Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Я не Сергій і не аспірант, а вам би дійсно не завадило звернутись за допомогою до кваліфікованого спеціаліста, а то всі недуги, як відомо, що від надмірного нервового перевантаження, а ваші експресивні дописи, які не несуть нічого окрім ганеьбних наклепів, безпідстанких знинувачень, брудноїх лексики, та нетерпимості до інакомислячих, свідчать про нестабільність вашої психіки.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що значить не вірили?

Євреї могли просто не знати. Адже Бог розкриває себе не в один момент, а поступово: по мірі розповідей Мойсея, по мірі того, як Бог давав Закон, по мірі того, що говорили пророки. Але і тут євреї не повірили приходу Месії, хоча чекали на Нього.
    А от, що до загробного існування євреї якраз вірили.
    Доречі, що говорить ваша організація на наступне запитання:

За ЩО розіпяли Ісуса Христа?

А про притчу ще поговоримо.

3. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Вони вырили у воскресыння, а душею називали саму людину, а не якусь там невидиму субстанцію, яка живе вічно

ДУША́, нематериальное начало жизни, субстрат творческих сил человека. В раннебиблейский период человек рассматривался как целое, и потому между телом и душой не проводилось четкой границы. Из трех слов со значением `душа`, содержащихся в Библии, — נְשָׁמָה, нешама, רוּחַ, руах, и נֶפֶשׁ, нефеш — первые два означают также `дыхание`, а третье — `живое существо в целом` и даже `тело` (Чис. 6:6).

В эллинистическую эпоху еврейские представления о душе испытали сильное влияние греческой философии, в частности платонизма с его резким дуализмом духа и материи. Филон Александрийский развивает учение о небесном предсуществовании души, ее вселении в тело, рассматриваемое как узилище души, и последующем освобождении, достигаемом посредством экстатического созерцания, в котором познается Бог.

http://www.eleven.co.il/?mode=article&id=11493&query=

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:57 ----------

За руйнування батьківської віри..

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чисто, як вірить моя церква: У Біблії душа може мати значення нематеріальної субстанції, а також і людину в цілому.

---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ----------

Гм. Дивно. Хіба Він руйнував віру? Він ж казав, що не прийшов відмінити закон.

Єдине, за що відстоювали страту фарисеї та книжники - це те, що Він своєю поведінкою, діями,, проповідями вів Себе, як Бог. Вони не могли повірити, що Ісус Христос є Божество, хоча й бачили. Це їх дратувало, задівало їх почуття.

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще раз прошу пана аспіранта навести приклади, де я особисто вас чимось обізвав чи грубив. Як це має місце в ваших дописах зараз і під час сергієвоаспірантської епохи. Прошу. А ні, то я звернуся до модераторів, бо чи ви єговіст чи збираєтесь ним стати влітку (ви ж здається збиралися минулого літа), те все обзивання і мені вже набридає.

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

А хто сказав що не вірили? А про що говорили апостоли Петро і Павло коли писали, що незабаром покинуть цей тимчасовий намет, маючи на увазі своє тіло? Хто це мав покидати тіло, коли людина згідно Рассела це є власне тільки тіло.
    Просто ми черпаємо інформацію з різних джерел. Ми з Біблії, вони з башти. А це цілковито різні джерела.

6. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

А то ви вже навыть не помычаэте коли обкидуэте всых навколо себе брудом, та помиями.

В принципы выдомо, що людина до всього звикаэ та призвичаюэться, ы те що раныше вона вважала недопустимим сьогодны стаэ цылком прийнятним.

Тому й не дивно що ви вже нічого негідного християнину, за собою не помічаєте.

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Вони не могли не знати, бо в них були пророки.

Ще скажфіть, що євреї всю свою історію поклонялись не тому Богу, бо ніяким триєдиним божествам вони вони не служиоли.

Сутність Бога, та сутність, спризначення, сенс життя людини, майбутня надія на Царство Єгови - це були основи віри євреїв, про що вони дуже добре знали... до неоплатонівського "просвітлення", потім вони пішли шляхом поган, почали вірити в душу/пекло.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

це з зточки зору Христа, та його послідовників...

а з точки зору закоренілих твердошиїх ортодоксів, Христос був лютим сектантом, який баламутив народ, та говорив, щоб підставляти 2 щоку римським гнобителям....

