Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

только жрецу, прихожанам можно и без

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пардон. Я ж не останнього ступеня духовна людина. Дайте час дорости до вас.

Ні. Не було такого.

До речі, поправка. Я сказав що місця ніхто не розставляє. Я про себе сказав. А представники любої релігії всі інші релігії просто ігнорують. Тобто навіть не місце - а пусте місце, просто нуль.

3. AlexPetrenko

AlexPetrenko миється в бані

Кожен має право вірити у те, що хоче))))
    Хтось вірить у Бога, а хтось у Літаючого Макаронного Монстра :haha:

4. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

У всіх нема вибору вибирати у що вірити :) (вибачте за тавтологію). Ви вірите у те що вам навязали з дитинства. Крапка.

5. Robert

Robert Well-Known Member

Це - вибірка суспільства. Ми всі - люди. З усіма вадами, гріхами і відповідними наслідками.

Як би не було проблем - то ми б були у раю.

:facepalm:

6. AlexPetrenko

AlexPetrenko миється в бані

Невже комусь з дитинства нав'язали вірити у бога макаронів:)))

7. Robert

Robert Well-Known Member

Саме спасінням Церква і займається.

Дрібниці! Якщо і є таких незначна кількість - то на них будуть звертати увагу тільки "бійці" їхнього рівня чи, як правило, ще гірші. Більшість будуть обирати для себе як взірець справжніх асів і віртуозів, яких ніколи не бракувало в Церкві!

8. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Сподіваюсь ви жартуєте) Пастафаріанство це стьоб, який виник кілька років тому. Почитайте історію виникнення) А стосовно інших, так званих "фундаментальних релігій" це цілковита правда - у вас нема вибору, до свідомого віку у що вірити. І лише коли ви самі починаєте думати, і шукати відповіді на питання, ви можете змінити свої погляди, але це відбувається дууууже рідко, і то треба мати силу волі, щоб пересваритись з родичами, які ніколи і нізащо не сприймуть вашого інакомислення, і будуть всіляко намагатись навернути вас на "путь істиний" :punish:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби вся країна мала офіційним віросповідуванням бога макаронів і повсюди були храми бога макаронів, і так років 500 підряд, то очевидно що так.

10. Robert

Robert Well-Known Member

Так вже й усі?

Підтримую!

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Помимо насилия над волей со стороны отдельных религий, беспокоит пропаганда и "мягкое" вхождение сатанизма.

Посмотрел по History передачу сегодня, там прозвучала информация, что распространение сатанизма весьма значительное, по разным причинам.

Подводится смысл, что это , мол, не совсем плохо, это, типа, "алтернативный вариант" :) .

И сам ранее замечал, что многие фильмы и телепередачи формируют образ нечисти и дьявола с "положительной", приемлемой для людей стороны.

Эти культы никогда не несут хорошего, лишь беду.

До чего мы докатились...

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто друга сторона медалі. Де стоїть питання існування персоналізованого бога, там завжди виникає його антипод.

13. Hase

Hase зайчик

Для чого ще теорій, пане Дзеко, якщо я знаю правду?
    Загально з побаченого...настрочили 23 сторінки про те, чи існує Бог, критикуючи Біблію; при цьому не знаючи її зміст. Парадокс більшості обсуджувати те, про що не мають ні найменшого поняття. Звідти і політичі експерти, теоретики, зрадофіли, ватники, всепропальщики І тисячі різних релігій...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо знати її зміст? Вам же думаю нецікаво вивчати Коран? Кожному своє.
    І не Біблію критикуючи, а концепцію.

15. Hase

Hase зайчик

Коран побудований на Біблії, краще сказати на 3-ох перших книжках Моєсея. Звідти і обрізання, і не споживання свинини і ділення на чисте та не чисте, не вживання крові, не спання з жінкою, коЛи у неї кровотеча і звичайно воєвничість. Той самий Коран прославляє Моєсея та Ісуса, як великого профета. І та сама Марія вживається словесно у Корані. При чому це єдина жінка, яка названа у Корані.
    Для чого вивчати "Поддєлку", якщо мудріше починати з оригіналу. Ну, хіба ні?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже не перший раз це чую. А головний бог той шо в Біблії чи той шо в Корані? За що голови різали стільки часу? І до цих пір ріжуть.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це мусульманам треба довести до відому.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

класне запитання.

19. Robert

Robert Well-Known Member

Іудеї, християни, мусульмани - діти одного Писання, діти одного Бога. Справжні віруючі цих трьох релігій це розуміють, як розуміють і те, що ми віримо в одного і того ж Бога. Навіть, здавалося б такий войовничий представник ісламу, як Шаміль Басаєв сказав, що нам, людям Писання, немає що ділити. Ключовою розбіжністю, на мій погляд, в цих релігіях, є постать Месії, Пророка. Юдеї ще очікують Його, у християн - це Ісус, в ісламі центральне місце займає пророк Мухаммед (Магомет в українській транскрипції).

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пророк, истинно, так говорил: "насара и яхуди - люди Писания" (христиане и иудеи).
    Но, лишь когда его религия была слаба. :)

Более "насущные" материальные потребности позже заставили отнести их к "неверным" и одобрить "конфискацию" их жизни и имущества, если не будут они свидетельствовать, что "нет Бога, кроме Аллаха и Мухамед Пророк его" и при этом отчислять десятину от своего дохода на дальнейшую экспансию.

:)

а де твій аватар? :)