Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба розписуватись за Ісуса. Купка проходимців весь час розписується за Ісуса. Це нездорово.

2. Robert

Robert Well-Known Member

Вам толковоє не підходить, Ви по приколу покормизитись хочете... А толкове все на поверхні - бери і читай.

3. Robert

Robert Well-Known Member

Нє, Він Сам за Себе розписався. Інакше - за дві тисячі років і слід про Церкву б давно простив.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Напевно і простиг слід, бо те збіговисько захланних людей, що сотні років керують "церквою Ісуса" - це як Майдан в останні дні перед прибиранням палаток - десяток незрозумілих алкашів і бомжів, нічого спільного з Майданом крім назви і місцезнаходження.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Robert

Robert Well-Known Member

Він так і робить - згадайте про притчу про блудного сина. Батько не забороняв йму йти в чужу країну і жити як йому заманеться. І що з того вийшло? Син став гірший свині. Коли ми відходимо від Бога - ми підпадаємо на чужу територію.

6. Robert

Robert Well-Known Member

Це Ви фантазуєте. Церква стоїть міцно і не похитнеться. Навіть всесильний КГБ з його репресіями, катуваннями, розстрілами, забороною десятиліттями не зміг знищити навіть одну невеличку частину Церкви - УГКЦ. Якщо б там були алкаші і бомжі - вистачило б кількох тижнів чи місяців. Цей випадок ще раз показує - ЦЕРКВА НЕЗНИЩЕННА І МАЄ ПОКРОВИТЕЛЯ З ГОРИ.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Тобто ви заставите свого сина бути таким як ви хочете? В іншому разі він стане свинею. Я правильно розумію?

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и дочитаться до того что змей есть культ да еще и смерть, да еще и в те часы ... э не ... ну в принципе стандартная отмазка: читай устав там все написано, ладно, поищем более сведущих.

• Смішно Смішно x 1
  9. artobstrel

и так вот ненавязчиво мы узнали о существовании некой "не божей територии" - сегодня просто праздник какой то ....

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикол в тому шо по масштабам вона навіть більша за КДБ. І так само займалася репресіями, катуваннями, розстрілами, заборонами.
    Якшо ви говорите тільки за УГКЦ, що це такий острівець духовності в океані гріха - добре, хто б чим не бавився, аби був щасливий. Тільки розібралися вже зі своїми священниками що кредити видають?

11. Robert

Robert Well-Known Member

Почитайте уважно притчу - там все написано, і лягайте вже спати, година пізня. На добраніч! Солодких Вам снів :lazy:

12. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Дякую :) Я сова - лягаю пізно :crazy: Притчу я читав, але я не розумію до чого ви її тут навели, адже ми говорили про Бога. А ця притча це окремий випадок, який не описує стосунки Бога і людей, які вважають себе його рабами.

13. Robert

Robert Well-Known Member

Ага, недавно згадували офіцерів КГБ закатованих УГКЦ :hunter: на третій пів міліоні збились з рахунку ...:drag:

Та де там, набрали кредитів, більше ніж у Коломойського :help:

Всьо пацани, пора спати :lazy:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пора, кури вже вклалися.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У вас між Содомом і КДБ дуже великий пробіл в історії. Треба заповнювати, бо біда.

16. artobstrel

а это у нас сегодня день бесплатных советов: Вам - спать, мне - читать, ....

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чим священник кращий, чи гірший? Він такий же, як всі.

Якщо йому дано священство - він може вчиняти все, як священник. Якщо позбавлять - немає права.

Якщо він краде, педофіл, то його позбавлять свяшенства.

Ви не думайте, що звання священник дає людині привилегії перед Богом, навпаки - відповідальність за себе і паству.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм.... сумно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми всі грішні.... Нема безгрішних.

• Подобається Подобається x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така передбачувана реакція.

Питання: а чому те, те, і те?
    Відповідь: я не знаю, в Біблії не пише. Але точно знаю шо наша церква єдина істинна.

Питання: а чому так сталося, так і так?
    Відповідь: я не знаю, всі ми грішні, ніхто не ідеальний. Але точно знаю шо наша церква єдина істинна.

а де твій аватар? :)