По першому пункту. Я радий що у Вас таке розуміння, але у кінці повіяло цинізмом. Ці закони стосується всіх. По другому пункту. Інквізиція не є плодом християнської віри, окільки християнство є релігією, яка базується на вченнях Ісуса Христа. Інквізиція ж є плодом людської хворобливої, психопатичної натури. Бог та Ісус тут ні до чого. По третьому пункту. Я не суджу. Судить тільки Бог. У мене складається таке враження у результаті спілкування. А коли Ви говорите про діла, то уточніть, які діла маєте на увазі. По четвертому пункту. Дуже самовпевнено. Вам не видається? Сперечаєтесь про те, що написано у Біблії, про те, у що вірять християни, причому не вважаєте, що вони мають рацію (адже не вірите в Бога). Стверджуєте, що час настав і тим самим, як не віруючий, зневажаєте віру багатьох, бо всі переконанні, що тільки Бог може вирішити коли час настане. Свого роду намагаєтесь поставити себе на один рівень із Тим у кого вірять мільярди? І що ж по вашому має відбутись, коли час настав?
А якщо ви і свої дописи перечитаєте у цьому контексті, то цитоване мною ваше речення набуде ще більшого змісту.
ви серйозно від мавпи? Василь існує тільки тілесно. а Бог каже: не довго їм пренебрігати Духу моєму , бо всі воны плоть (soma- мясо). Еклисиаст. 3:17-21 17. И сказал я в сердце своем: `праведного и нечестивого будет судить Бог; потому что время для всякой вещи и [суд] над всяким делом там'. 18. Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные; 19. потому что участь сынов человеческих и участь животных -- участь одна: как те умирают, так умирают и эти, и одно дыхание у всех, и нет у человека преимущества перед скотом, потому что всё -- суета! 20. Все идет в одно место: все произошло из праха и все возвратится в прах. 21. Кто знает: дух сынов человеческих восходит ли вверх, и дух животных сходит ли вниз, в землю? це було написано орієнтовно 4 тис. років назад . а ви Василь хочете царство будувати, та неможуть тварини будувати царство, не можуть. Бо людина , якщо не навчилась любити безумовною любов'ю,ЯКА Є СОВОКУПНІСТЮ СОВЕРШЕНСТВА, то тільки людина думає що вона живе, і тільки думає що вона людина. толку вам , якщо ви любите своїх рідних, вбивці і злодії тоже їх люблять, толку якщо ви позичаєте їм гроші, злодії тоже позичают, смисл ,що ви досягаєте єдності, злодії тоже її досягають, смисл у розбудові "царства божого", якщо ви не навчились любити без користі і вигоди, нащо вам ваша фізика, якщо її знання нікого не назідає в любові , ЯКА Є СОВОКУПНІСТЮ СОВЕРШЕНСТВА., нащо вам щось будувати, якщо це не по любові, а шукання свого..... 1. Если я говорю языками человеческими и ангельскими, а любви не имею, то я -- медь звенящая или кимвал звучащий. 2. Если имею [дар] пророчества, и знаю все тайны, и имею всякое познание и всю веру, так что [могу] и горы переставлять, а не имею любви, -- то я ничто. 3. И если я раздам все имение мое и отдам тело мое на сожжение, а любви не имею, нет мне в том никакой пользы. 4. Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, 5. не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла, 6. не радуется неправде, а сорадуется истине; 7. все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит. 8. Любовь никогда не перестает, хотя и пророчества прекратятся, и языки умолкнут, и знание упразднится. (1 Кор. 13:1-8)
Нема віри,що Василь існує.. Дописи?:cowboy: хм..мало що... Може то букви випадково самі набираються... Виникло ж випадково життя у Всесвіті...: %0: Нє..не вірю...
Немає ніякого Василя. Є тільки бог та Сатана, які так замаскувались, щоб ніхто з нормальних людей не знайшов ніяких доказів, що вони існують. А от, коли повірите, то вони відразу починають існувати.
Не знаю... Незаперечні докази.. Щоб я повірив,що Василь - це не набір випадково набраних букв... Може..на якомусь компі клава глюкне...Знаєте,які приколи нераз трапляються...
Докази Вашого існування. Навіть..як ви покажетесь..ну не вірю...може то хтось форум читає...і вирішив підіграти...отому збігу обставин... А,може то не Василь.. Незаперечні потрібні... Щоб я повірив.
"У першому реченні ви пишете, що в кожного своє поняття про добро і зло, а тут вже про те, що людина здатна розрізняти добро і зло. Ви хоч розумієте, яка різниця між тими поняттями?" якщо людина не могла б розрізняти добро і зло, то не могла і мати ні того, ні того поняття. ви прочитайте уважно що написали. одна людина з самого малку виховується по одному, інша виховується по іншому - дехто дозволить собі викинути сміття на вулиці, інший - ні. Ось тут і приклад в кожного своє поняття добра і зла.