...значить не щиро прохаєте... Тхихихи Вибачте А я, наприклад, ніяк не заморочуюсь, і той же самий ефект, що і у Вас Звісно, саме на вас і впливають Все залежить від Вас, буде цей відгук десь чи ні
Я 6 разів стикався зі смертю і в жодному випадку в цей час не думав про "бога". Остання моя думка в голові була: "Все, мені - каюк". Я не вважаю, що вихіду ніколи не буває. Особлива ситуація, коли ти вже вмер. То тоді вихіду дійсно нема Дякую на добрім слові
Дивлячись, що ви маєте на увазі. Я вірю в те, що людині поки ще не дано зрозуміти або знайти якісь докази відносно створення світу. Ось в це я вірю
Можливо, Ви думали про порятунок, а це фактично те саме. Декому буває легше в термінах Бога, молитви тощо. Можливо, Ви не потребуєте такої термінології.
а Йому(Богу,Вищому розуму) якось глибоко..гм.. всьо єдно,чи в нього вірить вельмишановний Фесько,чи не вірить... Настане час і повірить... Не він перший... такий... та й не останній...
Ні, не думаю, що власний порятунок і бог - це одинакові речі Можливо, але я не думаю, що молитва мені б допомогла... вона б тілько забрала час на обміркування порятунку. Я, до речі, і вірю що я існую Мих, хоч ви не уособлюйте
та в тім то і річ що не лише на мене, тобто не лише на того, хто каже чи думає не пам’ятаю деталей, але якісь наукові експерименти проводили, коли на звичайну воду начитували позитивну і негативну інформацію, а досліджували якості негативно заряджена вода погано впливала на самопочуття людини, на рослини, а позитивно заряджена - навпаки отже, слова мають силу. так само думки і вони впливають на третіх осіб, або сторонні речі, які були не в курсі того, тобто річ не в самонавіюванні як це пояснити?
Звісно, реальні дії на шляху до порятунку мають мати пріоритет. Але той, кому потрібна молитва, як правило, встигне помолитися без жодного ущемлення часу на порятунок. Але це не про Вас, не заморочуйтесь.
А хто вас змушує вірити всім підряд ? Так, чув про це. І насіння з позитивною інформацією зросло краще. Але це не повністю науковий доказ. Я можу дома зробити це сами з тисячами таких насінь. Буду всіх наділяти позитивною енергією, все одно будуть ті, що роститимуть гірше, ніж інші. З світоглядом у людини і її абстрактним мисленням. Як же він встигне, якщо вона читається "Отче наш, сущий на небесах..." і тощо ? Та це я вже давно зрозумів
А я от інші експерименти згадала. Проводили психологи. Була ціла серія. Наприклад. Брали групу людей, піддослідний був лише 1 з 10. Давали їм дуже солену кашу і домовлялись, що 9 кажуть "каша солодка". А піддослідний коштував ту кашу останнім. І що ви думаєте? Якщо то була дитина, то всі казали, що каша солодка (при цьому так кривились ). Дорослі - 50/50.