Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Хто сказав, Абдурахман? Ви там вже були і знаєте? Чи єговісти вас навчили? То слухайте їх і вірте на здоровя. Будисти вчать про реінкарнацію... Я займаюсь по системі йогів вже 25 років. Так само багато що говорять про життя після смерті.
    Але я найбільше вірю Ісусу Христу, яких пробув ТАМ 3 дні, вернувся звідти
    і має більше інформації ніж всі ваші єговісти разом взяті.

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Про це говорить Біблія. Я там не був, і єговістів не слухав:pardon:

Буддизм - одна з філософських течій як згодом стала державною релігією. Доречі такі поняття як душа і пекло прийшли у християнство саме з праць філософів.

Останнє редагування: 24 гру 2009
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

а слова ад, душа ви не зутрічали у Біблії?

4. ABDURAKHMAN

Якщо я не помиляюся то в йозі фізичні вправи не головне, головне - ТРАНС. Тобто звязок з духами, через яких йогіст отримує надлюдські сили.
    А це не схвалюється Біблією. Мали б ви це розуміти.

Зустрічав і не одноразово! Але той філософський зміст який тепер вкладають в ці поняття суттєво відрізняється від Біблійного вчення.

5. Pedro

Ну так і говоріть те що каже Біблія. Пригадайте історію про багача і Лазаря, розказану Ісусом, пригадайте його вислів про ізраїльських патріархів (Бог не є Богом мертвих а живих), пригадайте слова Христа до розпятого сусіда,
    слова ап Павла, Петра, книгу Відкриття. Читайте, досліджуйте... Без "допомоги" ваших вождів з СЄ.

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

В системі йогів ні про яких духів (ви ж здається не вірити в духовний світ?)
    не йдеться. Головна задача йогів - це стати справжнім господарем тіла, тобто примусити тіло максимально служити людині, бути чудовим інструметом, на що воно властиво призначене.

6. ABDURAKHMAN

Відчуваєте різницю - дух, душа. Я ніколи не говорив що не вір'ю в існування духовних істот, себто ангели і їхни антиподи - демони. Саме демони й здатні наділяти людей певними 'дарами' : ясновидіння, пророкування, давати надлюдськими силами, і т. д., і т. п.

7. Pedro

Тільки демони? Це також думка містера Рассела?
    Щодо пророкування. Якщо пророцтво не чинне (як мало місце в 1975 про кінець світу) тоді це мабуть від диявола.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

ОК. То чому вам так важко повірити, що людина є і духовна і матеріальна істота. Адже це чудово - людина це вічне створіння! Живи згідно правил встановлених Богом (не СЄ чи інших людей) і будеш жити вічно!
    Адже 99% людей всіх племен за всю історію вірили (по-своєму) що зі смертю життя людини не закінчується. Про це говорить Біблія і священні книги інших релігій. Про це почали (успішно) досліджувати на науковому рівні. То чому атеїстам і їх нечисленним прибічникам на кшталт СЄ ТАК НЕ ХОЧЕТЬСЯ повірити в цей факт а краще вірити, що людине - це худобина?

8. ABDURAKHMAN

Ніхто не знає дати кінця світу, окрім Отця (а цікаво чому не знають Син і Дух Святий).

Бо якщо тілесна істота то вже точно не духовна!

Останнє редагування: 24 гру 2009
  9. Pedro

Тут про кінець світу ніхто не згадував. Щодо другого то згадайте слова Павла і Петра про земний дім, земну хатину, яка має бути зруйнована і він буде мати місце на небесах.
    Читайте. Хіба так важко повірити?

10. ABDURAKHMAN

Не судіть за кількістю, бо Бог обрав ізраїльський народ не тому що він був найбільший, а тому що був найменший. Згадайте ще куди веде широка дорога...
    І ще згадайте яке було ставлення ізраїльтян до людей інших релігій. Не всі стежки ведуть до Бога. Далеко не всі...

11. Pedro

Особливо стежка по якій крокують СЄ ...

12. ABDURAKHMAN

Хіба ні?
    Соломон на старості років теж повірив...

13. Pedro

Повірив в Що? Пророцтво єговістів? Можливо, присутній в той час не був:)))

14. ABDURAKHMAN

Повірив сотні своіх жінок, більшість яких були з Ханаанського краю і поклонялися різноґо роду божкам і ідолам, а не Богу Живому, якого невидно і ніхто Його не бачив, окрім Сина (цікаво а чому Дух Святий Його не бачив?)

15. Pedro

Абдурахман, будьте трохи обережні, що ви говорите. Якщо чогось не знаєте, чи не розумієте - мовчіть. Я розумію, що СЄ не вірять в Духа Святого (невідомо в що крім своїх вождів вони вірять), але, повторюю, будьте обережні.

31 Тому то кажу вам: усякий гріх, навіть богозневага, проститься людям, але богозневага на Духа не проститься!
    Матв 12

• Подобається Подобається x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І апостолів????!!!

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

Ваше твердження доволі сумнівне. Я не думаю, що Бог вибирав народ, відповідно до його кількості.

• Подобається Подобається x 1
  17. ABDURAKHMAN

Я ж про те й говорю щоб ви не судили по кількості.

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Під час П'ятидесятниці на учнів Христа зійшов Дух Святий і вони стали розмовляти різними мовами. Хіба ж це означає, що в них вселився Бог? Ні, просто Бог дав їм силу, щоб творити чудеса.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

у людей є пам’ять генетична і набута. Те, що більшість народів вірять, що зі смертю життя людини не закінчується може бути наслідком саме такої пам’яті. Інша справа, що ці народи поклонятися не Богові, а ідолам і це було неправильно. Але Бог вибрав ізраїльський народ, щоб через нього навчити усі народи про правдиві знання і зробити схильною до зла людину людиною духовною, для якої на першому місці стоять духовні цінності. Про потойбічний світ ми знаємо мало, але імхо він досить страшний, якщо Христос ТАКЕ витерпів заради нашого спасіння.

19. ABDURAKHMAN

А зараз хіба ні?

20. Igel

Igel Active Member

а де твій аватар? :)