хм... а ідея цікава, якщо замість комашок взяти якісь мікрооб'єкти з властивістю поглинати фотони заданої частоти... є ж там якісь мікро чорні дири
Ну то дерзайте! Я ще вам бізнес-ідею підкину. Інтим-лампа. Включив, і інтим серед білого дня (Щоб тіко більше ні на шо та лямпа не впливала )
Навіщо мікрооб'єкти? Де їх шукати? Краще назбирати йогів, посадити біля лямпки. Вони ж вміють живитися космічною енергією, ось нехай поглинають світло від лямпки. Якщо перефразувати прислів'я, то і маєм лямпку чорну, і йоги ситі. Нє? )
Якщо підійти в темряві до гарячої печі то відчуєте на щоках темне світло. Це теплові промені, що мають здатність світла але світять чорним, тобто у темряві ми бачимо їх саме чорними. Щоправда присутність будь-якого іншого видимого кольору робить це чорне світло невидимим.
:no::no::no::no::no::no::no::no: боюсь за наслідки, краще тоді вже залізти всередину =) Создан лазерный генератор отсутствия света http://www.membrana.ru/particle/4145
"Новый лазер, производящий не световые импульсы, а их отсутствие (то есть глубокие периодические провалы в потоке излучения)..." Блін, у мене фара на ровері так світила ше найцять років назад