Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Только в том случае, если вы рассчитывали на большее. Но, если вы знакомы с детства, если учились вместе или колеги по работе, то дружба бывает гораздо чаще, чем личностные отношения. Потому что, "мужчины - это те, кто по улицам ходят, а на работе все-таки это только колеги по работе..."Причем, если это нехитрое правило нарушается, то, как правило, женщина просто со временем теряет работу...
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? А знаєте, може воно треба з самих початків ставити крапки над і - що дівчина подобається. Повірте для людини яка сприймала Вас як душевного співрозмовника, друга, потім дізнатись, що Ви її любите може бути теж сюрпризом. І часом неприємним якщо вона паралельно вже будувала собі стосунки з кимось іншим. Ви не помічали, що є хлопці яким дівчата ніколи такого не кажуть? Чому? Вони надто прямолінійні, і як на мене - це добре, зрештою.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? "Мы с ней дружили понемногу,потом она ушла. Я стал дружить один."- А взагалі існує така дружба, правда рідкісне явище, бо воно на грані фолу. Правда з часом то згладжується і після 60-ти, може 70-ти, то певно може бути і вправду дружбою без побічних ефектів:p
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Дружити з чоловіками надзвичайно цікаво, весело і інтригуюче... Коли у жінки є друг - чоловік, то вона почуває себе захищеною і їй не так страшно іти по життю. А чоловік без жінки часом набуває ось такого вигляду:
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Найгіршу правду, гірку і неприємну, довідуєшся про друзів чоловіків тоді, коли виходиш заміж - і половину друзів втрачаєш. Природа, ду хулєри...
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Відки я знаю. Так сі стало. Зато з"являються інші, котрі кажуть, жи заміжня - то навіть краще. :D:D:D Але я з такими дружити боюся.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? ну да:cool:...бо я тільки про дружбу писала...:shy:
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? а що є дружба? :rolleyes: які в нас рамки? ("что есть истина?" спросил Пилат Понтийский))))))))
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? А нас нема чого боятися. Ми хороші.З нами можна дружити. Чи ви в поняття дружби все ж щось більше вкладаєте.:o
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? дружби ВЗАГАЛI НЕ IСНУЕ... мiж жiнкою та чоловiком можлива в одному випадку: iх поеднае бiда або спiльна проблема.....
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Действительно Я и забыл. Старею... Но не до такой степени, чтоб женщина-друг не вызывала у меня чувств более чем дружески-платонических. Друзей ведь не выбирают, а совершенно случайно встретить женщину сексуально непривлекательную но с идеальным для дружбы характером - наверное, нереально
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Звичайно. Все залежить від самих чоловіка і жінки. З досвіду знаю, що переважно товаришувати важко, найприкріше, мабуть, тоді, коли одного дня виникає ситуація інтимних зізнань, яких ти не чекав, не допускав і жодною мірою не провокував. Мені в такому разі далі про дружбу говорити не приходиться. Вона якось обривається сама собою. Але є у мене друзі-чоловіки, які або пережили зі мною багато спільного разом (друзі дитинства), або чудово знають людську психологію і ще краще мене. Таким я довіряю 200% і можу висловити все відверто (це у нас взаємно), мої переживання, протиріччя, сумніви і болі - і після такої "сповіді" облегшено зітхнути і піти у звичне життя з порцією добрих порад, підтримки і оптимізму. От це і є дружба, коли у ній немає користі, а є взаєморозуміння і підтримка.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Я ні. Але от як відчуваю, що хтось вкладає більше, то ціхонько йду геть.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Останнім часом все більше схиляюсь до думки, що дружба між Ч і Ж неможлива. Принаймі у мене не получається... :rolleyes: В більшості випадків рано чи пізно таки закохуюсь у цього "друга". :shy: Хоча звичайно буває по всякому... Зараз є пару дівчат, з якими просто товаришую, але не відчуваю чогось більшого, ніж дружба.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? у мене є один друг протилежної статі. дружимо ми вже років 8. завжди ця людина була поруч, коли мені було погано, протягом кожного тяжкого моменту згадую його поруч. у мене до цієї людини більш, ніж дружньої любові не було, от про нього такого сказати не можу. якщо він щось колись до мене і почував, то не навязував цього. просто був поруч, за що я йому дуже вдячна. от чоловік мій біситься, коли бачить нас поруч, каже, що друг тільки того і чекає, щоб скористтись моєю наївністю. як досі не скористався, то чому повинен робити це зараз
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Як на мене, то чоловік просто казиться від того, що ще хтось переживає і турбується про його дружину, відчуває в другові суперника.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Взагаліто скористатися ніколи не пізно.... Але якщо серйозно,то я вас розумію,в мене теж є такі друзі, а сама стійкіша в мене дружба триває вже майже 17 років,тільки чоловік мене до друзів не ревнує,може тому, що не даю йому поводу....