жорстоко, самам Богом. Саме за те, що євреї по суті перейшли на язичнецькі ритуали і іншу єрунду, вони були покинуті Богом, як народ. Тобто вони вже давно не божий народ. Звідси: ОДИН Бог, відповідно одне поклоніння цього Бога, відповідно лише одна справжня релігія живого Бога. До імені, пане Дзеко. У прямій мові Бог сам називає своє імя Єгова, яке тисячі рази використовується у Біблії.