Чи існує Бог?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем dukh, 16 лют 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Букмекери приймають ставки на доказ існування Бога 10:38
    Букмекер Педді Пауер приймає ставки 4:1 на те, що будуть знайдені докази існування Бога. Професійні гравці вже поставили близько 5 тис. фунтів стерлінгів з тих пір, як букмекер запропонував це парі два місяці тому.
    В результаті напливу маленьких ставок букмекер Педді Пауер скоротив ймовірність доведення існування Бога до 4:1. При цьому букмекер може втратити більш ніж 50 тис. фунтів стерлінгів, якщо раптом з'являться докази існування Всевишнього.
    http://exo.at.ua/news/2008-11-05-3821
    Відкриття NASA може довести існування Бога?
    Два скромні відкриття американських астрономів з NASA поставили під сумнів всі усталені уявлення про Космос і місце людини в ньому. Вчені допускають, що у них з'явився шанс не тільки довести унікальність Землі у Всесвіті, але і підтвердити існування Бога.
    http://www.patent.net.ua/intellectus/patentbureau_news/innovation/2186/ua.html

Останнє редагування: 26 лют 2009
  2. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Хароша кніжка,і висновок правильний: Но вот интересен один момент в его книге "Божество с 12-ой планеты", где в окончании он говорит, что все боги, о которых он пишет, на самом деле ерунда. А есть один Бог - истинный, всевышний!
    це там же в коментах.

3. консультант

Адам — что согласуется и с библейской версией — действительно появился на свет один. Но после того как «модель» человека доказала свою жизнеспособность, был запущен проект массового воспроизводства «детей из пробирки». Приготовив дополнительное количество ТИ.ИТ — «то, что содержит жизнь», или библейская «глина», — подвергнувшееся генетическим манипуляциям с целью создания примитивного рабочего, Нинмах отложила четырнадцать ломтей «глины», семь направо и семь налево. Оплодотворенные яйцеклетки поместили в матки «богинь рожденья». В результате на свет появились семь мужских и семь женских особей «смешанного» существа — в полном соответствии с одной из версий Книги Бытия, утверждающей, что «...мужчину и женщину сотворил их».
    Однако, подобно любому гибриду (примером тому может служить мул, помесь лошади и осла), «смешанный» человек был бесплоден. Библейский рассказ о том, как человек получил «знание», или способность к размножению, в аллегорической форме описывает второй этап манипуляций с генами. Главным действующим лицом на этот раз выступают не Иегова-Элогим или Адам с Евой, а змей. Именно он становится инициатором важных биологических изменений.
    Дана книга може стати настільною книгою для свідків Єгови. Аналогів в світі немає.

4. Michel

Michel Member

Правильно пише!

5. франц-йосип

Так про Бога Біблія краще подає відомості ніж Сітчин,та і авторитету побільше,чи я щось не так зрозумів?

6. Michel

Michel Member

Сітчин пояснює то, що написано в Біблії, на основі археологічних знахідок, античних (Шумерських, Вавілонських ...) текстів і вказує хто їх знайшов, хто переклав і де вони тепер знаходяться.
    Якщо хтось не згідний, то може сам їх там знайти, прочитати і перекласти/зрозуміти по своєму.

P.S. В нього не тільки ця одна книжка, а декілька, а також є купа робіт/книг інших авторів, на які він ссилається.

P.P.S. Щоб краще зрозуміти Сітчина, думаю що спочатку не помішало б почитати "Изумрудные Скрижали...".

Останнє редагування: 26 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. консультант

Цікаво, чи знайшов він Ноїв ковчег із рештками Ноя та тварин?

8. франц-йосип

А чому ви вибрали пояснення маловідомого автора,а не визнаних спеціалістів в цій галузі? Це ж не футбол на якому всі розуміються?

9. Michel

Michel Member

Вибирайте спеціалістів, хто заважає?
    В нього запитайте.

10. консультант

Ви ж про нього розповідаєте, а я звідки його знаю?

11. Michel

Michel Member

Не про нього, а про зміст його книжок. Якщо цікаво, то прочитайте і такі питання відпадуть самі собою, а якщо не цікаво - не звертайте на них уваги. Вільна, розумна і доросла людина сама рішає що їй робити, а що ні, і ніколи не вказує іншим, тому що знає що вони теж можуть самі рішити що їм робити.
    Я його теж не знаю.

12. консультант

Зрозумів. Дякую за змістовну відповідь.:)

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ніхто вас не боїться, прото якщо ви тупо постите лише лінк і ніц від себе, ще й не в темі лінків, то я це видаляю як спам. Все просто.

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, а мені не смішно. Мішель вічно якісь лінки постить. І найчастіше не до теми. Я вже їх навіть не відкриваю, просто тру із позначкою "спам".

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та мені не стільки смішно, скільки приємно, шо ви го не боїтесі.

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

подивився - той старець каже, що "добре, що бога не існує" - чи не так?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

саме так, вірніше, і в тому прикол, що він каже: слава Богу, що Бога нема. Але на мій погляд, він спеціально саме так то подає, щоб йому не повірили.

20. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

для східних релігій не характерне уявлення про Бога-Особу

а де твій аватар? :)