Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли я читаю подібне, знаєте чОму я дивуюся?

Я дивуюся тОму, що чомусь у подібних прикладах ніколи нема віруючого і хорошого. Завжди чомусь розглядають і порівнюють хоршого невіруючого з однієї сторони і віруючого подлєца - з іншого боку. Невже ніколи вам і ніде не потраплявся хороший і віруючий одночасно? :)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите.... незнання справ породжують домисли.

Скільки раз я ходив до сповіді, ще жодної копійки не платив. Совпадєніє? Нє думаю! Ну а відпускати гріхи має право священник - так сказано у Письмі, а якщо священник є грішний, то це у даному випадку немає значення, бо це його проблеми, а не мої.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чего "вже" ? я никогда другую позицию и не занимал, сотворение, высший разум и т.д. вполне вероятны, ровно настолько, насколько и не вероятны

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як бути з тим, що Бог посилає Свого Єдинородного Сина на смерть за наші гріхи, ради нас - мурашок?

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

да-да, а церковь построилась от сырости как гриб, священник живет за счет - регулярного дуновения духа святого ... детский сад .. ну раз ты не платил - то все, церковь святая ....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви це можете реально оцінити? Знаєте добре Бога?

7. Robert

Robert Well-Known Member

Пригадав анекдот:

За часів СССР вчителька вивела клас на вулицю і заставила кричати дітей до неба - "Бога нема!". Всі кричали, крім одного маленького єврейського хлопчика. Вчителька запитала, чого він не кричить. Хлопчина відповів: " Якщо там нема нікого - то для чого кричати що його нема? Якщо там хтось є - то для чого портити відносини?"

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, так ви стверджуєте, що буде "легітимною" сповідь і відпущення гріхів, проведена священником-грішником?
    Може ви трохи перекуріть? ;)

9. Robert

Robert Well-Known Member

Якщо Христос сказав що так - значить буде.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

твій розум помічає вищий розум, чи ні?:)))

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А якщо Христос сказав що не так? ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не бачив, щоб хтось платив за сповідь. Так нормально? Якби не інтернет, я б такого не знав, що таке буває.

13. Robert

Robert Well-Known Member

О! Ви маєте певні дані?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

стверджую.

Священику дана влада відпускати гріхи. Він моє право робити все, що йому дано - вінчати, сповідати, хоронити, незалежно, грішний він, чи ні.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хтось бачив щоб людина у свідомомому віці ознайомилася з тим, що пропонує християнство і прийшла щоб її похрестили?

16. artobstrel

с фигаль? если вы скажете существует Папа Римский - я соглашусь, ибо это хомо сапиенс в смешной шапке, он кушает ртом, другие дела делает другими местами, Бог же в различных концепциях представлен от бородатого дядечки на облачке до математической функции, и то и то можно назвать Богом, поэтому - не факт.
    непременно, и поэтому всяк гаразд приписывать ему все что угодно, ни доказать ни опровергнуть это нельзя
    вовсе не факт, есть понятие творчества, слепил досуга для, и то если слепил
    неувязочка, почемуто якобы Бог дал о себе знать только одному народу, ОДНОМУ, сотни и тысячи поколения славных ескимосов, индейцев, полинезийцев, индусов, монголов и т.д. ушли в небытие так и не узнав о том что оказывается Бог дал исчерпывающую информацию ... вы помните ролик про меч в поле? мне кажется куда как реальнее версия того что один народ, дабы возвысится над другими объявил себя богоизбранным и придумал Бога, куда как логичнее выходит, чем: и СОТВОРИЛ БОГ землю и звезды !!!! и слепил АДма иЕву, и прогнал их из Рая, и народили они детей, и тут бы замутился бы не хилый инцест , но нет, дети Адама и Евы пошли в ДРУГИЕ земли и взяли там себе других жен, мужей и т.д. наверно к подданным Осириса сгоняли ...
    ну разумеется "меч в поле" захоти я написать книжку про Бога, то там сто процентов я был бы богоизбранным, ко мне бы от бога лично кто-то пришел, только я мог бы с ним разговаривать и т.д. но увы я уже не буду оригинален, Моисей такое запилил гораздо раньше, после него отец мормонов тоже норм придумал, но тоже был вторичен ...

17. Robert

Robert Well-Known Member

Щоб прийшла - бачив. а щоб на квашаї приїхала - нє

• Смішно Смішно x 2
  18. artobstrel

меня восхищает ирония со стороны верующих в пушистого, розового , прямоходящего, змея )))))

• Смішно Смішно x 2
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже зрозумів шо ми про якісь квашаї далі будемо розмовляти. А я наприклад не бачив. Хрестять дітей несвідомих, покоління за поколінням, які самі не можуть дати оцінки треба це їм чи ні.

20. artobstrel

согласен, церкви эта вся научная возня, коммуникации сильно крови попили, то ли раньше, пришел падра - сказал - амэн, все сели , рты раззявили слушают, а потом понеслась, сначала эти гады додумались евангелие написать так чтоб его прочесть без черного пояса по теологии можно было, потом начали его печатать - СВЯТОТАТЦЫ!!! и всяк кмет стал туда свое сюрло мочить и вопрошать у святых отцов а с хреналь они святые, и где такое написано, уж боролись с ересями, и жгли и пытали - но нет .. теперь ваще не пруха, захоти падра себе мерс купить - раструбят, захоти отрока отисповедывать - разнесут .... УЖОС,

а де твій аватар? :)