Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

если верить Богу то он испугался ... какие еще значения слова "боишься" ?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а попався б Арт і почалося б: а чого, а чому, а потім лекція Богу про справедливість...:)))

3. artobstrel

и послал бы на хрен, как собственно и ты (т.к. хреновый из тебя христианин)) ), потому что надо быть последним дегенератом чот б сознательно убить своего ребенка

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Злий ти є, Арт. І аватарка у тебе зла.

5. artobstrel

достало невежество за истину пропихываемое, и ты этим заразился, столько вариантов, столько сомнений, столько неточностей, и тут пшыздылыньк: истенноносец нарисовывается который ЗНАЕТ ... поскольку ты со стороны истенноносцев выступил вот и маєш, но я не злой, я те 100 грм налью и без "яблока" )

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

як це? на кшталт психлікарні: зробить укол і ось вже всі ходять посміхаються, щасливі і слухняні?
    чи це як узяти усіх вовків і перетворити на зайців, щоб вовки не їли бідненьких зайчиків, а зайці розмножаться і знищать до дідька баланс у природі? :dntknw:

У земному житті людей вже ВСЕ Є, для того, щоб кожна душа могла розвиватися. І ніколи ніхто не робитиме так, щоб залишились лише "пухнасті зайчики", бо то зіпсує гармонію. Людське життя на землі - досконала самодостатня система, в якій створені всі умови для розвитку. Тільки кожна душа проходить свій шлях у свій час, так само як у школі завжди є ті, що тільки прийшли у перший клас і ті що випускаються з останнього... і так буде завжди!
    Не треба чекати якогось особливого часу або події, після котрих усі разом стануть добрими. Це безглуздо так само, як в прикладі із зайцями, або якщо чекати, коли настане такий момент і всі разом подорослішають і не буде дітей. Це все означає тільки одне - припинення життя. Бо життя - це процес, а процес не має стояти на одному місці.
    Саме в тому і полягає цінність земного життя, щоб душа могла отримати досвід, навчитися урівноважувати, відрізняти першочергове (духовне) від другочергового (матеріального), протистояти спокусам і таке інше.
    І не треба чекати від Бога дулю, як жебрак на паперті чекає милостиню. Бо у нас вже все є! І якщо нас оточує щось, що нам не подобається, то треба розуміти, що це саме те оточення, яке ми заслуговуємо своїми думками і вчинками, бо подібне притягує подібне.

Тепер про ритуали...
    Так сталося, що мені щастить бачити дуже багато різних прикладів людського життя, або дано помічати усе що відбувається навколо і отримувати з того цікаві висновки.
    Так от, я знаю людину і мала можливість багато спостерігати, яка є скоріше атеїстичною людиною, яка не ходить у церкву і не читає молитов.
    Але ця людина завжди поступає чесно і порядно, навіть на одинці із самим собою. Не звеличує себе, хоч має гроші і статки. Не бреше ні своїм робітникам, ні партнерам, ні дітям, ні сусідам, навіть на побутовому рівні. Не намагається когось перехитрити. Якщо хтось намагається щось забрати, то радо віддасть, чим почне сперечатись і перетягувати. Не уникає ніякої роботи, якщо вже береться за щось - то доведе діло до досконалості... ну і таке подібне.

І як протилежність, знаю іншу людину, яка геть загубила совість, п'яниця, наркоман, бреше завжди і всім, вже аж не може, щоб не брехати. Жодної виконаної обіцянки, навіть рідній малій дитині. Неповага до всіх, враховуючи рідну матір, яка весь час тягне на своїй шиї вже досить дорослого сина. Живе тільки заради пошуку нових фізичних задоволень, все більше і більше, будь-якою ціною. Всіх друзів, хто йому довіряв - або обікрав, або підставив.
    АЛЕ! У кімнаті наставлені образи (перед якими і наркотики готує, і вводить їх собі). Щоранку збирається з молитвою і не виходить з дому не перехрестившись.

От дивлюся на ці два приклади і задаюсь питанням: хто з них ближче до Бога, той що атеїст, чи той, що молиться?
    А Ви як гадаєте?

