Хоч кіл на голові теши говориш біле а у відповідь чорне!!! Якщо "галюцинація", як Ви виразились, підтверджується фактами, думаю, є над чим замислитись, а?
ABDURAKHMAN, дослідження американського професора Раймонда Моуді викладені в його книзі "Жизнь после жизни". Там систематизовано маса випадків, які сталися з людьми після клінічної смерті. Розглянуто всі можливі варіанти цього явища. Прасвєтітєсь. В мережі ця книга є. Romko, вже не раз чув від Вас про досвід клінічної смерті. Може ви десь описували це на форумі, то киньте ссилку, будь-ласка. Або, якщо можна, опишіть тут чи в приват мені напишіть. Вибачте за таке прохання... Може то Ваше особисте і не хочете про це згадувати чи комусь розповідати... Я Вас зрозумію.
таке робив монро http://www.koob.ru/monroe_robert/ наскільки це переконливо - висновки робити вам. Хто його знає чи це галюцинації?
Посмію Вам заперечити, не фактами, а аргументами. Процес виходу душі не доведений. І взагалі душа це людина вцілому, а не якась транцендентна частинка. Людина вмирає - вмирає і її душа.
Ну "ОВТ" - це вже зовсім інша тема. Я зовсім не виключаю, що дією певних наркотичних препаратів можна вплинути на якісь ділянки мозку, які розкриють додаткові можливості людини. ---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Не бачу ні фактів ні аргументів. Лише Ваш погляд на цю справу. Ознайомтесь з тими ж таки фактами, а потім вступайте в дискусію.
А яких таких підтверджених аргументів ви хочете. Всі племена, всі народи, незважаючи на ступінь розвитку, завжди вірили у безсмертність душі. Не вірите? Може повірите Ісусу Христу, який був "там"? Повірте Євангелії. Накінець, прочитайте БАГАТОЧИСЕЛЬНУ літературу на тему "Life after life", тобто, життя після життя.
А що є аргументом істини? ЗІ.До речі.Ви мені не привели переконлививих аргументів існування Василя! Не вірю. Глюк клави. І більш нічого. Нема Василя. Йок.
А звідки Ви знаєте, що вона не плоска??? З книжок і того що Вам талдичили з дитинства. Підправить трохи літературу і Ви б зараз розпиналися, що під нами 3 кити. Все в цьому світі відносно.
В те,що щось все ж є...я впевнився на власному досвіді. Після клінічної смерті. І,навіть,якби я був невіруючим...це мене б переконало...
А вам відомо що навколо тіла людини є електромагнітні поля які можуть створювати такий ефект. крім того людина не помирає уся одразу - певні групи клітин ще можуть функціонувати кілька годин по смерті. Цікаво а бе з тіла подібін картини хтось бачив і як довести що те що нібито покидає тіло може мислити і є тотожне сам особистості людини?
Миху,не вір,Василя не існує... то глюк клави,знаєш..буває..ж...випадково набираються літери...випадково складаються в слова...які випадково складаються в речення... Він дотепер не навів достовірних доказів свого існування... ЗІ.Який я радий тебе бачити!