Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? просто логіка в нас різна і логічний кінець ми бачимо по-різному.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Звичайно різна, Ви навіть не уявляєте ...як воно коли дівчина яка тобі дуже подобається, і вважає тебе не більше чим товаришом, починає розказувати про хлопця який їй подобається. В такі моменти розумієш Отелло.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? З часом бажання до подруги може пропасти (в мене так було кожного разу) і тому краще переключитись на іншу якщо хочеться чогось більшого. А дружба лишається.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Дружба можлива хоч мисля про секс-інтим то проскакує, то зчезає...
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Досить складне питання, на котре можна дати безліч відповідей. Наприклад, можна дружити із дівчиною(але звідси не випливає, що ви щодня кудись ходете, спілкуєтесь), це можливе завдяки тому, що можливо абстрагуватись за певними ознаками : тут вже був приклад про те, що не подобається людина, чи якісь її риси, чи то якісь обставини - одруження, виїзд за кордон. Але все таки, якщо спілкування буде занадто дружнім, то все ж таки природа є природа, проти бажань не підеш - як у пісні, яку я зараз слухаю : так сі закончив романс Францішки. Все також залежить від рівня етики та моралі людей, тобто "друзів".
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Взагалі то я теж погоджуюсь, дружина - це друг, тому існує. Щодо інших жінок, це не факт і залежить від людей. Справжня чоловіча відповідь Mиx(оцінюю за рішучість) Додано через 10 хвилин Ой забув додати маму, вона теж друг жіночої статі.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? для мене дружба-це тонус!!!!! а взаємопідтримка і взаємодопомога яка виникає в результаті...це наслідки...правильного розуміння цього тонусу з жінками наприклад я в тонусі завдяки...ну можливо тій самій конкуренції...але це не злоба і не заздрість...це щось що заставляє тебе бути в тонусі... ну наприклад ми з товаришкою (з якою прожили під час начання 2 роки) дуже часто на людях "сварилися" підколюючи одна одну-по-1 кайфуєш від реакції оточуючих по-2 ну ми не матами тойво-ми так мистецьки отже і мозги активно вмикалися для метикування і такий кайф і тонус шо мама:radist: з чоловіками все теж прекрасно але...ЯК Я МОЖУ ТОВАРИШУВАТИ З МУЖЧИНОЮ ЯКИЙ МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ і відповідно якому я не подобаюсь не уявляю такого і підтримую всі дописи чоловіків в цій темі ібо признаюсь що з усіма чоловіками з якими я дружу фліртоманські флюїди проскакували!!!! а часом ого як! ну бо як інакше-і відчуваєш себе в тонусі бо відчуваєш що ти красива жінка! бо якщо чоловік з вами дружить але не помічає вашої краси...ну не знаю (навіть якщо в нього щаслива сім"я і у вас коханий чоловік) я не кажу щіпати-приставати і страсті-мардасті - але дружба як на мене має базуватись на симпатії а вона має однозначно еротичне походження...і це мені здається важко заперечити... та й таке
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? вже була тема про дружбу-так там більшість писала -друзів один два а товаришів багато може бути.Як приятелька приятель стосунки мені здається можуть бути між жінкою і чоловіком(не подружжя)а от дружба навряд
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Що ви куме не кажіть, а коло самої... таки мужчини більш схильні допомагати і «дружити» з жінками які їм імпонують сексуально.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Для мене це питання має просту відповідь. Є жінки які мене притягують з ними я другом не можу бути (хіба що притворятись). Є жінки (навіть дуже красиві) з якими я б ніколи не хтів. Справжня біда коли жінки другої категорії мене хочуть... йой яка біда коли жінці відмовиш, деколи дружба там і закінчується.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Погоджуся з Лілею, дружба якщо і існує, то недовго... або ж обов"язкорва присутність кохання з обох сторін. Усі мужчини-друзі, які будли у мене в житті, рано чи пізно натякали на більш близькі стосунки Хоча після мого заміжжя я стала почуватися пезпечніше, мужчини-друзі стали тільки друзями.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Ну і шо? Натякнув-:ninja:-забули і далі дружимо! Можливо, після деякої перерви Від просто натяку дружба не перестає бути дружбою.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? е ні :no: Там, де є натяки на інтимні стосунки, вже не можна почуватися безпечно. Завжди є ризик, що ця думка повернеться до візаві, а це отруює дружбу... залишається тільки приятелювати, близької дружби вже не вийде
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? не існує. принаймі для мене. така дружба, коли можеш повністю довіритися і щоб у ній не було відтінку сексуального потягу. часом складалися дружні відносини з дівчатами, але у них завжди був елемент сексуального потягу чи з моєї чи з її сторони, навіть коли (а може тим більше, коли...) вони зустрічалися з іншими хлопцями, чи я з іншою дівчиною. Одна хороша дружба розпалася, тому, що я був переступив межу... Але то правда, що з особами протилежної статі інколи легше спілкуватися і довіритися. Не знаю чого так, але коли у тебе розпадаються відносини, то особа протилежної статі може краще заспокоїти і підбадьорити. Краща подруга дівчини у такій ситуації може розрадити, а хлопець друг може відновити впевненість, що ти приваблива і що ти можеш покоряти серця, ну і навпаки. Може це так тому, що і для чоловіків і для жінок визнання з боку протилежної статі важливіше, аніж визнання осіб своєї статі. Все життя ми завойовуємо протилежну стать Тому і думка їх вагоміша для нас... І ще, хтось коли-небудь чув про дружбу між чоловіком і жінкою на все життя?
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Так. В моїх батьків. Випадок коли вони товаришували сім"ями, а потім дружина розвелась з чоловіком. Той чоловік по сьогодні є другом мами, він її земляк. З батьком так само товаришує але якщо поділяти чий більше друг - то певно мами.
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? моя мама(і вся наша сім"я) має друга ще з часів школи(з часів маминого навчання в школі). то він може бути в іншому місті, а мамі стане зле раптом, і тут він телефонує, і каже:"у мене щойно так серце стислось, ніби з тобою щось трапилось. як ти?". і таке не раз бувало.він і мій друг. і стосунки пречудові. та людина, яка ніколи не забуває. завжди мріяла, щоб він був моїм батьком
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? В моїх випадках так і було.. Або я хлопцям подобалась і вони починали зі мною дружити, або мені хтось подобався і ми ставали друзями, разом проводили час, бо нам було цікаво. ОБОМ. Значить, дружба між чоловіком і жінкою - то взаємна симпатія?.. Так, але то тільки симпатія. Якщо є сильні почуття, то рано чи пізно то переросте у кохання..
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? ну то може і він мріяв...... дууууже мало що відбувається просто так...все решта має підтексти-тільки не завжди в цю нішу варто зазирати...особливо непідготованим...
Відповідь: Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Знаете, насчет подтекстов... Раньше показывают фильм о фронтовой мужской дружбе и все верят, а сейчас начинают подтексты искать.. Так же и с женской дружбой и с дружбой мужчины и женщины... Всякое в этой жизни бывает. Иногда отношения на уровне брат-брат. сестра-сестра и сестра-брат. Просто не всем довелось встретиться с такой дружбой. но ведь и с любовью не каждый встречается..