Чи існує мораль в політиці?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Markirina, 11 бер 2015.

?

Чи лишилася мораль в політиці?

1. Так

2. Ні

3. Частково

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Markirina

Markirina New Member

Святитель Миколай Сербський написав листа про політиків і мораль.

Ось тут даю уривок: Якийсь відомий американський державний діяч сказав: «Якби американці йшли в парламент з тими ж думками й почуттями, з якими йдуть до церкви, тоді держава наша була б міцною і народ щасливим».Навіть серед давніх язичників на Балканах найбільше прославилися ті правителі, які й у державних справах, і в приватних дотримувалися одинакових моральних правил. Згадайте, як вчинив праведний Арістид, коли голосували за вигнання його з батьківщини. Одна незнайома безграмотна людина попросила Арістида написати на черепку: «Вигнати Арістида!». І Арістид не вагаючись написав слова, які були йому на шкоду*

То чи лишилася мораль у наших політиків? Якщо так, то у кого і скільки?

а повна стаття тут: ПРО ПОЛІТИЧНУ МОРАЛЬ. СВТ. МИКОЛАЙ СЕРБСЬКИЙ.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги...

Екс-мер Слов'янська Штепа заявила, що банду Стрєлкова організували Яценюк, Турчинов й Геращенко

Категорія: Пригоди
    Неділя, 11 жовтня 2015, 15:12
    Перегляди: 209
    Колишній мер Слов'янська (Донецька область) Неля Штепа заявила, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк організував бандформування ватажка "ДНР" Ігоря Гіркина (Стрєлкова).

Про це Штепа заявила в інтерв'ю Depo.ua, яке було записано в Харківському СІЗО. "Як мені пояснив Володимир Павленко, він - працівник СБУ, він був після Пономарьова "народним мером", був раніше моїм заступником з соціальних питань. Він говорив, що кияни зрозуміли, що в Донецьк вони не зайдуть, і тому вони організовують бандформування. Яценюк, Турчинов, Ірина Геращенко - це маленька банда олігархів, які створили своє бандформування під керівництвом Стрєлкова. Вони запустили його в місто Слов'янськ, тому що це крайня західна точка Донецької області", - заявляє Штепа.

"Ось побачите, через пару років вони усі будуть названі кривавими правителями." - додала Штепа.

Цікаве зізнання, але банда Яценюка-Турчинова разом з бандформуванням цинічного бариги Порошенка поки що керує державою, тому шанси на те, що кримінальні владоохоронці звернуть увагу на слова Штепи дорівнюють нулю. Інформація про те, що єврейська мафія на чолі з Яценюком і Турчиновим за попередньою змовою з Путіним запросили російського єврея Гіркіна для дестабілізації на Донбасі (щоб відволікти увагу майданівців і затягнути їх на схід) звучала й раніше. Щось подібне говорив і Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін) напередодні своєї загибелі.

Микола Крамольник

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Штепа це настільки добросовісна і порядна особа, що навіть Лавров поряд з нею виглядає більш пристойно чим насправді на те заслуговує.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. VasMT

Не знаю, не знаю...
    Сєня з подільниками далеко від неї не втекли і чесністю та парядністю не обтяжені, тому я не здивуюсь, якщо це виявиться правдою.

• Смішно Смішно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вона вчинила формальний акт зради. Навіть якщо і отримає виправдання що це було під загрозою для життя, все одно вірити таким людям не є розумним. Окрім того вона постійно брехала і міняла свої свідчення. Довіри до її слів нуль.
    Проблема брехні від уряду це інше питання. "Викривати" брехню одних використовуючи свідчення відомої брехунки і зрадника тільки на користь попередніх, тому що це підриває довіру до їх справедливої критики.

Останнє редагування: 11 жов 2015
    • Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

Я не вважаю свідчення Штепи істиною в останній інстанції, і скоріше за все її слова не підтвердяться, але перевірити їх варто. От тільки хто перевірятиме? :dntknw:

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я думаю є набагато пріоритетніші справи для перевірки. Особливо щодо керівництва ґенпрокуратури і МВС.
    Свідчення Штепи з катеґорії свідчень Кісєльова. Розслідування справ "розіп'ятих хлопчиків з очима Ісуса" є даремною тратою ресурсів і часу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. VasMT

9. VasMT

На редакционную почту информационного агентства "Українські Новини" пришло письмо с адреса пресс-службы БПП. С этого адреса СМИ обычно получают пресс-релизы о деятельности политсилы и ее спикеров.

Вечером в пятницу, очевидно по ошибке, редакция получила документ "11.12.15 Тези для спікерів".

Он содержит рекомендации, каким образом спикерам БПП реагировать на актуальные темы пятницы и прошедшей недели, а также контраргументацию и линию критики по острым вопросам политической повестки дня.

Подобные тезисы готовят во всех политических силах, это не является секретом, но получить на руки такой документ - это удача. Вот некоторые рекомендации спикерам БПП в порядке их размещения в документе.

ТОП темой БПП логично считают инцидент с премьером в Раде. Пропрезидентским спикерам рекомендуется акцентировать внимание на том, что ответственность за работу правительства несет премьер, а не политические партии в коалиции.

БПП ошибочно разослал в СМИ закрытые рекомендации для своих спикеров на эфирах

10. alinavedmidy

alinavedmidy Member

как на мене, моралі в політиці не існує. є чіткі постулати, які легко переплутати. цікава книга про це, на мою думку - "чорна ритока" Карстена Бредемаєра.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. wlad

wlad Well-Known Member

Політики повинні бути людьми моральними, чесними і не брехати. Може, є такі політики, просто ми про сучасних ще не знаємо, але є приклади з історії - канонізовані князь Володимир, княгиня Ольга...

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так, історії вони є,але чи були вони "моральними,чесними і не брехали"?:)))

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Які приклади ви можете привести?
    І, головне, наскільки ці приклади є достовірними?

15. wlad

wlad Well-Known Member

Ні ну мені так здається - якщо канонізовані, святі, то мали найвищі моральні чесноти.
    Почитайте Житіє Володимира
    Ми навіть не знаємо, коли був канонізований князь Володимир, але те, що він залишив після себе глибокий слід, причому позитивний - безперечно...

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Володимир і Добриня (воєвода київський) хрестили кацапів. І так добре що кацапи досі про них згадують. Прекрасний приклад для наслідування.

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я взагалі-то в побуті не матюкаюся, але перший вигук, який промайнув у моїй голові, коли я побачив результат роботи того "скорняка", можна перекласти словом "навіщо?".

Цікаво, вона ходила до коваля, як у казці, щоб викував їй голос як у Івасикової матері?

• Смішно Смішно x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гроші є, а розуму мало, от і "НАВІЩО".

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

а де твій аватар? :)