Відповідь: Чи існує бог? То про шо Ви? Невірю. Погугліть, там є переклад, а вашого варіанту навіть не згадується.
Відповідь: Чи існує бог? Я рада що вас насмішила, а то ви своїми похмурими дописами нагадуєте невдоволеного життям дідугана. Я давно вам казала, що у вас темне воко, а ви не берете то до уваги... Мушу вам сказати що я щодня відкриваю свої очі ради дорогих і близьких мені людей яких я люблю і ради Бога який є Світлом у моєму житті. А різним "відкривачам очей" прошу у мої двері не стукати!!!
Відповідь: Чи існує бог? темне око?.. піду зараз свою тещу врочу... я в таке не збираюся вірити, забобони властиві вашій організації... щойно ви говорили про "темне око", а тепер кажете, що відкривати очі не бажаєте.... вам подобається бути в темряві?...
Відповідь: Чи існує бог? пупере я живу у Світлі, а ви чекаєте коли вам хтось прийде і відкриє очі?:D От вже вигадали!))) Хіба ж я про вроки говорила. От точно нема кому вам очі відкрити біда з вами тай годі. Навіть теща з вами ради не дає)))
Відповідь: Чи існує бог? Тільки фізично і технічно можна дати відповідь на це запитання, ви праві... але не довести істиність ствердження. Додано через 9 хвилин Виправляюсь: Не можливо поки. Потім, через деякий час, докази будуть не потрібні.
Відповідь: Чи існує бог? тобто мені тре було здогадатися, що ви маєте на увазі під "чорним оком"?.. якщо відключать електрику -- будете без світла... а в мене очі відкрилися, коли я свідків зустрів.... що і вам бажаю....
Відповідь: Чи існує бог? "пан ромко-невіруючий"... я у свій час взагалі не вірив у Бога... я також не вірив, що у свідків знайду те, що почав шукати... я не вірив, що у мене буде виділена лінія до інтернету...