Християнство

Чи є Бог? Відповідь неможлива!

Posted by vasnas on 7 бер 2016 відповідей - 1.328
?

Как Вы считаете, Бог существует?

1. Я считаю, что Бог существует.

61,5%
  2. Я считаю, что Бога не существует.

11,5%
  3. Ни да, ни нет – у меня сложное мнение.

19,2%
  4. Еще не решил.

7,7%
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ровно как и сам Бог, собственно все вокруг и есть совокупность наших представлений ...

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

моя мала донька, з того моменту як почала говорити, казала мені про когось, або про щось, чого я не могла зрозуміти до тих пір, поки це не починало відбуватися і слова її здійснюватись.
    Зараз це також відбувається, але коли вона не думає, а просто промовляє інформацію, що приходить сіюмить у голову.
    Чи значить це те, що я повинна записувати її слова і видавати за слово Боже і як наслідок - керування до дії? :)

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Дивлячись на те, що вважати Богом :)

4. artobstrel

с христианами в этом плане проще у них Яхве, слова и творческий путь коего тщательно зафиксирован ...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Твої висновки від незнань. Ти думаєш, що церква вважає Бога дідусем на хмаринці, ти думаєш, що Біблія написана особисто Богом, а не людиною, вірніше ти думаєш, що церковники так думають і за те їх критикуєш.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

тоді чому така назва теми?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

хіба це заперечення?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

інакше, якщо вірити в Бога як попало і кожен по-своєму, то в кого насправді ми віруватимемо? Бо є такий, який є, а не такий, якого ми собі придумали в голові. Комусь подобається, комусь - ні, але що від того міняється?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, це запитання. Є Бог? І є на то відповідь вченого.

Ну а відношення його до Бога - це є інше запитання.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не все-рівно чи шо?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

погоджуюсь.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

для мене, можливо, все одно. Яка різниця мені хто в що вірить? Тим більше, що навряд чи можна кому дати віри ззовні, вона має йти з середини людини.

А для людини, яка вірить в будь-що - має велике значення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог може зробити так, щоб не було жорстокості і щоб всі були праведні, але при тому Він забере нашу волю. Очевидно, Богові цінні ми, як вільні люди, а не як роботи.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо по-вашому, Енштейн зараз знаходиться в пеклі у чортів за свою точку зору?
    До речі виходить що чорти на службі у церкви. Її пенітенціарна служба.

15. artobstrel

1. всемиупровляющая личность ничем принципиально не отличается от дідуся на хмарке. 2. В христианстве Библия есть боговдохновленное писание и есть СЛОВО БОЖИЕ, т.е. не твоя лайтконцепция, дескать Бог вещал а люди всяк на свой лад разумели - нет, Библия есть слово Божие и привет. «Священное Писание есть Слово Божие, поскольку по вдохновению Духа Святого оно запечатлено в письменной форме». - католический катехизис. 3. нет, церковники брехуны которые продают свечки, тем и кормятся, всегда и во все века, да есть исключения, но назначение и основная деятельность в этом.

... так что это ты не знаешь, во что веришь но при этом - веришь ... но опять же якобы ... будет тебе в голову лететь - ни о каком подставлении щек и речь не зайдет, ровно как и не откажешься ты от баблища внезапномногопривалившего с мыслями про богача и верблюдо-игольное ушко ... както-так

16. artobstrel

где ты черпаешь сию "мудрость" ??? давай заканчивать с Евангелием от Миха и перейдем к Библии, а там следующее: современников Ноя - утопили, Египетских детей - умертвили, Ханан - вырезали под корень (правда тут неувязочка, бог их на одной странице вырезал всех а на другой они опять сами собой развелись ), жителей Содомы и Гоморры помножили на нуль - как видим в этих примерах необузданной жестокости мы видим исключительно Божье желание ее проявить, но ты с чего то сделал вывод что Бог дал человеку свободу воли ... если так судить то первое проявление своей воли - т.е. свободы у человека инициировал розовый пушистый прямоходящий змий ...

17. Robert

Robert Well-Known Member

А, може, це акт справедливості і покарання за крайню жорстокість тих народів?

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого такого покарання не було пізніше? Аж до наших днів? Хіба більше не існує жорстоких народів?

19. Robert

Robert Well-Known Member

Цікаво, як на Вашу думку має розвиватися погляд на релігію?

Конкретизуйте, будь ласка, як саме.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Robert

Robert Well-Known Member

Чуму не було? Було все, крім потопа, про який пише в Писанні, що його більше не буде.

а де твій аватар? :)