Є мета і призначення. Раз організація зібрала у себе купу грішників і пообіцяла їм спасіння, то хай цим і займається, а не сама погрязає в не пойми чому. Це як набрати в армію інструкторів, які самі не можуть підтягнутися на перекладині. Кому вони потрібні такі? Ви займаєтесь виправданням цього безладу точно як корумпована влада займається прикриттям своїх мілких підручних, які знають всі схеми. А Диявол на подобу кого створений?
Покритикували ви добре, а тепер порадьте вихід. Що ви пропонуєте? Набрати хороших? От приходить до вас людина. Каже: хочу бути священником. Ви запитуєте: Ви людина хороша? Він каже - хороша. Що далі? Знайдіть спосіб. При тому, що всі грішні і безгрішних небуває. Конструктора на знання перевірити можна, а на хорошість як ви перевірите? А ще - сьогодні він хороший, а завтра хто його знає.... Зі сторони легко радити. Ангел, а про подобу нічого нема.
Не вірити цій церкві. Шо тут ще порадити. Я не знаю, бог антропоморфний намальований всюда, і диявол теж, лиш з рогами. Значить всі по одній подобі.
Немаю, але ви запитали і я відповів Наразі це наймиролюбніша церква, і там вітається поїдання макаронів з кетчупом.
у родоначальников религии, евреев, всякие изображения были запрещены... хотя в Ветхом Завете писано "мужи"... Но они могли принимать обличья... Так, что неважно, как выглядит! И даже вредно изображать, потому что вера уходит в изображения... Христос говорил аллегориями, притчами, чтобы передать сложную мысль ... А доего появления, что люди умнее были? Тот кто бога видит, он его не картинками видит , а всем сердцем... А раньше под"сердцем" понимали именно разум! Всем своим разумением, а не зрительно! Но основной массе фильмы и картинки подавай... так легче соображать... Бог, это не три буквы, и не подразумеваемое Вами и другими... Это все, что Вы можете почувствовать и сообразить исходя из всех своих чувств и опыта.. Это сложно и у кажного свое. Уважайте друг друга!
И даосизм и христианство религии... разные... оглянитесь вокруг, одинаковые ли деревья растут, одинаковая ли трава? Жизнь многообразна... одно не выживет, другое угадает будущее... Не нам судить чей Бог и чья религия выше... время отсеет худшее, но есть общие ценности, и их больше чем разницы, на этом и стоит человечество и в этом его общее будущее...
Даосизм не релігія, а суміш релігії з філософією, що вже означає присутність раціональної думки, не просто сліпі вірування. По-друге ніхто місця не розставляє, вище, нижче. Кожне вчення повинне давати ідею, посил, способи реалізації ідеї, і відповіді на запитання. В залежності від того задовільняють людину ці критерії чи ні вона робить вибір. А автоматичного віросповідування я не розумію.
играетесь словами? слова это те же картинки... а Вы общий смысл улавливайте, а не трактуйте слова... думайте понятиями, а не отдельными словами... какая разница , как назвать даосизм или христианство религия или философия! Вы то сами их противопоставили! Не буду больше Вас отвлекать на себя.