Дайте трохи Миху спокою Бо на дворі Великодний піст, а Мих нагрішить так, що ніякий священник йому гріхів не відпустить
с чегой то? пусть оддувается, он один стойкий, кто пусть вяло но хоть пытается свою "веру" отстоять, остальные поныкались ...
знаєте, пане професор... якби ви жили у Карпатах, а я - в Індії, то я їздив би на слоні, а ви б пасли овець. Чи навпаки....
В Біблії про це, на крайняк, не сказано. Але там нема фігні, типу перший на світі був Іван, який народився від Зеника.
не, там есть другая фигня, Адам и Ева родили Каина а он возьми и попрись в некие другие земли и возьми там себе жену, хто ее сотворил, когда, а хз ... кстати иван был первым в мире, Зеник существовал вне пределов мира (по логике христиан можно любую хрень объяснить)
я просто не знаю що крити? Я говорю про Бога, а ви мені: якби ти жив в Антарктиді, ти б так не говорив. Ото ваш аргумент. Яка різниця де б я жив? Я вам про суть вчення різних релігій, а не про середовище де б я жив. Та й ви б якби жили в Африці, напевно б так не говорили і що з того?
Дедалі більше провідних світових компаній організовують у офісах приміщення для медитацій та проведення відповідних навчальних програм. Адже доведено, що медитація збільшує продуктивність працівників, зменшує кількість помилок та випадків хвороб, пов’язаних зі стресом. Дослідження, проведене в 2012-му році, показало, що медитація зміцнює зв’язки між клітинами мозку, допомагає йому швидше обробляти інформацію. 7 способів покращити роботу свого мозку: поради лікаря Чому світові компанії не організовують церковні служби, а якусь медитацію?
Ну...мне кажется, что, если глава принадлежит к свидетелям Иеговы или к 7-го дня адвентистам, то и такое бывает. И к каким другим учениям. Мусульмане ,например, часто на работе имеют комнату для намаза, а не для медитации .
Подвижнечество совершают, приобщая к своей вере . Кто-то может и что-то более осязаемое имеет, не знаю.
Взагалі там ключове - світових компаній. Якшо центральний офіс компанії в Тегерані, то ясно шо в них там може бути і на роботі намаз. А якщо в Нью-Йорку, там можуть бути працівники різних національностей і віросповідань, але вони використовують методику медитації для практичних цілей. Просто тому що це - корисна річ. Ось в чому цінність вчення, воно актуальне завжди, і не тільки актуальне, а знаходиться в тренді. Це не заняття перестарілих дідусів і бабусь, це цікаво всім - в тому числі молодим і успішним. Медитація і йога навіть у вигляді чисто фізичної зарядки (чи розрядки), у спрощеному і адаптованому вигляді, зараз повсюди, приносить чудові результати для тих хто їх практикує. А що на церковній службі? По-моєму православна церковна служба - сама мазохістська з усіх. На католицькій, протестантській і ісламській можна сидіти. На православній ні - дві- три години стовбичити, з них половину на колінах. В тисняві і задусі. Хто це придумав, я не знаю. Це ж неможливо витримати, весь час враження шо зараз звалишся без свідомості. Яка від цього користь? В наших "традиційних" церквах не побачиш людей зі щасливими обличчями. Тільки з трагічними. Для чого ця релігія? Щоб страждати?
Все дуже просто. Цікавтеся більше про християнство і не буде у вас таких запитань. Християнство включає в собі медитацію, нічого нового. Ми часто захоплюємося йогами, і не бачимо того, що є під носом.
Цілком погоджуюся. Служба 2... 3 години, а часом архиєрейська, від Василія Великого, можна і 5 годин стояти. Добре, що у нас 40 хвилин, або до години. Я теж противник тисняви. На службі треба сконцетруватися, а якщо дихати нічим, тиснуть зі всіх сторін, то думки гуляють зовсім не в тому руслі.
А вот это как раз и ответ Dzeko. Мировые компании никогда не будут рисковать получить иски за принуждение к какой-то религии, организуя определённую религиозную службу, потому-что персонал разный, кого-то это может оскорбить или дать повод для судебного разбирательства.