Чи існує чорне світло?

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем Мертвий, 23 тра 2009.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може бути і антигравітаційна лямпочка, що розносить все довкола із швидкістю світла. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  2. Syslik Gopnik

Syslik Gopnik котиться в загс...

хм... а ідея цікава, якщо замість комашок взяти якісь мікрооб'єкти з властивістю поглинати фотони заданої частоти...:bomb:
    є ж там якісь мікро чорні дири:yahoo:

• Подобається Подобається x 2
  3. hunter

hunter мандрівник

:haha::haha::haha:

4. Andr

Andr Well-Known Member

Ну то дерзайте! Я ще вам бізнес-ідею підкину. Інтим-лампа. Включив, і інтим серед білого дня;)
    (Щоб тіко більше ні на шо та лямпа не впливала :scratch_one-s_head:)

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Навіщо мікрооб'єкти? Де їх шукати? Краще назбирати йогів, посадити біля лямпки. Вони ж вміють живитися космічною енергією, ось нехай поглинають світло від лямпки. Якщо перефразувати прислів'я, то і маєм лямпку чорну, і йоги ситі. Нє? :))

6. Forest

Forest Moderator

Якщо підійти в темряві до гарячої печі то відчуєте на щоках темне світло. Це теплові промені, що мають здатність світла але світять чорним, тобто у темряві ми бачимо їх саме чорними. Щоправда присутність будь-якого іншого видимого кольору робить це чорне світло невидимим.

7. Andr

Andr Well-Known Member

Якщо підійти в темряві до ядерного реактора...

8. Syslik Gopnik

Syslik Gopnik котиться в загс...

:no::no::no::no::no::no::no::no:
    боюсь за наслідки, краще тоді вже залізти всередину =)

Создан лазерный генератор отсутствия света http://www.membrana.ru/particle/4145

9. Andr

Andr Well-Known Member

"Новый лазер, производящий не световые импульсы, а их отсутствие (то есть глубокие периодические провалы в потоке излучения)..."
    Блін, у мене фара на ровері так світила ше найцять років назад :haha:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)