Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

слив ......

2. Robert

Robert Well-Known Member

1 З усіх же польових звірів, що їх сотворив Господь Бог, найхитріший був змій. Він і сказав до жінки: Чи справді Господь Бог велів вам не їсти ні з якого дерева, що в саді? 2 Жінка відповіла змієві: Нам дозволено їсти плоди з дерев, що в саді. 3 Тільки плід з дерева, що посеред саду, Бог наказав нам: не їжте його, ані не доторкайтесь, а то помрете. 4 І сказав змій до жінки: Ні, напевно не помрете! 5 Бо знає Бог, що коли скуштуєте його, то відкриються у вас очі, і ви станете, як Бог, що знає добро й зло.

І чого Вас, Артобстрєл дивує, що змій ходив, якщо він вмів говорити?

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Священник - не Бог. Не вистачало ще попам поклонятися :)))
    Я вірю в Бога і головним залишається моя сповідь перед Богом, а не перед священником.
    Бог - не священник, а тому "почує" не так мої підбирувані слова до священника, як мої щирі думки і визнання неналежних вчинків (це совість).
    Єдине що - коли священник мудрий, то допоможе знайти у собі сили визнати те, що зазвичай визнавати не хочеться.
    А ще, багатьом людям потрібно мати когось, кому можна виговоритись. Священник - то помічник, а не вказівник.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аллах чи що?

5. Robert

Robert Well-Known Member

Євреї, мусульмани і християни - діти одного Писання і вірять в одного Бога. Тільки дещо по різному його інтерпретують

6. artobstrel

1. змеи не ходят 2. змеи не разговаривают. разумеется кроме библейских змей, что как бы подвергает сомнению правдивость истории в целом. более того сказано "зверь был самым хитрым" .. но хитрость это не значит самым умным, можно очень смело предположить что все остальные звери в Эдеме тоже разговаривали .. зоотопия ...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В чому тоді проблема?

8. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

А чому ви вирішили що істина на вашому боці? А якщо я вам скажу що Бог є у кожному з нас, у кожній істоті, речі, явищі. Що ми з вами всі частинки одного цілого, і саме це є проявом Бога, тобто ви Бог, і я Бог, і всі ми Боги. І тупо молитись самому собі, варто лише жити в гармонії з собою і всесвітом, і це якраз буде той рай про який пишуть багато релігійних книжок. Нема бородатого дядька там на небі, НЕМА! Вас це шокує? :)

9. Robert

Robert Well-Known Member

!00%

!00%

Значить, цей змій чимось відрізнявся від інших творив.

БРАВО! Аплодую стоячи!

10. Robert

Robert Well-Known Member

У мене нема. Так само нема в багатьох мусульман і євреїв. До речі, навіть Шаміль Басаєв казав, що ми діти одного Бога і одного Писання, тому нам нема що ділити. Проблеми виникають у того, в кого є гординя, зухвалість, нетерпимість...

11. artobstrel

для христианина ваше согласие есть акт - недоверия к Библии

12. Robert

Robert Well-Known Member

І Ви не помилитесь.

Тут трохи не то - ми образ і подоба Божа, а не боги. Інакше - попробуйте створити Вселенну - і я прийму вашу теорію.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Robert

Robert Well-Known Member

Читайте далі.

14. artobstrel

нет, это значит что иудаизм как и другие религии делал персонажей пакостных из пакостных зверей.

15. Pan profesor

ви РАБ божий, я правильно розумію?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю проблеми зверху, а не знизу. І думаю що організація під назвою "Християнська церква" мала би покаятися за свої гріхи, як вона навчає свої вірян, вибачитись перед ними за те що обманювала їх все життя, і по-тихому саморозпуститися і припинити своє існування, тому що це сама дескредитована організація в історії, яка спотворила вчення людини, відомої під іменем Ісус Христос і використовувала його в своїх меркантильних цілях, що призвело до масових жертв.

17. Robert

Robert Well-Known Member

У-у-у, куди Вас занесло... Більше аргументів нема?

18. artobstrel

лучше бы хоть что-то толковое сказали хоть раз за вечер.

19. Pan profesor

Просто намагаюсь зрозуміти ланцюжок ваших міркувань. Бог створив вас, і вимагає від вас поклоніння собі? Правильно я вас розумію? Хіба тато, коли народжує сина вимагає від нього поклонятись? Чи він хоче зробити його своїм другом? І якщо він такий добрий тоді чому він вас буде карати за непослух, а не відпустить просто з вашим інакомисленням на всі чотири сторони? Хіба це не егоїстично? Якщо ваш син не хоче сповідувати вашу філософію, і скажімо не хоче бути лікарем, чи адвокатом, а хоче бути художником, ви йому це дозволите чи жорстоко його покараєте за непослух?

20. Robert

Robert Well-Known Member

Церква - це люди. Люди бувають різними. Вони, буває, грішать. За всі промахи і гріхи людей, що були при кермі церкви - папа приніс вибачення. Щодо саморозпуску - ні. Незважаючи на деякі помилки, що ніяк не стосувались догм віри, Церква збереглась незмінною. Як і обіцяв Христос - ворота пекла її не переможуть. Не перемогли в часі Нерона і інших переслідувань - не переможуть і тепер.

а де твій аватар? :)