Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Ви жартуєте? Як ніхто не знає що буде???о_О
    Уже як мінімум 2000р. написано чорним по білому, про те, що нас чекає після смерті!

Не знають ті, хто не хоче знати, бо не знати набагато простіше як знати!!!!
    Дізнаючись людина усвідомлює, що тепер на ній уже лежить відповідальність за своє спасіння, тоді людина уже розуміє, що на суді уже так не відмазаєшся, мовляв "а я не знав".
    Але, як кажуть правники, "Незнання не звільняє від відповідальності"...
    Мене дивують люди, котрі так безвідповідально ставляться до свого життя і то до вічного життя...:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

звязок прямий- викид ендорфінів, втрата активності певних нейронів

3. Yur

Yur Well-Known Member

Таке не відповідає християнському віровченню.

4. Сергій аспірант

проте цілком відповідає Біблії . Християнське віровченя ближче до ідей неоплатонізму.

5. Yur

Yur Well-Known Member

В жодній мірі не відповідає.

Багато бо хто, що про них я вам часто казав, а тепер говорю навіть плачучи, поводяться, як вороги хреста Христового.
    їхній кінець то загибіль, шлунок їхній бог, а слава в їхньому соромі... Вони думають тільки про земне!
    Життя ж наше на небесах, звідки ждемо й Спасителя, Господа Ісуса Христа,
    Який перемінить тіло нашого пониження, щоб стало подібне до славного тіла Його, силою, якою Він може і все підкорити Собі. (Филип'ян 3:18-21)

6. Сергій аспірант

щодо апостолыв та тих хто увійде в 144 000 це вірно але аж ніяк не для усіх людей

7. Yur

Yur Well-Known Member

Хіба ви не знаєте, що ті, хто на перегонах біжить, усі біжать, але нагороду приймає один? Біжіть так, щоб одержали ви! (1-е Кор. 9:24)

8. Сергій аспірант

Псалом 36:9, 11: «ибо делающие зло истребятся, уповающие же на Господа наследуют землю. А кроткие наследуют землю и насладятся множеством мира».

9. Yur

Yur Well-Known Member

Уже було з цього приводу.

10. plastic

plastic Well-Known Member

Откровение, глава 21
    Этот же отрывок в ESV | NIV | NASB | NKJV

предыдущая глава | следующая глава | Содержание книги | Содержание Библии
    1 И увидел я новое небо и новую землю, ибо прежнее небо и прежняя земля миновали, и моря уже нет.
    2 И я, Иоанн, увидел святый город Иерусалим, новый, сходящий от Бога с неба, приготовленный как невеста, украшенная для мужа своего.
    3 И услышал я громкий голос с неба, говорящий: се, скиния Бога с человеками, и Он будет обитать с ними; они будут Его народом, и Сам Бог с ними будет Богом их.
    4 И отрет Бог всякую слезу с очей их, и смерти не будет уже; ни плача, ни вопля, ни болезни уже не будет, ибо прежнее прошло.
    5 И сказал Сидящий на престоле: се, творю все новое. И говорит мне: напиши; ибо слова сии истинны и верны.
    6 И сказал мне: совершилось! Я есмь Альфа и Омега, начало и конец; жаждущему дам даром от источника воды живой.
    7 Побеждающий наследует все, и буду ему Богом, и он будет Мне сыном.
    8 Боязливых же и неверных, и скверных и убийц, и любодеев и чародеев, и идолослужителей и всех лжецов участь в озере, горящем огнем и серою. Это смерть вторая. (Библия, книга откровение 21/1)

