1. Потрібно ще вірно трактувати Його слова. 2. Тут ви помиляєтесь: я не вірю церкві яка запозичила софістичні вигадки Платона. Біблія говорить про зовсім інші речі. 3. Кожен має проповідувати, але щоб його проповіді не відступалися від Біблії.
Церкві - ні, а Ісусові? Ну протрактуйте вірно: 51. Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік! Є "пропозиція": давайте змінимо Святе Письмо. ---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ---------- Де написано, що кожен?
1. Ісусу - так. 2. Житимуть вічно, не помуть. 3. Матвія 10:32 Якова 2:24 Матвія 28:19-20 Римлян 10:10 Матвія 24:14 Дії 4:18-20 Дії 5:28-29 Дії 20:26-27 1 Коринтян 9:16 1 Тимофія 4:16
Як на мою думку, то Соломон не сказав чогось такого особливого, що б не могла сказати будь-яка інша людина. І навпаки: те, чого навчав Христос не змогла б навчити жодна людина.
Ви непомытили того про що написав Абдурахман- кнтги Быблыъ надхнены святим духом. Отже Соломог який написав книгу ЕКлезіаста - писав правду про те що відбувається по смерті. Його слова не були заперечені і ні з контексту книги Еклезіаста неможливо зробити висновок про те що слова Соломона були помилковими. Цікаво що в оригіналі Біблії жодного разу не зустрічажться вислів безсмертна душа натомість кілька раз згадується про мертву душу.
Там на них що, стоїть штамп небесної канцелярії, типу "Затверджую" і підпис Ісус? Я вам скажу як це робилося - зібралися попи на собор не памятаю вже в якому році і просто рішили на власний смак які книжки натхнені святим духом, а які ні, книжок то всяких на цю тему завжди багато було і кожен псих само собою вірив що це йому бог надиктував
Сергій, на якій мові ви дописуєте? Це явно не українська і, наскільки я памятаю російську, це не російська. Болгарська? По-друге, що вам так не сподобалось в дописі Олени? Що вона пропонує більше звертатись до Христа, як до вершини мудрості? О, я бачу, вам, єговістам, Христос як більмо на оці. Дух антихриста в дії! По-третє, книга Еклезіаста була написана з зовсім іншою метою ніж дослідження чи є життя після смерті. Це сповідь життєвого банкрута, лузера, який шукав щастя не в тому місці. Випробував все - багатство, роскоші, владу, жінок і... читайте результат. А щастя може бути коли людина виконує волю Бога. Чи то так важко було зрозуміти читаючи Еклезіаста і вишукуючи там того, що нема? І як результат, приводячи уривки поза контекстом.
Та ну... байки нам ту розказуєте. Скільки цитат я приводив, навіть Абдурахман здався, а ви далі бруклінські фантазії розповідаєте. Доречі, ви вкурсі історію того будинку, де ваша організація сидить у Брукліні? Ваш бувший керовнік збудував той білдінг під гаслом і закликом про пожертви, що у тому будинку житиме Ісус після другого пришестя. Цілий фільм дивився я про то... цікаво, народ гроші скидав на то діло. ---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ---------- То правда, Сергій, як скаже Быблыя, то мене аж перекошує.
Думаю, існує, одна з правд віри гласить що душа людська є безсмертною, це аксіома, а яка та вічність буде, залежить від нас. Ну це не так, а хто , наприклад Менделєєву надиктував таблицю періодичності, він же якби не псих
Це якби одному з тих товарищів, що мені там вище мінуси поставили, таблиця наснилася, то я б сказав що без божественного втручання не обійшлось, а дєдушка Мєндєлєєв був людиною освіченою і в тому що йому таблиці сняться нема нічого дивного, тим більше що таблицю цю він задумував довгий час, а правильне рішення як відомо часто приходить уві сні... тому й існують усі ці нудні книжки про фізіологію сну, опрацювання денного досвіду і т.д.
Як завжди,на отакі вислови мені згадується:" Я знаю,що я нічого не знаю. Але інші не знають і цього..."(с)
Ви знаєте, що означає "світло світить все яскравіше"? Ісус є Світлом для світу, його наука розганяє темряву, в якій знаходились люди. “Народ, що в темноті сидів, світло велике побачив, а тим, хто сидів у країні смертельної тіні, засяяло світло”. (Матв.4:16) Соломон світлом не є і він говорив правду в тій мірі, на яку був спосібен.
ї У тій мірі в якій його надихнув його святий дух. Але жожне місце Стараого Завіту не спростовує слова Соломона- він висловив цілком ортодоксальний погляд на смерть. Ісус так само не заперечив слова Соломона.
В цьому вся прєлєсть релігійної літератури - її можна трактувати як завгодно. Можна звичайно усе розуміти буквально чого мабуть і прагнув автор, бо нащо йому усіх заплутувати, але тоді виходить багато нісенітниць з наукової чи моральної точки зору, от і доводиться шукати "глибше"
— Главная мысль, которую человек пытается донести до других, заключается в том, что он имеет доступ к гораздо более престижному потреблению, чем про него могли подумать. Одновременно с этим он старается объяснить окружающим, что их тип потребления гораздо менее престижен, чем они имели наивность думать. Этому подчинены все социальные маневры. Больше того, только эти вопросы вызывают у людей стойкие эмоции. — Вообще-то мне в жизни попадались и другие люди, — сказал я с легкой иронией. Иегова кротко посмотрел на меня. — Рама, — сказал он, — вот прямо сейчас ты пытаешься донести до меня мысль о том, что ты имеешь доступ к более престижному потреблению, чем я, а мой тип потребления, как сейчас говорят, сосет и причмокивает. Только речь идет о потреблении в сфере общения. Именно об этом движении человеческой души я и говорю. Ничего другого в людях ты не встретишь, как не ищи. Меняться будет только конкретный тип потребления, о котором пойдет речь. Это может быть потребление вещей, впечатлений, культурных объектов, книг, концепций, состояний ума и так далее. — Отвратительно, — сказал я искренне.