Чи існує мораль в політиці?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Markirina, 11 бер 2015.

?

Чи лишилася мораль в політиці?

1. Так

2. Ні

3. Частково

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. wlad

wlad Well-Known Member

Яких кацапів? Кацапи виокремились в 18 столітті

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чудь існувала ще до 1000 року.

3. avatarwin

• Смішно Смішно x 2
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Юля...Юля...:welcome:

• Смішно Смішно x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

"Не буди лихо, поки воно тихо." Ще її тільки бракувало.... :crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я так сі дивлю, Юля нічим не краща і нічим не гврша від всіх решта підарасі@.

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно існування (точніше, відсутності) моралі в політиці ми переконалися під час голосування за відставку Яценюка.
    Роблю копіпаст аналітичної статті з переліком "героїв" нашої ВР та відповідних мотивацій.

Стаття загубиться в тенетах всесвітньої павутини, а тут збережеться, щоб колись глянути і згадати.

Я в принципі погоджуюсь з В.Портниковим, що відставка Яценюка нічого б не дала.
    Прийшов би такий самий, з яким також оперативно домовилися б. Адже на горизонті не видно "месії". Так що скачка би не відбулося. Залишається спостерігати, як поведе себе "свіжий" Яценюк.

Нардеп розкрив нові подробиці «порятунку» Яценюка

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Пізно казати, але якщо б на місце прм"єра Яреськів чи Мішіко?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чомусь в інших народів час від часу таки зявляються "месії" які виводять їх з цілковитої дупи в світле майбутнє, а в нас ма :dntknw:. Може ви їх абортували, чи то наслідки негативної селекції, бо і в білорусів і в кацапів і практично в усьому пост совку з месіями теж біда...
    З іншого боку наприклад в США месії вже дуже давно не потрібні, як і герої...є система яка добре налагоджена і працює, месіанство і героїзм просто не потрібні :pardon:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тоді через два роки ми обсирали б і їх :dntknw:.

11. ІгорМ

Так і було б, бо для народу будь-яка влада є поганою :)

Але нам не можна тупцювати на місці, потрібно рухатися. Тому до влади треба вибирати нових і свіжих ;)

12. ІгорМ

View: https://youtu.be/PEd212tZQFU

Може деколи і краще, щоб депутат на голі цицьки дивився ніж якусь херню ініціював і затверджував :)
    Але шо скажуть його виборці?
    Тут часом нема киян, які голосували за Вячеслава Константиновского?

13. ІгорМ

Колись Томенко казав:
    "Якщо партійні вожді захочуть позбавити мене мандата за те, що я захищаю передвиборчу програму й коаліційну угоду - так тому і бути!
    Хлопці на фронті втрачають життя, простий народ здоров"я із-за тотальної бідності, а я повинен переживати за депутатство?!
    "

Вожді взяли і позбавили його мандата за гріхи (вольния чи невольния)

Коля віддихався і зрозумів, що гонор гонором, а від корита його відсунули.
    Подав він скаргу у Вищий адміністративний суд України, але той суд ухвалив рішення відмовити у задоволенні позовних вимог Миколі Томенку щодо визнання неправомірними рішення ХІІ позачергового з’їзду партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» від 25 березня 2016 року «Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Миколи Томенка».

Тепер Томенко звертатиметься до Європейського суду з прав людини, щоб європейська судова система виправила ганебний прецедент, коли в Україні за політичну позицію і переконання народного депутата позбавляють мандату.
    Микола Томенко: Вищий адмінсуд виконав вказівку влади - Микола Томенко
    :)

а де твій аватар? :)