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

1 Была на мне рука Господа, и Господь вывел меня духом и поставил меня среди поля, и оно было полно костей,
    2 и обвел меня кругом около них, и вот весьма много их на поверхности поля, и вот они весьма сухи.
    3 И сказал мне: сын человеческий! оживут ли кости сии? Я сказал: Господи Боже! Ты знаешь это.
    4 И сказал мне: изреки пророчество на кости сии и скажи им: "кости сухие! слушайте слово Господне!"
    5 Так говорит Господь Бог костям сим: вот, Я введу дух в вас, и оживете.
    6 И обложу вас жилами, и выращу на вас плоть, и покрою вас кожею, и введу в вас дух, и оживете, и узнаете, что Я Господь.
    7 Я изрек пророчество, как повелено было мне; и когда я пророчествовал, произошел шум, и вот движение, и стали сближаться кости, кость с костью своею.
    8 И видел я: и вот, жилы были на них, и плоть выросла, и кожа покрыла их сверху, а духа не было в них.
    9 Тогда сказал Он мне: изреки пророчество духу, изреки пророчество, сын человеческий, и скажи духу: так говорит Господь Бог: от четырех ветров приди, дух, и дохни на этих убитых, и они оживут.
    10 И я изрек пророчество, как Он повелел мне, и вошел в них дух, и они ожили, и стали на ноги свои - весьма, весьма великое полчище.
    11 И сказал Он мне: сын человеческий! кости сии - весь дом Израилев. Вот, они говорят: "иссохли кости наши, и погибла надежда наша, мы оторваны от корня".
    12 Посему изреки пророчество и скажи им: так говорит Господь Бог: вот, Я открою гробы ваши и выведу вас, народ Мой, из гробов ваших и введу вас в землю Израилеву.
    13 И узнаете, что Я Господь, когда открою гробы ваши и выведу вас, народ Мой, из гробов ваших,
    14 и вложу в вас дух Мой, и оживете, и помещу вас на земле вашей, и узнаете, что Я, Господь, сказал это - и сделал, говорит Господь.
    ( Иезекииль 37/1)
    Воскресшие люди будут иметь тело, хотя не такое как у нас сейчас. Даже Иисус когда воскрес имел тело
    37 Они, смутившись и испугавшись, подумали, что видят духа.
    38 Но Он сказал им: что смущаетесь, и для чего такие мысли входят в сердца ваши?
    39 Посмотрите на руки Мои и на ноги Мои; это Я Сам; осяжите Меня и рассмотрите; ибо дух плоти и костей не имеет, как видите у Меня. ( Луки 24/37)

11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Вже можу і дивитись.
    Ад знаходиться за 3 км від поверхні землі?
    Звідки ви взяли що це не лише страшний сон?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм... А мені видаєцця,жи не 3 кеме,а значно ближче... 2998 метрів і 66 см...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмане, пропоную вам подивитися свідчення:

http://www.youtube.com/watch?v=sD1ZHiffJO8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=94u80b7NkwY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=r_paSuRvZKA&feature=related

Зверніть увагу на слова Ісуса:

Не бійтеся тих, хто може тіло погубити, а бійтеся тих, хто може погубити тіло і душу.

Тобто, можна погубити лише тіло(а душу зберегти), а можна і тіло і душу.

А свідчення дуже правдиві, хоча і суперечать філософії Вартової башти, книг і брошур.

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю, але з розмови, я думаю, що то священик якоїсь церкви, а якої - не знаю.

16. ABDURAKHMAN

1) Дивився і нічого адекватного я там не побачив.
    2) Вони суперечать навіть християнській практиці, яка гласить що вічно мучетиметься ДУХОВНА ДУША, і не десь на матеріальній землі...
    P.S. Якби я про всі свої сни розповідав привселюдно, то було би не 23 хвилини, а
    десь пару тижнів в аду...

---------- Додано в 02:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

судячи з його зовнішнього вигляду - явно не традиційної церкви. Він - протестант.
    А хіба такому можна вірити?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Протестантизм - це в США дуже традиційна церква.

18. ABDURAKHMAN

Ага, а дзен-буддизм дуже традиційна церква в Китаї.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А при чому тут Китай? Ви хоч зелене поняття про історію США маєте? І хто були перші білі поселенці там?

20. ABDURAKHMAN

А ви знаєте що собою являє традиційна церква в світі?
    А не та, яку сповідує переважаюча більшість населення якоїсь території.

а де твій аватар? :)