Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

експропріятор, значить.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є мета і призначення. Раз організація зібрала у себе купу грішників і пообіцяла їм спасіння, то хай цим і займається, а не сама погрязає в не пойми чому. Це як набрати в армію інструкторів, які самі не можуть підтягнутися на перекладині. Кому вони потрібні такі?

Ви займаєтесь виправданням цього безладу точно як корумпована влада займається прикриттям своїх мілких підручних, які знають всі схеми.

А Диявол на подобу кого створений?

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Нє, все із праці рук :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Покритикували ви добре, а тепер порадьте вихід. Що ви пропонуєте? Набрати хороших? От приходить до вас людина. Каже: хочу бути священником. Ви запитуєте: Ви людина хороша? Він каже - хороша. Що далі? Знайдіть спосіб. При тому, що всі грішні і безгрішних небуває.

Конструктора на знання перевірити можна, а на хорошість як ви перевірите? А ще - сьогодні він хороший, а завтра хто його знає.... Зі сторони легко радити.

Ангел, а про подобу нічого нема.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вірити цій церкві. Шо тут ще порадити.:pardon:

Я не знаю, бог антропоморфний намальований всюда, і диявол теж, лиш з рогами. Значить всі по одній подобі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в яку конкретно вірити?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

агели трохи описані Біблії. Вони там різні.

облік Бога - Ісус.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В даосизм можна порадити.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо? Ісус теж антропоморфний.

10. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Рекомендую пастафаріанство. Але то треба з друшлагом на голові ходити, зимою холодно :pardon:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

маєте досвід? чи дурите?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

що це таке?

13. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Немаю, але ви запитали і я відповів :) Наразі це наймиролюбніша церква, і там вітається поїдання макаронів з кетчупом.

• Смішно Смішно x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це як помножити все християнство на тисячу, а буде тільки незначна крапля.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

для цього вистарчить їдальня.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ого! сила!

• Подобається Подобається x 1
  17. vasnas

vasnas Well-Known Member

у родоначальников религии, евреев, всякие изображения были запрещены... хотя в Ветхом Завете писано "мужи"... Но они могли принимать обличья...

Так, что неважно, как выглядит! И даже вредно изображать, потому что вера уходит в изображения...

Христос говорил аллегориями, притчами, чтобы передать сложную мысль ... А доего появления, что люди умнее были?

Тот кто бога видит, он его не картинками видит , а всем сердцем... А раньше под"сердцем" понимали именно разум!

Всем своим разумением, а не зрительно!

Но основной массе фильмы и картинки подавай... так легче соображать...

Бог, это не три буквы, и не подразумеваемое Вами и другими... Это все, что Вы можете почувствовать и сообразить исходя из всех своих чувств и опыта.. Это сложно и у кажного свое.

Уважайте друг друга!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. vasnas

vasnas Well-Known Member

И даосизм и христианство религии... разные... оглянитесь вокруг, одинаковые ли деревья растут, одинаковая ли трава? Жизнь многообразна... одно не выживет, другое угадает будущее...

Не нам судить чей Бог и чья религия выше... время отсеет худшее, но есть общие ценности, и их больше чем разницы, на этом и стоит человечество и в этом его общее будущее...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Даосизм не релігія, а суміш релігії з філософією, що вже означає присутність раціональної думки, не просто сліпі вірування. По-друге ніхто місця не розставляє, вище, нижче. Кожне вчення повинне давати ідею, посил, способи реалізації ідеї, і відповіді на запитання. В залежності від того задовільняють людину ці критерії чи ні вона робить вибір. А автоматичного віросповідування я не розумію.

20. vasnas

vasnas Well-Known Member

играетесь словами? слова это те же картинки... а Вы общий смысл улавливайте, а не трактуйте слова... думайте понятиями, а не отдельными словами...

какая разница , как назвать даосизм или христианство религия или философия! Вы то сами их противопоставили!

Не буду больше Вас отвлекать на себя.

а де твій аватар? :)