Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. Зануда

Зануда така зануда

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а як же притчі п. Миха?
    На якій мові було задане питання, на тій мові і відповів.
    Доказом може слугувати лише Біблія.
    Я Вам наводив біблійні вірші що доводили про те що смерть то кінець і що життя після смерті немає.

3. Зануда

Зануда така зануда

Ви наводили приватну інтерпретацію біблійних віршів і нічого більше.

• Подобається Подобається x 1
  4. plastic

plastic Well-Known Member

Ми наводили багато прикладів з Біблії. Ви схильні триматися передання, що грунтується на 1 притчі.
    14 Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне.(Об 20/14) Якщо ж ад буде кинутий в озеро огняне,і припинять існування то що ж буде з тими, хто в аді?
    6 Бож у смерті нема пам'ятання про Тебе, у шеолі ж хто буде хвалити Тебе?(Псал 6/6)
    12 Хіба милість Твоя буде в гробі звіщатись, а вірність Твоя в аввадоні?
    13 Чи познається в темряві чудо Твоє, а в краю забуття справедливість Твоя?
    (Пс 87/11)

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

6. plastic

Дякую, але наврядче в мене буде час її читати. Ми як адвентисти віримо, що воскресіння буде. Одні воскреснуть в воскресіння праведних, а інші в воскресіння неправедних і будуть знищені другою смертю. Праведні будуть жити вічно на новій землі. Але спочатку вони будуть піднесені на небо при приході Ісуса Христа. Потім же Новий Єрусалим зійде з небес на Землю. Там і буде престол Божий.

7. Сергій аспірант

Знайдіть час-)))) Автор адвентист

8. Зануда

Зануда така зануда

Я зверталась, в принципі, суто до Абдурахмана у світлі його "приватних об"явлень". :)

9. ABDURAKHMAN

Хто має вуха, той почує...:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозуміло, слова Ісуса Вам не доказ.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

а як слова Ісуса про тих, хто не знатиме смерті?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я вже просив Абдурахмана привести хоч одне речення, хоч слово Ісуса, чи навіть апостолів про заперечення загробного життя. Не зміг.
    Далі наводить слова Еклезіаста і не в контексті.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є речі, які я в Біблії можу не розуміти, є таке, яке тре вивчати, можливо є таке, чого ми не здогадуємося, але про життя без смерті говорить Ісус прямо.

Коли вже і Ісуса заперечувати, вигадуючи свої теорії і зводячи дюдей, то то вже є зазомбованість.

• Подобається Подобається x 2
  13. сотник

сотник Well-Known Member

Несколько раз в популярной публицистике встречались тексты людей, видевших цветные сны о своей смерти и путешествии в тот мир, что после. Они рассказали, что плыли в лодке без дна по незнакомой реке на другой берег, на котором издалека увидели своих ранее умерших родственников. Те их приветливо встретили. Берег был как в цвету. Всюду покой.
    Очевидно под впечатлением прочитанного я тоже увидел похожий сон, только не цветной. Лодка была без дна. На другом берегу реки стояла большая группа людей как для коллективной фотографии. Знал, что это
    мои умершие или убитые роственники, в том числе и самые близкие. Но как я не всматривался, никого не узнавал, хотя лица были как знакомые.
    Поразило то, что среди них не было не только старых, но и пожилых. Все были легко одеты, мужчины выбриты, хотя ожидал и с усами. Лица печальны, но приветливы. Никто не сделал ни малейшего движения. Стояла тишина. Еще когда плыл, сомневался, что умер. А подплыв к берегу, не решиля причалить, потому что захотел жить. И проснулся в смятении.
    Известно немало историй, когда жен наяву посещали убитые на войне мужья.
    Много лет назад, в течение нескольких месяцев ухаживал, находился рядом с онкобольным. Он умер ранним утром. Примерно через полчаса издалека позвонила его любимая внучка. Сообщила, что ей только что приснился дедушка, который сказал, что тяжело болен и очень просил за это у нее прощения. Она проснулась с тяжелой душой.

• Подобається Подобається x 4
  14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Про знищення в Біблії не йдеться (жодного разу не зустрічала). Буде суд над усіма людьми і дехто буде осуджений.

А лякливим, і невірним,
    і мерзким, і душогубам,
    і розпусникам, і чарівникам,
    і ідолянам, і всім неправдомовцям,
    їхня частина в озері, що горить огнем та сіркою, а це друга смерть! Об.21:8.

Яка природа озера вогняного не достатньо зрозуміло, але там не буде Божої благодаті, що означає духовну смерть.

15. Сергій аспірант

У Вас багата фантазыя але ви не можете зрозумыти що Быблыю писали на каторлицькы священники ыі навіть не філософі а звичайні євреї. І звертати увагу слід власне на їх погляди а не на погляди отців церкви які жили кілька століть після них.
    Огняне озеро власне і є символом вічного знищення інша назва його Геєна.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а тим більше на СЄ, які обявились ще на півтора десятків століть пізніше отців церкви, нє?

17. Сергій аспірант

Але погляди свідків Єгови збігаються з поглядами ранніх апологетів і цілком узгоджені з Біблією.

18. plastic

24 Поправді, поправді кажу вам: Хто слухає слова Мого, і вірує в Того, Хто послав Мене, життя вічне той має, і на суд не приходить, але перейшов він від смерти в життя.(Ів 5/24)
    Як це ви розумієте?

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

Що таке духовна смерть?

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

13 бо коли живете за тілом, то маєте вмерти, а коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити.(Римл 8/13)
    Це очевидно стосується не першої смерті.
    Бо заплата за гріх смерть, а дар Божий вічне життя в Христі Ісусі, Господі нашім!

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Про символи не йдеться, бо виглядає дуже реально:
    Одк.20:10. А диявол, що зводив їх, був укинений в озеро огняне та сірчане, де звірина й пророк неправдивий. І мучені будуть вони день і ніч на вічні віки.
    Це цілком узгоджується з Одкр.20:6. Я ж говорю про загальне воскресіння і останній суд. Одкр.20:11-15
    Залишитись без Христа, відпасти від благодаті.Гал.5:4

20. ABDURAKHMAN

не тільки Еклезіаста:
    Єзекії 18:4
    Матвія 10:28
    Дії 3:23
    Псалом 146:4

П. Пластик наводила також багато аргументів:
    14 Смерть же та ад були
    вкинені в озеро огняне. Це