Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

успіхів у "спилкуванни"

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

цього дня - ні. Вони були вигнані з раю і потім ще довго жили Адам з Євою.
    Десь біля 1000 років. Хіба нє?

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Що таке символізм? Те, чому не тре вірити, чи те, що є символом чогось?

у вас, що розходиться з баштовою наукою - зразу стає символізмом, який доречі ви не можете пояснити.

• Подобається Подобається x 1
  3. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

для Бога день як тисяча років.

Але не про те Адам і Єва не послухали Бога та померли, еперетворившись в прах, як і казав Бога, а не стали за словом Диявоа наче Боги (душі зображають неоплатонівські писаки саме як богами, безсмертними які вже немають фізичних перепон,які літають і теде) а також говорять що людська душа приречена відбувати довічне (до кінця життя) заключення в людському тілі, себто тіло це вязниця для душі.

А Добрий Прометей, який хотів визволити людей із цієї темниці, тепер обпльований і на цього зкинули всі помиї, як це так ? Він же ж ангол Світла.

Саме плід із дерева переданий Сатаною визволив уявну душу із вязниці.

Проте насправді нікого він не визволяв, а погубив.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, Мих, тут треба копнутися трохи глибше. Як я вже казав кілька разів, вони не мають права не на йоту сумніватись Керівній Організації. А остання базується на вченні Рассела, який мав всього кілька класів початкової школи. Яким чином він, бувши до всього сумнівним християнином, міг збагнути вищі матерії? Заперечуючи існування Автора тих матерій, Духа Святого.
    Звідси, перефразовуючи певного класика, вони мають те що мають.

5. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

І я поглянув, і ось, кінь блїдий, а, що сидїв верх него, імя йому смерть, а пекло слїдом за ним; і дана йому власть вбивати на четвертій частї землї мечем, і голодом, і смертю, і зьвірми земними.

Добре, як смерть може їхати на коні?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це точно. Нема логіки.

Вони не мають постійного вчення. Пригадую за часів Пупера було одне, нині вже зовсім інше.

Єдине, що радує, що Бог нас уберіг від тої організації.

8. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Ну звісно, що немає. Але ж у вас то точно вона є, то ж поясніть як смерть може їхати на коні, якщо сіє, як ви кажете не символізм???

---------- Додано в 07:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:29 ----------

Це ви про лімбо говорите? Чи може про індулігенції? Чи про святу інквізицію? Чи може про трійцю, якої спочатку не було?
    Чи молитви за померлих (310 р.)
    Чи використання свічок (320р.)
    Змінений декалог (друга заповідь викенана, четверта відредагована., 10 розбита на дві) (320р)
    Поклоніння ангелам (370р)
    Поклоніння святим 370р.
    Поклоніння "Святій" "Діві" Марії 431 р
    ЧИСТИЛИЩЕ 593 р.
    Обряд цілування ніг папи 709р
    Поклоніння хрЕсту,іконам, реліквіям - 788 р.
    "Свята" вода 850
    Поклоніння Йосипу 890
    Хрещення дзвонів 965
    Введення в сан святих 995р.
    Піст - 998
    Перевтілення хліба і вина в МЯНСО І КРОВ (канібали-людожери) 1012 р.
    Целібат 1097р (як насмлідок блуд серед священників)
    Індулігенція - 1190
    Сповідь 1215р
    ЗАБОРОНА ЧИТАТИ БІБЛІЮ 1229р.
    Заборона мирянам пити вино під час вечері 1414р
    Перепдання були урівняні з Біблією., та введеніі апокрифи1545 р.
    НЕПОГРІГРІШНІСТЬ ПАПИ 1870 Р.

---------- Додано в 08:02 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Ну і що ж ви там пригадуєте?
    ТО не Бог. То бог цього світу засліпив людяим очі, щоб люди дивились і не бачили, слухали та не чули і не розуміли

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

За Пупера казалося, що дати кінця світу - це не помилки, а просто люди не так зрозуміли.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Цікаво, а від часів Христа - до Рассела Бог забув про людей, чи як?

А, забув... є варіанти: такі люди були, але їх не бачили. Правда, ці люди навіть не підозрювали, що вони є СЄ, але подумаєш... яка дрібниця... "Наші - це ті, які були проти оф. церкви."

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Тут нічого не зробите - наслідуємо Ісуса.

10. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Буквоъди, це лише символи.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Люди дыйсно не вырно зрозумыли хронологыю

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

не було органызованого поклоніння, та не було до кінця зрозуміло біблійну науку.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Проти відступницької, язичницької церкви

11. vov66

vov66 Well-Known Member

12. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам Башта розповідає де символи, а де ні?

А тут тоді що?
    Ів6:51 Я - хліб живий, що з неба зійшов. Коли хтось цей хліб їстиме, житиме повіки. І хліб, що його я дам, це - тіло моє за життя світу.» 52 Отож юдеї заходилися сперечатись між собою, кажучи: «Як отой може нам своє тіло дати їсти?»

Доречі, ви, як євреї нічого не могли второпати і про якийсь канібалізм жуйку травили.

