Чи існує Бог?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем dukh, 16 лют 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Прочитали нині в Сурозького.
    Дозвольте атеїстові померти атеїстом. Бог же йому дозволяє...

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікава думка, але інколи виникає запитання: а може я повинен ще раз нагадати?

3. Liliyah Romanova

Недовіряти Богові легше, ніж довіряти? ;)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

та причому тут це....
    по-перше, ми не знаємо напевно того, що Бог має до конкретної людини, а
    по-друге, інколи Бог говорить до невірного навіть через атеїста, хто може знати?

5. Liliyah Romanova

Тому конче треба пхатися замість Нього? ;)
    До невірного чи до християнина?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліль, ну чому "ЗАМІСТЬ"? Бог може навернути людину у різний спосіб, навіть через ваші слова, хіба ви не є інструментом в Його руках?

Знову ж.
    Згадайте про того, хто переслідував християн(з Біблії), хто він був, коли почув голос? Християнин, чи невірний?

Останнє редагування модератором: 8 січ 2009
  7. Liliyah Romanova

Та чи ж я проти. Тільки таке рідко бачила. Зазвичай наші "ґвалтують" інших нехристиян. Покори бачила в тому мало. :pardon:
    А щодо атеїстів. То і через них Бог може до християнина промовити. Хіба ні?

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та правда-правда, гвалтувати не варто, а нагадати - можна.

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

В Великобритании стартовала национальная рекламная кампания, призывающая жителей Лондона открыть в себе атеизм.

Как сообщает Guardian, в качестве организоторов кампании выступили журналистка Эриан Шерин и известный ученый Ричард Докинз (Richard Dawkins) – британский профессор, биолог-эволюционист, которого называют «апостолом атеизма».

Авторы кампании возмущены обилием в городе христианской социальной рекламы. Изначально Шерин заявила, что закажет рекламу, если удастся собрать на ее оплату 5, 5 тысяч фунтов стерлингов. Однако в первый же день сбора денег ей пожертвовали почти 48 тысяч фунтов стерлингов. Одновременно автор книги «Заблуждение под названием Бог» Ричард Докинз пообещал лично выделить немалую сумму на развитие начинания. В итоге масштабы акции было решено значительно расширить.

Слоган кампании — «There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life» (Возможно, Бога нет. Не волнуйтесь и наслаждайтесь жизнью).

Всего на рекламную кампанию будет потрачено 135 000 фунтов, в ближайшем будущем появятся новые рекламные слоганы.
    Стоит заметить, что в Рождество вашингтонские автобусы украсит надпись «Зачем верить в бога?».
    До конца декабря по улицам Вашингтона будут ходили пассажирские автобусы с надписью: «Зачем верить в бога? Просто будь хорошим ради добродетели» («Why believe in a god? Just be good for goodness' sake»).

http://www.adme.ru/news/2009/1/6/24861/

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Доречі, зараз читаю "THE GOD DELUSION" Richard Dawkins , дочитаю відпощу.

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

D.M., ви сказали як психолог. Вони дійсно такими були все життя, хоч по розмові важко було їх в цьому запідозрити.

Останнє редагування: 8 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а то в англічан родове: то католики, то протестанти, то католики, то протестанти....а тепер от атеїзм.

13. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

точно на 100%!:)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ідеальні люди.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ти гет мене завстидав...:blush:
    Ідеального знайшов...:nea:
    я шо,драглі на сьвєта їм?:ireful1:
    не їм..;)
    То шо в мені ідеального?:cowboy:

Останнє редагування: 8 січ 2009
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому? Драглі - є драглі. Баз воцту, бо воцет я сам не їм, а з бурачками?

17. Levko

Levko Well-Known Member

Не погоджуюсь категорично!!!!!

Надто велику ціну Ісус заплатив за цього атеїста, щоб дозволити йому померти таким.

А як Бог інакше промовить до нього, якщо не через наші уста і через наші молитви?

А самі слова без молитви за таку нещасну людини не будуть мати ніякого значення. Тільки молитва здатна розтопити лід в душі атеїста.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

І що робити з таким?
    Певно бити...
    заставити
    молитися!!!:ireful1:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

дати шпіца.

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

якщо я і досі жива (а присмерті я була разів з сум-вісім), то вочевидь що існує... бо останній раз вижила дивом і лікар так і не зрозумів того, чого це я жива і завдяки чому. А просто мама молилася дуже... і Бог її почув, мабуть :)
    а ще, коли я щось у Бога прошу, то зазвичай отримую відповідь на свої прохання та молитви.

Найлегше сказати, що нема Бога і жити собі фіг-зна яким життям не боячись за те розплати, але ж від заперечення того що Земля вертиться, вона вертітися не перестане...

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)