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

я не збираюсь копатись в ваших "шедеврах", ось останній:

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

я не збираюсь копатись в ваших "шедеврах", ось останній:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що значить не могли/немогли? Вони вірили у те, що їм давалося. Хіба вони вірили у у те, що є у Деколазі перед тим, як Бог їм виявив його? Хіба вони знали як приносити жертву до того, як їм Бог про це не сказав?
    Вони чекали на Месію, бо так казали пророки, а коли прийшов Месія, вони повірили в Нього?
    А ви кажете "не могли"...

Сектантів у всі часи було достатньо, але із-за того юдеї їх на хрестах не розпинали. Тому я вважаю ваше твердження несерйозне.

8. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Він був особливо лютим сектантом, котрий відвертав від батьківської віри народ, а особливо через те що висміював фарисеїв та садукеїв, котрі надміру возвишалися через свою пиху.

РОде міїний, гроби побілені і інші епітети якими щедро обдарював Ісус, не могло не зачепити єврейських попів.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаєте, інші сектанти були лояльні? Якби сектантів за їх переконання вішали, то там би війна була безперестанку. Уявіть собі, якби за критику однієї течію іншої сьогодні вбивали лідера. Думаю, такого б ніхто собі не дозволив.

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Абсурдно виглядає. Були собі юдеї, вірили в Бога, а тут раз появився Платон і юдеї потягнулися до Платона.

10. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Абсурдно думати, були смпочатку істингніі християни, справляли спомин 14 нісана згідно євангеліїї, а потім, зявились язичники із своїим веселим святом - Великоднем і всі почали яйця красити та завуальльовані фалоси пхати собі лдо рота

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яйця і ковбаса - то не елемент віри, а от життя після смерті, дата кінця світу, душа, пекло - це є елементи віри. У нашій церкві, якщо не їстимеш, не фарбуватимеш яєць, церква на це навіть уваги не зверне.
    Ну а на рахунок фалесів, відчувається рівень бруклінських вуйків... придумали байку для своїх лохів - хай тішаться.

12. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Я можу обгрунтувати що фалычны символи перекочували ыз язичництва в те що ми сьогодны називаэм християнством.

А ви можете довести, що крашанки, писанки, великодне тысто - це те про що говорив Ісус?

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

кінець світу теж не елементв іри.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все залежить від змісту, який ми вкладаємо. Фарбоване яйце з звичайного світського погляду може бути предметом мистецтва, з точки зору науковця - можливо науковий експеремент, з точки зору християнина - вияв радості в день воскресіння Господа, ну а в язичників напевно своє.

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

,Ну як? Армагедон. В Біблії про це сказано.
    Скажім, для атеїста поняття кінець світу відсутнє. А у християн кінець світу - прихід Христа, суд над неправедниками... Доречі, згадалося. Якщо грішники помруть - по-вашому припинять своє існування, то кого Син Божий судитиме? До кого він звертатиметься, як сказано у Письмі? Яким чином неправедники стануть по одну руку, а праведники - по іншу, якщо неправедників небуде?

14. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

З такою логікою можна виправдаьти будь які язичницькі звичаї, які перекочували в т.з. християнство,

Якщо ви хочете їх оправдувати - будь ласка.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не звичаї, а предмети.

Я не буду їсти яйце, бо там язичники щось з ним робили виглядає по-дєцкі смєшно.
    Або прирівнювати хліб у формі баняка до фалеса- перебор фантазії.

16. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

Хыба?

Одразу видно ерогований фалос пыд час с сім"є виділення.

Чому зверху він покритий білою глазурью яка символізує чоловіче сім"я, та поверх нього ще кладуть зерна ((насіння)).

А яйця, то яйця.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, а що би сказали СЄ на цей виріб з муки, невже побачили б жіночі органи ?

:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Я вперше глазур побачив у магазинному варіанті, думаю, там не переймалися символами, коли сотнями клепали буханку за буханкою.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Огірки і банани вам нічого не нагадують? :shutup:
    Може ви забагато про такі речі думаєте, тому перекладаєте з хворої голови на здорову
    З ваших дописів можна вмерти зі сміху :haha:

19. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

так, язичницькііс символи заполонили наш світ.:)

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Ні, це дари природи, які не несуть в собі якийсь потаємний та зловіший сенс.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не бачили фото, де зображений будинок СЄ з язичним символом бога Ра? Дуже відоме фото.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Зал конгресів

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

А отут похований Рассел - засновник течії Свідків:

Масонством пахне, нє?

а де твій аватар? :)