А что нет? Вот один рассказывает на видео о своих непосильно "отслуженных". Казанского VIP-священника обокрали на 15 миллионов рублей .. Священника-миллионера, хваставшегося богатством, отстранили от должности
Цікаво мені всіх читати. Читають Біблію і цікавляться скільки кіз та баранів було у Соломона. А чи можливо зарізати таку кількість биків, а чи можна з'їсти все це м'ясо. А в якій церкві більше джипів? Впринципі, Біблія - то книга, де можна знайти багато чого з того, що хочеш. Навіть можна довести, що Бога нема - було б бажання. Як сприймаєш, так і маєш.
Явно не плюс. Якщо це праця, яка хоче чомусь навчити - то чому вона може навчити. Різнотолкуванню і безкінечним маніпуляціям на цій основі. І взагалі, чим оперує християнство - тим що нібито було в незапам'ятні часи і тим що нібито буде, не пойми коли, минулим і майбутнім. Хіба ви не знаєте що всі тренери успіху радять жити теперішнім, а не минулим чи майбутнім?
Зі своїм "читати Біблію" як в комуністів було "член партії з 1905 року". Вже через один допис про "читати Біблію". Не треба ідеали свого світогляду розповсюджувати на всіх. Далеко не всім вони цікаві. І далеко не для всіх ви зірка якшо прочитали Біблію.
А як говорити про християнство, не читаючи Біблію? Я так не можу. А яке то має значення в кого які ідеали? Що міняється від того, що хтось любить футбол, а хтось хокей? Є просто стан речей, а чи хто в це вірить, чи не вірить, чи перекручує, чи блудить, яка різниця? От даю вам фразу: Від самого початку був Бог і все Він створив: видиме і невидиме. Що може бути вагоміше? Яке дао, сяо, мяо? Все інше - колекціювання марок - похідне.
Добре, говоримо про Бога. Від самого початку був Бог і все Він створив: видиме і невидиме. Що може бути вагоміше? Ось такий християнський/юдейський Бог.
Таким вимахуватися напевне гріх, шо нє? Колись вуйко Петро казав, шо якщо хтось багато говорить про кавалєрку - то він патик. А якщо багато говорить про релігію просто так, то він безбожник
Та нє, Latana Royal. Бог існував і буде існувати! Нє, неправильно. Бог є. Оце правильний вислів. У Письмі сказано: Я - Той, Хто є. Так Бог говорить Сам про себе. А що таке релігія? Це звязок Бога і людини. Як він може пропасти? Страшно собі подумати. Якщо релігія пропаде, пропаде звязок з Богом. Так само ніколи не пропаде церква. Так сказано у Письмі. Тому ніхто нічого не боїться.