та причому тут це.... по-перше, ми не знаємо напевно того, що Бог має до конкретної людини, а по-друге, інколи Бог говорить до невірного навіть через атеїста, хто може знати?
Ліль, ну чому "ЗАМІСТЬ"? Бог може навернути людину у різний спосіб, навіть через ваші слова, хіба ви не є інструментом в Його руках? Знову ж. Згадайте про того, хто переслідував християн(з Біблії), хто він був, коли почув голос? Християнин, чи невірний?
Та чи ж я проти. Тільки таке рідко бачила. Зазвичай наші "ґвалтують" інших нехристиян. Покори бачила в тому мало. А щодо атеїстів. То і через них Бог може до християнина промовити. Хіба ні?
В Великобритании стартовала национальная рекламная кампания, призывающая жителей Лондона открыть в себе атеизм. Как сообщает Guardian, в качестве организоторов кампании выступили журналистка Эриан Шерин и известный ученый Ричард Докинз (Richard Dawkins) – британский профессор, биолог-эволюционист, которого называют «апостолом атеизма». Авторы кампании возмущены обилием в городе христианской социальной рекламы. Изначально Шерин заявила, что закажет рекламу, если удастся собрать на ее оплату 5, 5 тысяч фунтов стерлингов. Однако в первый же день сбора денег ей пожертвовали почти 48 тысяч фунтов стерлингов. Одновременно автор книги «Заблуждение под названием Бог» Ричард Докинз пообещал лично выделить немалую сумму на развитие начинания. В итоге масштабы акции было решено значительно расширить. Слоган кампании — «There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life» (Возможно, Бога нет. Не волнуйтесь и наслаждайтесь жизнью). Всего на рекламную кампанию будет потрачено 135 000 фунтов, в ближайшем будущем появятся новые рекламные слоганы. Стоит заметить, что в Рождество вашингтонские автобусы украсит надпись «Зачем верить в бога?». До конца декабря по улицам Вашингтона будут ходили пассажирские автобусы с надписью: «Зачем верить в бога? Просто будь хорошим ради добродетели» («Why believe in a god? Just be good for goodness' sake»). http://www.adme.ru/news/2009/1/6/24861/
D.M., ви сказали як психолог. Вони дійсно такими були все життя, хоч по розмові важко було їх в цьому запідозрити.
а то в англічан родове: то католики, то протестанти, то католики, то протестанти....а тепер от атеїзм.
Ти гет мене завстидав... Ідеального знайшов... я шо,драглі на сьвєта їм? не їм.. То шо в мені ідеального?:cowboy:
Не погоджуюсь категорично!!!!! Надто велику ціну Ісус заплатив за цього атеїста, щоб дозволити йому померти таким. А як Бог інакше промовить до нього, якщо не через наші уста і через наші молитви? А самі слова без молитви за таку нещасну людини не будуть мати ніякого значення. Тільки молитва здатна розтопити лід в душі атеїста.
якщо я і досі жива (а присмерті я була разів з сум-вісім), то вочевидь що існує... бо останній раз вижила дивом і лікар так і не зрозумів того, чого це я жива і завдяки чому. А просто мама молилася дуже... і Бог її почув, мабуть а ще, коли я щось у Бога прошу, то зазвичай отримую відповідь на свої прохання та молитви. Найлегше сказати, що нема Бога і жити собі фіг-зна яким життям не боячись за те розплати, але ж від заперечення того що Земля вертиться, вона вертітися не перестане...