Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. ovod

ovod Well-Known Member

Якщо Бог не є всім, то значить він не може містити все.
    З другої сторони можна навести доведення, що всесвіт можна заткнути пробкою

як же її між всіма поділити?
    А може її розуміють по-різному, бо дивлятья на неї кожен з іншого боку?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Життє пішло? Не знав, шо воно ходе.....

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Бібліія містить десятки віршів де говриться про смертність душі.
    Ось два приклади Второзаконня 9,11 та Чисел 6,6

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно. Я ж пояснював. Душа, що потрапила у шеол вважається мертвою. Але вона є, не зчезла, не випарувалася, а є. Відділена від Бога.

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Ви вірші читали? якби читали у вас малиб виникнути певні питання а дже вони вказують шо євреї розгялдали людину цільсно а не розділяли на душу й тіло.
    Щоправда людина залишається в памяті Бога і він в силі повернути душу, тобто життя

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

вона справді є мертвою і не існує ніде у просторі і часі. Алетут можна сперечатись про те чи вважати буттям існування в памяті Бога.

6. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ви ще багато чого не знаєте.

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Воскресіння - це оживлення цілої людини, а не нове її відтворення. Як оживити того, хто не існує? Коли Ісус воскресив Лазаря, тіло якого вже пахло, то його тіло стало нормальним і в ньому була душа Лазаря.
    А ви знаєте геть усе? о_О

8. ABDURAKHMAN

я знаю лиш єдне, що нічого не знаю...

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Вірю...:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  10. ABDURAKHMAN

Вірте, і віра вас спасе!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

так от ви й вигадали і безпідставно, а що воно не клеїться, ви вправно приліпили ярлик: "Бог може все".

Тому кажу ще раз: Бог може все, але Бог не зобовязаний слідувати чиїмось фантазіям, щоб то довести.

12. Сергій аспірант

Воскресіння лазаря і воскресіння яке буде на кінці дні матимуть відмінності - Лазар хоч і воскрес з часом хістарівсяі помер. В Біблії стан праведників часто повязують з памятю Бога і слово яке перекладають як гроби в єврейській мові означало памятні гроби, Неемія молився щоб Бог запамятав його.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

гм, тогда к чему уточнение христиане? все отдают, мусульмане, атеисты, язычники, жертвовать собой ради других так или иначе во всех верах и культурах проскакивает .....
    и ее никто не знает, по крайцней мере из тех с кем можно вести диалог, какой пророк лже?

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

А хіба є різні види воскресіння?
    У Старому Заповіті дійсно немає відомостей про загробне життя, є лише надії і сподівання, але у Новому Завіті є інформація, яку вам наводили і на яку ви чомусь не звертаєте увагу.
    Лжепророк - це той, чиї пророцтва не збуваються або збуваються через раз, тобто інколи дещо можна вгадати.:)

15. ABDURAKHMAN

Є! Лазар воскрес але не отримав вічного, він постарів і помер.

Правда! Але не дехто, а більшість - лжепророки і лжевчителі.

Ви просто, напевно, неуважно читали:
    Хто знаходиться поміж живих, той має надію, бо краще собаці живому, ніж левові мертвому!
    Бо знають живі що помруть, а померлі нічого не знають, і заплати немає вже їм, бо забута і пам'ять про них, і їхнє кохання, і їхня ненависть, та заздрощі їхні загинули вже, і немає вже їм частки навіки ні в чому, що під сонцем тим діється!..
    (Екклезіяста 9:4-6)

Все що в силі чинити рука твоя, теє роби, бо немає в шеолі куди ти йдеш, ні роботи, ні роздумів, ані знання, ані мудрості!
    (Екклезіяста 9:10)
    О, якби Ти в шеолі мене заховав, коли б Ти мене приховав, аж поки минеться Твій гнів, коли б Ти час призначив мені, - та й про мене згадав! [Йова 14:13]
    Бож у смерті немає пам'ятання про Тебе, у шеолі ж хто буде хвалити Тебе? [Псалмів 6:6]
    Живий, тільки живий - Тебе славити буде, як я ось сьогодні, батько синам розголосить про правду Твою[Ісаї 38:19]

16. ovod

ovod Well-Known Member

справжній пророк бреше, бо люди йому вірять.
    А люди такі істоти, що все хочуть зробити по-своєму.
    А значить виходить не так як казав пророк.
    А раз сталося так як він казав - значить не сильно повірили.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...я завжди казав,що буде гірше і ще ні разу не помилився...:nea:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та Ви оптиміст, однако... Я завжди казав, що буде ЩЕ ГІРШЕ, якщо не буде краще... :)))

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайно,що оптиміст...:dntknw:
    Песиміст каже.що гірше бути не може...:nea:
    А оптиміст - що може...і буде...:sorry:

20. Levko

Levko Well-Known Member

Н Е П Р А В Д А ! ! ! !
    З нашою смертю, все тільки починається...!!! Але уже по-справжньому...!!!:)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)