Далі:

«Істинно, істинно говорю вам: Якщо не споживатимете тіло Чоловічого Сина й не питимете його кров, не матимете життя в собі. 54 Хто тіло моє їсть і кров мою п'є, той живе життям вічним, і я воскрешу його останнього дня.

Як добре сказано: живе життям вічним.(правда, хтось розкладається на хробаки... ну але то по вірі дасться)

Тепер друге, "живе життям вічним і того я воскрешу". Питання: якщо живеш життям вічним, то для чого воскрешати? Я вже не говорю, що для СЄ життя вічне не вміщається у зазомбовані голови....

Боюсь, тут вартобашення теорія не витримає, фантазій замало.

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

вірите у те, що пишите?

14. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Напевно вам відоме відношення євреїв до крові, а також до канібалізму.

Чи міг Ісус вимагати від нрих порушувати Закон?

Напевно що ні.

Через те що серед його уніів були такі буквоїди якими сьогодні є традиційники, багато спокусилось і відпало.

Проте Христос не мав на увазі буквально відгризти шматоук його тіла та випити кілька грам його кпрові, а Прийняти його науку, читаємо про блудницю якій Христос запропонував, Живу воду:

9 Тоді каже Йому самарянка: Як же Ти, юдеянин бувши, та просиш напитись від мене, самарянки? Бо юдеї не сходяться із самарянами.
    10 Ісус відповів і промовив до неї: Коли б знала ти Божий дар, і Хто Той, Хто говорить тобі: Дай напитись Мені, ти б у Нього просила, і Він тобі дав би живої води.
    11 Каже жінка до Нього: І черпака в Тебе, Пане, нема, а криниця глибока, звідки ж маєш Ти воду живу?
    12 Чи Ти більший за нашого отця Якова, що нам дав цю криницю, і він сам із неї пив, і сини його, і худоба його?
    13 Ісус відповів і сказав їй: Кожен, хто воду цю п'є, буде прагнути знову.
    14 А хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік, бо вода, що Я йому дам, стане в нім джерелом тієї води, що тече в життя вічне.
    15 Каже жінка до Нього: Дай мені, Пане, цієї води, щоб я пити не хотіла, і сюди не приходила брати.
    (Iван.4:9-15)

Думаємо, про яку воду говорив Ісус? Про посвячену??

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Звісно. В історії було дуже багато щирих християн які бачили невідповідність церковної науки тому про що говорить Біблія.

Звісно, що це не були свідки Єгови у сучасному вигляді, але в них були подібні вчення.

Це були і Аріанці, і катари (яких жорстоко вирізано за наказом пАПИ рИМСЬКОГО), вальдеси, толстовці.

А також відомі вчені, такі як:

Ньютон, Исаак
    Уистон Уильям
    Фарадей, Майкл
    Социн, Фауст
    Феодосий Косой
    Башкин, Матвей
    Сервет, Мигель
    Баллу, Эдин
    Чаннинг, Уильям Эйлери
    Паркер, Теодор
    Толстой, Лев Николаевич
    Руфайзен, Освальд
    Прістлі Джозеф

15. vov66

vov66 Well-Known Member

16. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Вона існує і донині...

Заснована у 325 р В нікеях, вона ввібрала в себе (і зберегла) дуже багато язичницьких звичаїв, та обрядів.

Тобто був створений християнсько-язичницький симбіоз, який можна назвати "язичницьким християнством".

Оскільки там вже тнемає ні чистого язичництва ні чистого християества, ні риба ні м"ясо.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз:

А кого цікавить ваша думка?

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

вірите в обряди і звичаї?

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

А хто вас сказав "буквально"? Самопомазанники?

18. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

папа й сказав, що під час їхньої воістину сатанинської літургії вино перетворюється на кров (буквальнку кров), а шматок хліба на плоть.

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

А ваша думка кого цікавить?

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

я - ні, традиційники - так.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

І що ви думаєте що під час євхаристії дійсно п"єте кров??

Але ж перший апостольський собор підтвердив заборону яка існувала до того про неможливість споживання крови.

У вас Не виникає ніяких непорозумінь ці слова:

28 Бо зволилось Духові Святому і нам, тягару вже ніякого не накладати на вас, окрім цього необхідного:
    29 стримуватися від ідольських жертов та крови, і задушенини, та від блуду. Оберегаючися від того, ви зробите добре. Бувайте здорові!...
    30 Посланці ж прийшли в Антіохію, і, зібравши народ, доручили листа.
    (Дiї.15:28-30)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я привів цитату з Біблії, а не свою думку.

20. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Мало того щоб тільки привести цитату, необхідно ще вірно її розтлумавчити.

Ви вжі вибрали своє праве око і відсікли правицю?

29 Коли праве око твоє спокушає тебе, його вибери, і кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене.
    30 І як правиця твоя спокушає тебе, відітни її й кинь від себе: бо краще тобі, щоб загинув один із твоїх членів, аніж до геєнни все тіло твоє було вкинене. (Матв.5:29-30)

а де твій аватар? :)