Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Стооооп! Ви забуваєте що ми живемо на планеті де одночасно існує кілька домінуючих релігій, і не завжди у них однакові Боги. А ви лише обговорюєте Авраамічні релігії, до яких відноситься християнство, яке займає заледве третину від усіх релігій на Землі :) а як же Індуїзм, Буддизм, Конфуціанство, Даосизм? Зрештою пастафаріанство, з його макаронним монстром :crazy: . Чомусь мені здається що чим фанатичніше людина відстоює власні релігійні переконання, ігноруючи інші релігії, тим вона тупіша і недосвідченіша, і їй бракує світогляду. Адже ви це робите лише тому що народились на цій території, де сповідують цю релігію. Якби ви народились в Індії, ви б зараз фанатично нам розповідали про Крішну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

О, на маєш! Сон приснився?

ОКей, приймається

Та, бо представляли Його різні люди - зі своєю фантазією

Нє, не одному. Але всі дружно про Нього забули. Або видумували, що Він десь далеко і існує собі без них, або перекрутили Його на свою уяву - наділили своїми якостями, як древні греки ... Бог постійно стукав до них, але вони не звертали на Нього уваги, як зараз.

Завдячуючи своїм предкам - так, а хто і знав - не всі повірили. Та у них теж є голос совісті, яку їм дав Бог, що підказує, що добро, а що зло.

Придумати ж таке... Ну, якщо так - то Гітлер пішов тією ж дорогою - де його писання? Чото не ліпиться.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

форева!

• Смішно Смішно x 1
  4. Robert

Robert Well-Known Member

Бог створив людину, щоб вона була спадкоємицею Його царства. Приблизно в цьому і полягає обряд хрещення. Людина ж потім сама вирішує - чия вона спадкоємиця.

5. artobstrel

"Нє, не одному. Але всі дружно про Нього забули. Або видумували, що Він десь далеко і існує собі без них, або перекрутили Його на свою уяву - наділили своїми якостями, як древні греки ... Бог постійно стукав до них, але вони не звертали на Нього уваги, як зараз." - както вы не хорошо ответили, куском, теперь приходится копировать, а по сути, можно поподробнее когда египтяне и эскимосы забыли о Яхве, Иегове т.е. о боге Авраама ?????????? ?????? ??????

• Смішно Смішно x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В людей голова не працює окремо від установок Писання. Я ж дав інформацію - в хрестовому поході проти катарів в 13-му столітті знищено 1 млн. (один мільйон) людей. По суті тупо бійня інакомислячих.
    Їх це взагалі не вразило. В Біблії ж про це не пише. Зате в Біблії пише про якісь невідомі народи, які невідомо чи існували і чи дійсно там були в природі ті Содом і Гоморра - ніхто не знає, але треба показати шо знавці Біблії і ляси про це можуть точити днями і ночами.

7. Robert

Robert Well-Known Member

Можно і по суті - даби не повторяться - почитайте Писання. там всьо чотко написано

8. artobstrel

"Придумати ж таке... Ну, якщо так - то Гітлер пішов тією ж дорогою - де його писання? Чото не ліпиться."
    [​IMG] и да адик после себя оставил писание, вполне себе интересное чтиво.

9. artobstrel

в моей версии Книги Эква Пырыса из Таэнге ванга -увы нет, так что попрошу цитаточку, не сочтите за труд, заодно может узнаем про трансконтинентальные путешествия сыновей Ноя, и почему из таки двух вполне себе иудеев получились, как минимум 4 расы. ...

10. Robert

Robert Well-Known Member

Да-да, почитайте...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Типове проповідницьке словоблуддя. Можна уявити як ксьондзи приїжджали в Америку після Колумба і несли таке тамтешнім індіанцям. Ясна справа шо нічого не залишалося як перебити всіх індіанців, бо неможливо уявити як це повинно було налізти їм на голову.

12. artobstrel

ну давайте почитаем вместе, чего уж там, так сказать сбавим градус веселыми библейскими историями:
    14. И сказал Господь Бог змею: за то, что ты сделал это, проклят ты пред всеми скотами и пред всеми зверями полевыми; ты будешь ходить на чреве твоем, и будешь есть прах во все дни жизни твоей…
    (Книга Бытие 3:14) :) ... правда смешно? до того как ГОВОРЯЩАЯ!!! змея, зачем то накормила Еву хурмой - она ХОДИЛА !!! яб на это посмотрел, более того тут Моисей за Бога таки немного соврал, ну не едят змеи прах, ни землю, ни падаль, только живой корм ...

13. Robert

Robert Well-Known Member

Ну да, а шо інакше? Всюди обман, блуд, ксьондзи, убивства дітей, кісєльов... ля-ля-ля

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гундяев - це ж ваш одновірець? Ну ясно - інший патріархат, типу не ваш. Але так само Біблію всім тицяє під ніс. В той час як країна під цією вірою не пойми на що схожа.

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В мене дані такі ж як і у вас ;)

16. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Оооо! Я свою першу сповідь запам'ятала назавжди, бо змогла тільки заплатити за неї, а сповідатися мені не дали :)))

17. Robert

Robert Well-Known Member

проклятим бути... , ги, смійтесь без мене.

Ну да, нє єдять - пожирають :skull:

Культ змія в той час - це смерть. Тобто то, що він приносить. Спокусник представляє людині у фальшивому світлі Божу заповідь, нібито заповідь - деспотичний наказ. Людина могла б відповісти - нас не примушують слухати Бога, ми отримали можливість виявити послух Богові, а Бог нам дає вказівки, щоб "ми жили". На жаль, людина дала себе завести у пастку і погодилась із думкою змія, що Бог стоїть на заваді її щастя.

18. Robert

Robert Well-Known Member

Дзеко, під якою вірою? Де Ви бачите там віру?

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Якщо священник грішний, то чи священником він є?
    Якщо він злодій - він тоже священник?
    Якщо він педофіл - він тоже священник?
    Якщо він гомосексуаліст - він тоже священник?

Ви стверджуєте, що злодій, педофіл і гомосексуаліст може бути священником?

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я думаю тут треба розуміти так, що кожен сам відповідає за свої вчинки. Коли священник грішний - в тому немає Вашої вини. Та й відкриваючи душу перед священником, Ви не йому її відкриваєте, насамперед важлива Ваша щирість, а не посередника.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)