Добре, скажу вам більш приємну для Вас річ. Якщо ви зробите гріх - горітимете у вічному вогні. Строго, але справедливо, ви ж так хочете? А щоб не було у вас сумнівів додам: Хто у що вірить, те й отримає. Якщо ви вірите, що за будь-який гріх має бути строго пекло - стережіться, щоб не згрішити. А оскільки безгрішних немає, то шанси у вас мізерні. Сказано, якщо ви будете когось строго судити, то і вас судитимуть таким же мечем.
Насправді дехто вважає що життя на землі і є пекло. А основна задача перестати сюди в пекло повертатися.
Народ, при всій повазі, але ви намагаєтесь штовхнути свої, власні правду і справедливість. А вона немає нічого спільного з Біблією. Краще спершу почитайте хоч через раз Письмо, тоді доводьте. Я ж говорю не своє.
Ого, диявол - прокурор на суді божому. Неслабка контора. Все, припиняємо ганяти повітря, бо щоразу все цікавіше.
Ага... головний звинувачувач. Типу, куди тобі в Царство Небесне? Ти ж крав, в Бога не вірив... ти мій клієнт!
Церква перестане бути церквою, якщо вона зважатиме на думку людей. Бо тоді вийде, що не церква веде людей до Бога, а навпаки - люди ведуть церкву. А Правда є правдою не від того, що комусь вона не подобається, чи подобається. Вона просто є, а все решту - проблеми людини.
Це все якесь неправдоподібне. Якщо є царство добра і царство зла, то добрим має бути добре в їх царстві, а злим - в їх. Злим чортам добре в пеклі, то з якої радості злим людям має бути там погано? Навпаки в своїй тарілці. З якої радості Дияволу карати грішників за те що вони грішать? Він навпаки в цьому зацікавлений. Ще одна дурнувата лякалка для затурканих-неосвічених.
@Мих, бачу, що ви вже ввійшли в раж Я, власне, нічого не доводжу, тільки питаюся От тобі і маєш... І звідки ж ви взнали про священників-алкоголіків?
Ага, Дзеко... що я хотів сказати.... Правильність церкви чи неправильність не визначається наявністю грішників у неї. То не є показником. Так як у лікарні кількість хворих не говорить, що це правдива, хороша лікарня. Тут тре виходити з того, що всі люди є грішні і нема, відповідно, церков/течій, де б були безгрішні. Є ряд течій/церков, які дбають про чистоту своїх рядів. Яким чином? 1. скривають гріхи своїх прихожан, або не дають розголосу. 2. виключають з своїх рядів, коли воно виплило на ззовні. Такий підхід є ніщо інше, як лицемірство. Вони просто намагаються показати свою пухнастість перед іншими людьми. Правда, перед Богом цього не сховати. Памятайте одне: нема безгрішних.
Ви можете почитати у Письмі притчу про Лазаря та багатія. Багатій там чудово описує як він "релаксує" у пеклі. Ну а зараз йде боротьба за душі. Дияволу противна людина, бо вона є створена на подобу Бога, проти якого він повстав.