Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Дружба не обов'язково виникає з симпатії. З симпатії переважно виникає щось інше. А дружба може з'явитися зі спільного захоплення якоюсь справою, коли чи не кожного дня стикаєшся з людиною, спілкуєшся, а потім якось того спілкування починає бракувати. А щодо "подобається- не подобається" - це що мається наувазі? Люди ж можуть притягуватися і на інтелектуальному рівні, і на духовному, і не притягуватися на тілесному :rolleyes: Оце і є, як на мене, класична ситуація дружби
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? "Бойся друга а не врага,не враги нам ставят рога" - то не мій римований рядочок,і не про Вас, так що прошу сприйняти з гумором Але правда кажуть, що всі анекдоти з життя.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? 9 класс Когда я сидел там, в классе Английского языка, я смотрел на девушку, сидевшую впереди. Она была для меня так называемым "лучшим другом". Я долго смотрел на нее, на ее шелковистые волосы, и так хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала моей любви, и я знал это. После урока, она подошла ко мне и попросила конспекты лекций, что пропустила за день до этого. Я отдал их ей. Она сказала "спасибо", и поцеловала меня в щечку. Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему. 10 класс Телефонный звонок. На другом конце провода - она. Она в слезах, между всхлипываниями я слышу, что ее любовь разбила ей сердце. Она просит прийти, потому что не хочет оставаться одна, и я пришел. Когда я сидел на диване около нее, я смотрел в ее красивые глаза, желая, чтобы она была моей. После двух часов просмотра фильма и трех пачек чипсов, она решила лечь спать. Она глянула на меня, сказала "спасибо", и поцеловала меня в щечку. Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему. 11 класс За день до школьного бала она подошла к моему шкафчику. "Мой парень заболел" - сказала она,- и он не поправится к завтрашнему дню. У меня в то время не было девушки, и к тому же в 7 классе мы пообещали, что всегда будем помогать друг другу. Поэтому мы пошли на бал, как "лучшие друзья". Той ночью, после окончания праздника, я стоял перед ней около ее дома. Я смотрел, как она улыбалась и глядела на меня своими кристальными глазами. Я хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала этого, и я знал это. Затем она сказала - "я замечательно провела с тобой время, спасибо!", и поцеловала меня в щечку. Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему. Выпускной день Прошел день, затем неделя, потом месяц. Не успел я, и моргнуть, уже был выпускной. Я смотрел, как ее совершенное тело, подобно ангелу, летит к сцене за дипломом. Я так хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала моей любви, и я знал это. До того как все разошлись по домам, она подошла ко мне в своем сказочном белом платье и шляпке, и заплакала, когда я обнял ее. Затем она опустила свою голову мне на плечо, сказав - "ты мой самый лучший друг на свете, спасибо тебе!", и поцеловала меня в щечку. Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему. Несколько лет спустя Сейчас я сижу на церковной скамье. Та девушка выходит замуж. Я только что видел, как она сказала "Да" и вошла в ее новую жизнь вместе с другим человеком. Я хотел, чтобы она была моей. Но она не замечала этого, и я знал это. Но перед тем, как она уехала, она подошла ко мне, сказав - "Ты пришел!!! Спасибо!", и поцеловала меня в щечку. Я хотел ей сказать, что я хочу, чтобы она знала, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю ее, но я так стесняюсь, и я не знаю почему. Похороны Годы пролетели, Я смотрел вниз на гроб, в нем лежала девушка, которая всегда была моим лучшим другом. Они читали дневник, который она вела все годы своей школьной жизни. Вот что там было написано: Я смотрела на него, желая, чтобы он был моим, но он не замечает моей любви, и я знаю это. Я хотела сказать ему, что я хочу, чтобы он знал, что я не хочу быть просто друзьями. Я люблю его, но я так стесняюсь и не знаю почему. Я бы так хотела, чтобы он сказал мне, что любит меня!!! "Я так хочу сказать тебе это тоже...", подумал я про себя, и слезы потекли по моим щекам.... (автор не известен) От така дружба))
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Не существует Два года назад когда я создал аналогичную тему, то меня назвали извращенцем и дружно всем форумом убедили в обратном
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? ну я не можу сказати що я така розпусна чи шо... але в мене так не буває якщо людина мені симпатична то на всіх рівнях! я не кажу що щохвилинно люблю її але симпатизую-однозначно
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Ну ти й злопам"ятний. Вже котрий раз про це пишеш. Третій чи четвертий? Я - точно ні. :D Чи в мене пам"ять погана і я не була серед тих, хто накинувся?
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Угу, тут багато хто так каже. :D:D:D Точно, краще не дружити. А то справді переконаю, що дружба не існує. :p
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Я от дивлюся на відсоток відповіді "так" і в мене враження, що Кеп людей у протилежному переконав, що існує. Проте люди вже свою чорну справу зробили і Кеп тепер у дружбу більше не вірить. :D:D:D
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? дружба між жінкою і чоловіком звісно існує я переважно дружу з чоловіками, мені з ними легше дружиться з подруг маю лише одну, ще зі школи, то справжня щира дружба, а от з іншими жінками дружити нецікаво я не проти дружити більше з жінками, але не знайшла ще іншої подруги по душі від чого зовсім не страждаю звичайно дружу з тими чоловіками які мені цікаві і симпатичні про підтексти такої дружби мало задумувалась частина з моїх друзів-чоловіків колишні одногрупники, вони для мене як брати, хоча я звісно помічаю які вони класні хлопці і мені теж подобається, що я їм симпатична як жінка п.с. а що за варіант відповіді "за потребою"???
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Гелена, я спочатку подумала, що Ви цитуєте мої слова Кожнісіньке слово - то мій випадок
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? я сама здивована, що так багато жінок кажуть, що більше дружать з чоловіками в житті таких мало знаю, а на форумі ого-го скільки!
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Вірю. І вже писала, у яких випадках. В інших випадках, завжди хтось закохується. Додано через 3 хвилини Те саме. У мене добрих подруг - аж 3. Дві з них знайшли мене через форум. Одна у Львові. Решта - самі чоловіки. І я знаю, що на кожного можу покластися, якщо щось.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? сама гірша фраза яку можна почути від дівчини---але ми можемо бути друзями
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? А біс його знає) Шкода було обмежувати вибір тільки двома варіантами і бачте - не помилилася - є і такі які вибрали цей варіант. Мо це означає, що вони в такому місці де нема жінок, або що дружать тому, що з ними їхній чоловік дружить