Вам толковоє не підходить, Ви по приколу покормизитись хочете... А толкове все на поверхні - бери і читай.
Напевно і простиг слід, бо те збіговисько захланних людей, що сотні років керують "церквою Ісуса" - це як Майдан в останні дні перед прибиранням палаток - десяток незрозумілих алкашів і бомжів, нічого спільного з Майданом крім назви і місцезнаходження.
Він так і робить - згадайте про притчу про блудного сина. Батько не забороняв йму йти в чужу країну і жити як йому заманеться. І що з того вийшло? Син став гірший свині. Коли ми відходимо від Бога - ми підпадаємо на чужу територію.
Це Ви фантазуєте. Церква стоїть міцно і не похитнеться. Навіть всесильний КГБ з його репресіями, катуваннями, розстрілами, забороною десятиліттями не зміг знищити навіть одну невеличку частину Церкви - УГКЦ. Якщо б там були алкаші і бомжі - вистачило б кількох тижнів чи місяців. Цей випадок ще раз показує - ЦЕРКВА НЕЗНИЩЕННА І МАЄ ПОКРОВИТЕЛЯ З ГОРИ.
Тобто ви заставите свого сина бути таким як ви хочете? В іншому разі він стане свинею. Я правильно розумію?
и дочитаться до того что змей есть культ да еще и смерть, да еще и в те часы ... э не ... ну в принципе стандартная отмазка: читай устав там все написано, ладно, поищем более сведущих.
и так вот ненавязчиво мы узнали о существовании некой "не божей територии" - сегодня просто праздник какой то ....
Прикол в тому шо по масштабам вона навіть більша за КДБ. І так само займалася репресіями, катуваннями, розстрілами, заборонами. Якшо ви говорите тільки за УГКЦ, що це такий острівець духовності в океані гріха - добре, хто б чим не бавився, аби був щасливий. Тільки розібралися вже зі своїми священниками що кредити видають?
Почитайте уважно притчу - там все написано, і лягайте вже спати, година пізня. На добраніч! Солодких Вам снів
Дякую Я сова - лягаю пізно Притчу я читав, але я не розумію до чого ви її тут навели, адже ми говорили про Бога. А ця притча це окремий випадок, який не описує стосунки Бога і людей, які вважають себе його рабами.
Ага, недавно згадували офіцерів КГБ закатованих УГКЦ на третій пів міліоні збились з рахунку ... Та де там, набрали кредитів, більше ніж у Коломойського Всьо пацани, пора спати
А чим священник кращий, чи гірший? Він такий же, як всі. Якщо йому дано священство - він може вчиняти все, як священник. Якщо позбавлять - немає права. Якщо він краде, педофіл, то його позбавлять свяшенства. Ви не думайте, що звання священник дає людині привилегії перед Богом, навпаки - відповідальність за себе і паству.
Така передбачувана реакція. Питання: а чому те, те, і те? Відповідь: я не знаю, в Біблії не пише. Але точно знаю шо наша церква єдина істинна. Питання: а чому так сталося, так і так? Відповідь: я не знаю, всі ми грішні, ніхто не ідеальний. Але точно знаю шо наша церква єдина істинна.