• Подобається Подобається x 1
  7. Latana Royal

та куди ж вже конкретніше? читайте, або що... :pardon:

8. Pan profesor

Pan profesor Філософ 7-го розряду

Якщо продовжувати далі тему цих аналогій, то уявіть собі, що ви можете дивитись тисячу телевізійних каналів, а можете дивитись і 32 :) А якщо "вам дуже пощастить" то і всі три канали :tongue: В чому різниця? Так-так, ви вже певно здогадались, різниця в обладнанні :) Дехто має тюнер Т2, дехто сателітарку, а дехто просто дивиться телевізор який тягне 3 канали, наприклад в районі. Мораль така: світ транслює для вас дуууже багато різноманітних каналів, але скільки з них ви зможете побачити залежить лише від вас. :hi:

9. vasnas

vasnas Well-Known Member

я вообще телек не смотрю, это для обывателя...

10. Pan profesor

Через обмеженість людського світосприйняття, ви мислите стандартними категоріями. Хто вам сказав що думки мають десь народжуватись, і що їх хтось має народжувати? Чому ви шукаєте у всьому творця? Це те саме що запитати як почали утворюватись зірки, хто їх створив, для чого, і де край світу. Вони просто є. Те саме з думками, вони беруться з енерго-інформаційного простору, який можна вважати ще одним виміром. Ви ніколи не зустрічали таку ситуацію, що декілька людей одночасно думають про одне і те ж? Або ви ідете по вулиці, в голову прийшла думка про якусь людину, яку ви давно не бачили, і ось ви її зустрічаєте, чого б це? :cofee:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що я можу думати? Хіба можу я знати їх серця? Хіба можу я судити?
    Єдине скажу. Законом ніхто не спасся. Так пише Біблія. Тобто? Всі, хто жив до Христа не удостоївся спасіння. А серед них НАПЕВНО були хороші люди.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви ж самі сказали:
    То де вони народжуються? Звідки вони беруться?
    Як це "беруться"? Ні з того ні з сього "беруться"?
    Ну і чому так буває?

Останнє редагування: 13 бер 2016
  14. Latana Royal

тобто, іншими словами, гріх не в поганих вчинках, а гріх - не виконувати ритуали?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Pan profesor

Мені соромно таке питати, але не стримався. Я прочитав Біблію, і не пригадаю де там таке пише?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні...

Все набагато простіше.

Перша заповідь
    1. Я Господь, Бог Твій: не матимеш інших богів крім Мене.

Якщо людина атеїст, у неї нема Бога. Все, людина поза законом, які діла би вона не робила.

Є 10 заповідей. Дотримаєшся - будеш спасенний. Так було до Христа. Жоден не спасся. Кожен щось в житті порушив.

Після Христа навіть, якщо ти порушив заповідь, Ти можеш спастися. Ясне діло, якщо людина не вірить в Бога, то тут вже без варіантів. Тому що спасає лише Бог, а якщо не віриш, то про що мова?

Отже "хороша" людина, яка не вірить в Бога немає шансів.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

я теж читав, але шукати це місце, особливо сьогодні, не буду.

18. Pan profesor

Ви точка на координатній площині. Думки це координати. Ви можете займати будь-яку координату, і тим самим малювати будь-які графіки функції. Звідки взялась координатна площина? хто її створив? Ніхто не створив, нізвідки не взялась, вона просто обєктивно існує, незалежно від вас, чи ви знаєте про неї чи не знаєте. Це як гравітація, її ніхто не створив, ніхто не народив, вона нізвідки не взялась, вона просто є, і тому ви падаєте на землю, а не вгору. Ви хочете отримати відповідь на питання, на яке філософи протягом тисячоліть не змогли дати відповідь. Мозок не може зберігати такі обєми інформації, у вигляді картинок як флешка, він просто "знає де шукати", це картотека, яка вміє підключатись до "бази даних", яка у свою чергу містить все що було є і буде.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому соромно? Що тут соромного?

От знайшов російською:

В Послании к Евреям 11:40 автор говорит нам, что герои еврейской веры спасены "только вместе с нами".

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Я вам більше скажу, сила гравітації чисто випадково прямопорційна добутку мас тіл, що притягаються один до одного і чисто випадково обернена пропорційна квадрату квадрату відстані між їхніми центрами. Ця формула і цей закон також висмоктаний з пальця, тобто нізвідки взявся.:haha:

а де твій аватар? :)