Чи існує життя після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 13 гру 2009.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

Педро, після годин чого? Смерті мозку? чи таки ці гдини було щось інше...

Педро, знову те саме ключове питання - джерело інформації яке? Ви онколог?
    Бо я знаю від багатьох онкологів - вони жодного разу не зустрічали випадки видужання після констатації термінальної стадії раку. Особливо, якщо людина звернулась уже на цій стадії і ніякого лікування не одержувала.

Хоча, "години смерті" і термінальні стадії захворювань - то абсолютно різні тематики

• Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Буває летаргічний сон. І ще буває СМЕРТЬ і КОМА!:haha:

Згідно церковних уявлень він попав у пекло, а Месія його воскресивши забрав із пекла. (мали би це знати). І цікав що ж там Лазар розповідав про пекло? Ка3ани з кипяченою смолою, скачучих демонів, які мали його ВІЧНО мучити?

3. Megan

Megan Well-Known Member

А чим моя розповідь не вгодила?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чудова розповідь, Меґан! Просто безбожники вам все одно не повірять а щось будуть своє видумувати.
    Зрештою, про це і Біблія каже. Наприклад, Христос, закінчуючи свою історію про багача і Лазара сказав -
    31 Йому ж він відказав: Як Мойсея й Пророків не слухають, то коли хто й із мертвих воскресне, не йнятимуть віри!
    Єв від Луки,16

• Подобається Подобається x 2
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Отже, є випадки, коли людина не вмирає, а оживає!

6. Pedro

Всяке буває. Одне лише неможливе - як народився дурнем то і помре дурнем.:nea:
    Як колись в фільмі "Діамантова рука" - если человек идиот то ето надолго...

7. ABDURAKHMAN

Тут ключовим словом є - притча. Христос неодноразово розповідав їх, щоб легше було зрозуміти суть Його слів. Це все символіка, слова вжиті в переносному значенні.
    Тобто, той хто на землі має владу, той якого звеличують, той що має на землі всьо - той ніщо в очах Божих. (фарисеї)

8. Pedro

Ага, то виявляється Христос казав неправду. Тобто речі яких апріорі не могло бути. Де Василь? Став швидко плюс!
    А ви уважніше прочитайте цю історію. По-перше, там не згадується що це є притча а по-друге, щось ця історія зовсім не схожа на брехню. Так виглядає, що Ісус говорить про реальні події.
    Звідки ви це взяли?

9. ABDURAKHMAN

А ви не находите, що Ісус говорив про себе закінчуючи цю притчу? Що Він помре і воскресне але навіть тоді, в це ніхто не повірить. Фарисеям треба чудо, щоб повірити, але навіть отримавши його вони відкидають. От і все...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваша розповідь не вгодила скептикам, а для мене ще один приклад того, що після смерті є життя.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Не знаю про казани і смолу, але з вашої фрази зрозуміло одне - життя після смерті таки є.

11. ABDURAKHMAN

Воскресіння з МЕРТВИХ це не життя після смерті. Після смерті і до воскресіння життя немає, взагалі, ніякого.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Лазар був де?

13. ABDURAKHMAN

Лазар попав у шеол, тобто припинив своє існування.

14. Pedro

Ця фантазія була розроблена в Брукліні? Я знаю, що там ваші вожді мають прямий телефон до Бога. Але... я радше вірю Ісусу Христу.
    А він в цій історії нічого не згадував ні про фарисеїв ні про свою воскресіння. Читайте уважно. Мається діалог між багачем і Аврамом.
    Багач мучиться в пеклі і просить прислати Лазара і принести йому кілька крапель води. Потім просить послати Лазара до 5-х братів багача щоб попередити щоб вони зробили все, щоб не потрапити в місце де знаходиться багач. Ось в відповідь на його прохання Аврам відповів про те який результат приходу Лазара після смерті, якщо брати не вірять Мойсею і пророкам.
    І що тут неясного? Для чого перекручувати Писання?
    До речі, переді мною Біблія на англійській мові і я зробив довільну розповідь перекладаючи по ходу з англійської.
    Так що тут тільки два варіанти. Або розуміти так як написано або зробити Христа неправдомовцем.

15. ABDURAKHMAN

Шановний та хоч би перед вами лежало 10 різних перекладів Біблії, вона є одною і тою, ж відмінність полягає лише в стилі викладу перекладача. Це перше.
    Треба розуміти те шо читаєте. Це другоє.
    І третьо самі уважно то прочитайте...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікава ситуація виходить в прихильників версії, що життя після смерті немає...

Якщо людина померла, але повернулася до життя, то вона не помирала... байдуже, що смерть тривала півгодини, годину, день... три дні.
    Тоді, якщо прийняти те, що всі ще воскреснуть, то ніхто ще не помер. От фантазія, нє?

17. Василь

Василь Well-Known Member

Переплутали: ті, хто вже помер, вже не воскреснуть. Лише той, хто ще не помер остаточно, може ще повернутись до життя.

18. Pedro

Хто так тебе навчив, Васильку? Тато з мамою? Мабуть були великими комуністами ось і виховали таке чадо...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо припинив існування, то звідки він появився? Його вже не було, нє?

20. Василь

Василь Well-Known Member

Я сам навчився! Коли ще був малим, я впав з печи і розбив голову, і коли ходив з перев"язаною головою, тоді Гагарін загинув. Після того батько з матір"ю вже на мене не впливали: сам вчився. А от у Вас видно значний вплив зовнішних авторитетів, а тому й не можете зорієнтуватись, що до чого! Живете архаїчними уявами про життя та смерть.

а де твій аватар? :)