Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вірю в те, що Господь - милосердний, і Наймилосердніший. Якщо свідомо і цинічно не бути покидьком, і зупиняти, ловити за руку покидьків - то Господь простить і гріхи, і помилки, і врятує!

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

але СЄ не розуміють євреїв, які писали Біблію, нє?

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

до кінця збагнути мову і культуру євреїв давніх часів дуєе важко
    але ми мсаємо цілком достатньо знань щоб вірно розуміти Біблію.
    Власне поглядисвідків Єгови показують відсутність протиріч між Старим і Новим Завітом.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну й що?
    але ж ви не знаєте культури, стилю викладання, традицій, які були у часи написання Нового Завіту і який був написаний евреями. Саме на цьому ви акцентували увагу.

5. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Де в притчі про Багача і Лазара?
    Чи ще десь?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біблія - Новий Завіт писався у ті ж часи, коли й були святі отці (в більшості), а от СЄ не було..

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Є ще... подати?

7. ABDURAKHMAN

Якщо вам буде не складно, то наведіть.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ів 5:28 Не дивуйтесь цьому, бо надходить година, коли всі, хто в гробах, Його голос почують

Хто почує? померлі? Померлі чують?
    Гм.. а свідки кажуть, що "чорний екран" і таке інше.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

ів 5:25 Поправді, поправді кажу вам: Наступає година, і тепер уже є, коли голос Божого Сина почують померлі, а ті, що почують, оживуть.

Ви зауважили? Померлі перше почують, а потім оживуть, тобто воскреснуть.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

51. Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!

Повірити Ісусу слабО?

• Подобається Подобається x 2
  9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мені здається, шо нормальній адекватній людині нема в шо повірити. Бо слова Ісуса дуже заплутані і неоднозначні, їх можна, як бачимо, тлумачити як захцеться. Тобто, як Ви, Миху, написали, слабо’.
    Тому Біблію тре' вивчати в контексті вчення Церкви. ІМХО.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хіба я проти? Я тільки "ЗА".

11. ABDURAKHMAN

1) Тобто, Ісус подавши свій голос - дасть команду для воскресіння. І одномоментно всі воскреснуть. ІМХО
    2) Люди які переживуть Армагеддон, не відступляться від Бога на протязі тисячолітнього правління Христа - ті дійсно ніколи не побачать смерті.
    3) Я Йому вірю.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стоп!!!!

про Армагедон Ісус нічого не каже.

То вже вітерець з Брукліна.

Ісус дає одну просту умову - берегти Його слово, а ви ще накладаєте умову - "пережити Армагедон". Вважаєте, що ви маєте на то право?

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Вартовій Башті вірите більше.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Ще

56. Отець ваш Авраам прагнув із радістю, щоб побачити день Мій, і він бачив, і тішився.

Як то Авраам побачив і тішився, якщо він помер?

13. ABDURAKHMAN

1) менше...
    2) бачив і тішився...
    Ви звернули увагу що вжитий минулий час?
    Авраам був названий божим другом через свою велику віру в Господа. І він вірив у воскресіння і Месію. А бачити міг, можливо, через ввидіння. А, можливо через свою беззаперечну віру...
    Але факт той, що Ісуса Авраам не бачив...
    Бо був в могилі.
    І був би вжитий теперішній час. Наприклад:
    Авраам, ваш отец бачить Мене...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага, хто шукає той завжди знайде, Абдурахман. Шкода, що більше слів Ісуса ви не знайшли на цю тему. А їх є багато. Але візьмемо цей вірш
    І не лякайтеся тих, хто тіло вбиває, а душі вбити не може; але бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєнні.
    Невже цей вірш дає можливість ігнорувати життям після смерті? І про душу говорить... І про пекло...
    Щось бруклінські брехуни вам дали не те:mocking:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

- а ще, день - то тисячу років.....

- а то Ісус казав притчу, засновану на неправді про потойбічне життя...

Ще викрутасики будуть?:)

Бачите як у вас багато сумнівів, щоб просто повірити тОму, що казав Ісус, як багато перешкод. А насправді, все дуже просто - повірити Ісусові так, як Він казав, без всяких домислів, без "але".

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

між іншим... теж я давав цю цитату.

з цієї цитати зрозуміло, що тіло можна вбити, а душа може залишитися живою.

16. Pedro

Видно ні, Мих. Адже треба наново зробити переклад,щоб цілковито задовільнив бруклінських єретиків, довідатися, що фараон Рамзес І про це думав, а також Платон і Птоломей. І який вони вплив мали на Ісуса.

17. ABDURAKHMAN

Що таке душа?
    Що таке пекло?
    Що таке геєна?
    Душа це життя живої істоти (тварина, людина), або жива істота (тварина, людина) вцілому.
    Пекло (Гадес, Шеол, Ад) це могила, небуття. Людина помераючи припиняє будь-яке існування.
    Мудрий цар Соломон, натхнений Святим Духом нам повідав про долю померлих, тих хто попав у шеол (ад, гадес, пекло)
    Хто не знає - хай прочитає:
    Еклезіаста 9:4-10
    Геєна (озеро огняне) символізує цілковите, остаточне і миттєве знищення невірних. В книзі об'явлення говориться що після 1000 правління Христа смерть і ад будуть вкинені в озеро огняне, тобто будуть зністожені раз і назавжди. Повне знищення.

Участь Платона в житті церкви відома. Церква йому завдячує такими догмами як:
    - душа (безсмертна транцендентна, відділена від тіла)
    - пекло (місце ВІЧНИХ мук)
    - трійця (...)
    А до чого тут Рамзес I і Птолемей, дійсно, не зрозуміло.

18. Pedro

Ми говоримо про слова Христа, Абдурахман. Мене абсолютно не цікавить в даному випадку ні Платон, ні Птоломей, ні Рамсес І, навіть Соломон.
    Тільки Ісус.

19. proffesor

proffesor Well-Known Member

Чи існує життя після смерті? Я думаю, що так. Адже існує багато речей, які ми не можемо пояснити, лише висловити власні здогадки. В кожного своя думка.

Одні вірять в рай, інші в пекло, дехто в перевтілення душ, дехто атеїст.
    А до речі, ви вірити в привидів чи ні? В передачі Ларрі Кінга на SNN (думаю всі знають хто це такий) засняли привид Майкла Джексона.

http://riddle.org.ua/pro-pryvydiv/60-pryvyd-majkla-dzheksona.html

Можливо, після смерті, в нас буде вибір, або лишатись на Землі чи...
    В принципі після чи не знає ніхто

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм...

Якщо не вірити Ісусові, який все говорив не від Себе навіть, а від Отця, то про що можна говорити далі? Нащо читати Біблію? Не вірити Біблії тільки тому, що так само думав Платон? Теж смішно.
    Хтось тут казав, що кожен має проповідувати... Я противник того, бо СЄ проповідують те, що суперечить науці Ісуса. Кому потрібне таке проповідування?

а де твій аватар? :)