Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Потрібно ще вірно трактувати Його слова.
    2. Тут ви помиляєтесь:
    я не вірю церкві яка запозичила софістичні вигадки Платона.
    Біблія говорить про зовсім інші речі.
    3. Кожен має проповідувати, але щоб його проповіді не відступалися від Біблії.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церкві - ні, а Ісусові?

Ну протрактуйте вірно:

51. Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!

Є "пропозиція": давайте змінимо Святе Письмо.:)

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Де написано, що кожен?

• Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

1. Ісусу - так.
    2. Житимуть вічно, не помуть.
    3. Матвія 10:32
    Якова 2:24
    Матвія 28:19-20
    Римлян 10:10
    Матвія 24:14
    Дії 4:18-20
    Дії 5:28-29
    Дії 20:26-27
    1 Коринтян 9:16
    1 Тимофія 4:16

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

гм... де там про проповідування йдеться? там про визнання!!!

5. ABDURAKHMAN

a jak ludyna mozhe проповідувати якщо вона не визнає хто вона?
    А як решта цитат?

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Як на мою думку, то Соломон не сказав чогось такого особливого, що б не могла сказати будь-яка інша людина. І навпаки: те, чого навчав Христос не змогла б навчити жодна людина.

• Подобається Подобається x 3
  7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви непомытили того про що написав Абдурахман- кнтги Быблыъ надхнены святим духом.
    Отже Соломог який написав книгу ЕКлезіаста - писав правду про те що відбувається по смерті. Його слова не були заперечені і ні з контексту книги Еклезіаста неможливо зробити висновок про те що слова Соломона були помилковими.
    Цікаво що в оригіналі Біблії жодного разу не зустрічажться вислів безсмертна душа натомість кілька раз згадується про мертву душу.

8. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Там на них що, стоїть штамп небесної канцелярії, типу "Затверджую" і підпис Ісус? Я вам скажу як це робилося - зібралися попи на собор не памятаю вже в якому році і просто рішили на власний смак які книжки натхнені святим духом, а які ні, книжок то всяких на цю тему завжди багато було і кожен псих само собою вірив що це йому бог надиктував

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, на якій мові ви дописуєте? Це явно не українська і, наскільки я памятаю російську, це не російська. Болгарська?
    По-друге, що вам так не сподобалось в дописі Олени? Що вона пропонує більше звертатись до Христа, як до вершини мудрості? О, я бачу, вам, єговістам, Христос як більмо на оці. Дух антихриста в дії!
    По-третє, книга Еклезіаста була написана з зовсім іншою метою ніж дослідження чи є життя після смерті.
    Це сповідь життєвого банкрута, лузера, який шукав щастя не в тому місці.
    Випробував все - багатство, роскоші, владу, жінок і... читайте результат.
    А щастя може бути коли людина виконує волю Бога.
    Чи то так важко було зрозуміти читаючи Еклезіаста і вишукуючи там того, що нема? І як результат, приводячи уривки поза контекстом.

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну... байки нам ту розказуєте. Скільки цитат я приводив, навіть Абдурахман здався, а ви далі бруклінські фантазії розповідаєте.
    Доречі, ви вкурсі історію того будинку, де ваша організація сидить у Брукліні? Ваш бувший керовнік збудував той білдінг під гаслом і закликом про пожертви, що у тому будинку житиме Ісус після другого пришестя. Цілий фільм дивився я про то... цікаво, народ гроші скидав на то діло.

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

:haha::haha::haha:
    То правда, Сергій, як скаже Быблыя, то мене аж перекошує.:ireful1:

11. Сергій аспірант

Добре наведіть хоч один вірш де є вислів безсмертна душа?

12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Думаю, існує, одна з правд віри гласить що душа людська є безсмертною, це аксіома, а яка та вічність буде, залежить від нас.:scratch_one-s_head:
    Ну це не так, а хто , наприклад Менделєєву надиктував таблицю періодичності, він же якби не псих:)

• Подобається Подобається x 3
  13. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Це якби одному з тих товарищів, що мені там вище мінуси поставили, таблиця наснилася, то я б сказав що без божественного втручання не обійшлось, а дєдушка Мєндєлєєв був людиною освіченою і в тому що йому таблиці сняться нема нічого дивного, тим більше що таблицю цю він задумував довгий час, а правильне рішення як відомо часто приходить уві сні... тому й існують усі ці нудні книжки про фізіологію сну, опрацювання денного досвіду і т.д.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як завжди,на отакі вислови мені згадується:" Я знаю,що я нічого не знаю. Але інші не знають і цього..."(с)

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви знаєте, що означає "світло світить все яскравіше"? Ісус є Світлом для світу, його наука розганяє темряву, в якій знаходились люди. “Народ, що в темноті сидів, світло велике побачив, а тим, хто сидів у країні смертельної тіні, засяяло світло”. (Матв.4:16) Соломон світлом не є і він говорив правду в тій мірі, на яку був спосібен.

16. Сергій аспірант

ї
    У тій мірі в якій його надихнув його святий дух. Але жожне місце Стараого Завіту не спростовує слова Соломона- він висловив цілком ортодоксальний погляд на смерть.
    Ісус так само не заперечив слова Соломона.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а толку, ви ж скажете, що це у переносному смислі.

18. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

В цьому вся прєлєсть релігійної літератури - її можна трактувати як завгодно. Можна звичайно усе розуміти буквально чого мабуть і прагнув автор, бо нащо йому усіх заплутувати, але тоді виходить багато нісенітниць з наукової чи моральної точки зору, от і доводиться шукати "глибше"

19. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

— Главная мысль, которую человек пытается донести до других, заключается в том, что он имеет доступ к гораздо более престижному потреблению, чем про него могли подумать. Одновременно с этим он старается объяснить окружающим, что их тип потребления гораздо менее престижен, чем они имели наивность думать. Этому подчинены все социальные маневры. Больше того, только эти вопросы вызывают у людей стойкие эмоции.
    — Вообще-то мне в жизни попадались и другие люди, — сказал я с легкой иронией.
    Иегова кротко посмотрел на меня.
    — Рама, — сказал он, — вот прямо сейчас ты пытаешься донести до меня мысль о том, что ты имеешь доступ к более престижному потреблению, чем я, а мой тип потребления, как сейчас говорят, сосет и причмокивает. Только речь идет о потреблении в сфере общения. Именно об этом движении человеческой души я и говорю. Ничего другого в людях ты не встретишь, как не ищи. Меняться будет только конкретный тип потребления, о котором пойдет речь. Это может быть потребление вещей, впечатлений, культурных объектов, книг, концепций, состояний ума и так далее.
    — Отвратительно, — сказал я искренне.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

51. Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!

а де твій аватар? :)