Чи існує в нашій країні сервіс?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Dzeko, 26 лис 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Одному буде і респект і сервіс, а о б іншого ноги повитирають...

2. Locke

Locke невиправний реаліст

От-от, в більшості залежить від працівника, як людини. Нормальна і порядна людина на своєму робочому місці завжди буде ввічливою і сумлінною незалежно від мотивації. Але є такі жовчні і сварливі люди, вічно незадоволені всім світом, які вважають що всі йому щось винні - такому жодна мотивація не допоможе. Жодна грошова винагорода не зробить з хама і ледаря ввічливого і сумлінного працівника.
    Коли в мене на роботі хтось починає сачкувати і кривити морду, мовляв мало платять і за такі гроші з мене нічого вимагати, тому запізнююся, швидше йду додому і чаї ганяю, завжди кажу: "Робота державна, зарплата офіційна, оклади фіксовані, премію стараємся давати при найменшій фінансовій можливості. Ти знав на що розраховуєш, коли влаштовувався на роботу. Знайшов кращу роботу - іди собі з Богом, а якщо не маєш кращої чи ніхто тебе не бере - будь добрим працюй як належить. А ні - негайно пиши заяву на звільнення і шуруй на всі чотири сторони. А будеш сачкувати чи шлангувати - звільнимо по статті, і то на протязі найближчого тижня, бо з цього моменту ти потрапляєш під пильний і неусипний контроль".
    І знаєте, як правило допомагає.

• Подобається Подобається x 4
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

В нас тут по сервісах багато молоді (студентів) чи некваліфікованих працює за невеликі гроші але на якість обслуговування не впливає.Хто байдикує і хамить за малі гроші то і за великі буде.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю справа не тільки в обов'язках, але й в добрій волі. Ніхто в нас зайвий раз пальцем не поворухне, тому що це не входить в його обов'язки. Тут просто повинні бути інші стосунки між людьми. Я колись купив газовий балон 100 грамовий (для туризму) і хотів перевірити вагу, пішов на базарчик біля будинку, то 2 продавщиці з трьох перешугалися щоб зважити мені той балон, думали шо або дурний, або перевіряючий. Або так звані оператори інтернету на Укрпошті, я її прошу зберегти мені файл на флешку, а вона каже не положено і взагалі я каже не навчена такому. Люди коли виходять на роботу, вдягають на себе якусь маску тієї посади, де вони працюють, і неможливо достукатись через цю маску, це якийсь напівавтомат, який навіть говорить зазубреними виразами.

• Подобається Подобається x 3
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну то не найкращі приклади наявності/відсутності сервісу. Мабудь можна поділити на заклади, які відвідують люди із зарплатами вище середніх, там і сервіс на рівні; та 'доступні' заклади, де сервіс ніякий. Ще можна виділити окремо держустанови де хамство як елемент спілкування.

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, випадків дуже багато, я все не хочу в голові тримати. Ще раз хотів відключитися від інтернету, а він був проплачений ще місяць наперед, а квитанцію загубив. Мені не віддали гроші, а по ідеї в них має бути елементарно база даних, хто коли що оплатив.

Не треба ділити. Німецькі і голандські тюрми - це курорт для совків, тому що однакове ставлення до всіх. Ділити на касти - це наша феодальна звичка. При чому навіть якщо ти підеш в дорогий ресторан і там над тобою буде стовбичити офіціант, мало не витирати тобі писок серветкою, то насправді йому накласти на тебе з високої гори, в білих тапочках він бачив тебе. А можна піти в якомусь райцентрі в колибу і там щиріші в 100 раз люди, в цьому різниця, там немає пафосу, але просте людське ставленя. Тобто в тому ж таки райцентрі можна подзвонити на гарячу лінію МТС, яка рахується мегасервісом і вони тебе красиво пошлють в дупу, бо немає якихось писульок, чи просто вихідний, а потім вирішити що тобі бракує з місцевими жителями, бо їм елементарно не впадло допомогти.

7. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Є гроші — є сервіс. Не має грошей — сиди вдома, займайся самообслуговуванням.
    Гроші не міняють людей, вони лише відображають їх справжній вигляд.

• Подобається Подобається x 1
  8. Alinchik

Alinchik Member

Існує, але коштує все дорожче. (на прикладі Криму)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та не в цьому справа, сервіс - це елементарний комфорт в речах, кожен день. От тролейбуси зробили більш-менш нормальні, а всередину прикрутили старі роздовбані компостери.

а де твій аватар? :)